Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(rrasius @ 2015 04 08, 08:33)
tai kad 46langely suma be minuso zenklo,be to ,viskas saziningai buvo moketa patenta turint visus metus,ir metu pradzioj biski jis buvo permokejes.
nes prie to langelio ir raso kad jei -moketina o +grazintina

jei suma be minuso, tai jums ją gražins.
Atsakyti
Laba diena,

jei yra dovanota zeme, tai kur reikia deklaruoti ja, i kuri prieda rasyti - N?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gella* @ 2015 04 08, 10:46)
Laba diena,

jei yra dovanota zeme, tai kur reikia deklaruoti ja, i kuri prieda rasyti - N?
Aciu  4u.gif

apmokestinimas (arba ne) ir deklaravimas priklauso nuo to, kas Jums yra dovanotojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 08 balandžio 2015 - 15:52
Sveiki, deklaravau pati internetu, ilgokai negaunu patvirtinimo (apie 2 savaites) ar tai normalu? ACIU smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ka reikia rasyti pildant deklaracija 17 langelyje Taikytino MPNPD suma? Aciu
Atsakyti
Labas vakaras, turiu ir aš klausimą gal kas patars 4u.gif Pernai nedirbau, buvau registruota DB. Nuo rugsėjo 21d iki spalio 20d. dirbau legaliai Vokietijoj, sutarties neturiu tik laišką iš jų Sodros (atsiuntė vasario mėnesį). Pagal deklaraciją turėčiau susimokėti už spalio mėnesi 93lt net nežinau ar eiti kažkur aiškintis, ar susimokėti ir nesukti galvos? g.gif
Atsakyti
o jei as siemet tik uz 2013 deklaravau (nors pateiktos abi deklaracijos) ir man uz 2013 turi grazinti,bet stai uz 2014 jau man minusas 33 lang.ir as turiu grazinti (2013 suma > 2014 suma).tai gal man palaukti kol grazins uz 2013 ir atskaiciuos is tu 2014 ar jau reikia pervedinet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 04 08, 18:42)
Sveiki, deklaravau pati internetu, ilgokai negaunu patvirtinimo (apie 2 savaites) ar tai normalu? ACIU smile.gif

Tai gal nenurodet nustatymuose savo el.pasto.
Ziurekit kur deklaracijos, pateiktu dokumentu istorija arba pranesimai moketojui.
Papildyta:
QUOTE(As Monika @ 2015 04 08, 19:26)
Sveiki, ka reikia rasyti pildant deklaracija 17 langelyje Taikytino MPNPD suma? Aciu

Ziurint kiek vaiku turit, kada gime ar viena auginat ar su vyru.
Papildyta:
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 08, 19:50)
Labas vakaras, turiu ir aš klausimą gal kas patars  4u.gif Pernai nedirbau, buvau registruota DB. Nuo rugsėjo 21d iki spalio 20d. dirbau legaliai Vokietijoj, sutarties neturiu tik laišką iš jų Sodros (atsiuntė vasario mėnesį). Pagal deklaraciją turėčiau susimokėti už spalio mėnesi 93lt net nežinau ar eiti kažkur aiškintis, ar susimokėti ir nesukti galvos?  g.gif

Nesukt galvos arba nueiti i VMI pateikti ta pazyma.
Papildyta:
QUOTE(fuke @ 2015 04 08, 20:30)
o jei as siemet tik uz 2013 deklaravau (nors pateiktos abi deklaracijos) ir man uz 2013 turi grazinti,bet stai uz 2014 jau man minusas 33 lang.ir as turiu grazinti (2013 suma > 2014 suma).tai gal man palaukti kol grazins uz 2013 ir atskaiciuos is tu 2014 ar jau reikia pervedinet?  g.gif

Turit pateikti abi deklaracijas, o tada pagal suma ka gausit ziuresit ar ateme ar reikia sumoketi.
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2015 04 08, 18:50)
Labas vakaras, turiu ir aš klausimą gal kas patars  4u.gif Pernai nedirbau, buvau registruota DB. Nuo rugsėjo 21d iki spalio 20d. dirbau legaliai Vokietijoj, sutarties neturiu tik laišką iš jų Sodros (atsiuntė vasario mėnesį). Pagal deklaraciją turėčiau susimokėti už spalio mėnesi 93lt net nežinau ar eiti kažkur aiškintis, ar susimokėti ir nesukti galvos?  g.gif

užsienyje gautas pajamas privalote deklaruoti. jei visi mokesčiai išskaičiuoti ir sumokėti tvarkingai, tuomet deklaruojate N priede. ir drąsiai teikiate dekaraciją, kurioje pažymite, kad buvote drausta visus metus, kad nereikėtų mokėti PSD.
Atsakyti
Laba diena.
Turiu klausimą nusimanančioms smile.gif

Už du vaikus moku draudimą. VMI pateiktoje pažymoje tai atsispindi su prierašu "Neįtraukta".
Kur man tą draudimo sumą įtraukti? Niekur nerandu. Peržiūrėjau praeitų metų deklaraciją, joje yra priedas GPM308L, šiemet deklaracijoje tokio priedo nėra. Kur jo ieškot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 04 08, 20:47)
Tai gal nenurodet nustatymuose savo el.pasto.
Ziurekit kur deklaracijos, pateiktu dokumentu istorija arba pranesimai moketojui.

Aciu smile.gif siandien paziurejau raso priimta
Atsakyti
QUOTE(Langiukas @ 2015 04 09, 09:55)
Laba diena.
Turiu klausimą nusimanančioms smile.gif

Už du vaikus moku draudimą. VMI pateiktoje pažymoje tai atsispindi su prierašu "Neįtraukta".
Kur man tą draudimo sumą įtraukti? Niekur nerandu. Peržiūrėjau praeitų metų deklaraciją, joje yra priedas GPM308L, šiemet deklaracijoje tokio priedo nėra. Kur jo ieškot?  unsure.gif

tą priedą reikia įterpti. deklaracijoj yra viršuj eilutė su simboliais, ten kur simbolis panašus į knygutę, spauskit ir įterpsit
Atsakyti