Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(auksine` @ 2015 04 01, 23:21)
sveiki, ka rasyt 17 langely, pensininkas dirba su verso liudijimu, privalo deklaruot.

Nieko 0, nebent turi nepilnameciu vaiku.
Atsakyti
Sveikos merginos, pasimečiau labirintuose, pagelbėkit.
Viena auginu du vaikus, tai šiais metais į 17 langelį rašyti 4800? Praeitais metais dar rašiau 3600, ar teisingai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbarux: 02 balandžio 2015 - 09:10
QUOTE(barbarux @ 2015 04 02, 09:08)
Viena auginu du vaikus, tai šiais metais į 17 langelį rašyti 4800? Praeitais metais dar rašiau 3600, ar teisingai?  4u.gif

jei nėra sulaukusių 18-os 2014 m., tai 4800, nes padidino PNPD už pirmą vaiką pernai: 2*200*12=4800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 02 balandžio 2015 - 09:21
QUOTE(barbarux @ 2015 04 02, 10:08)
Viena auginu du vaikus, tai šiais metais į 17 langelį rašyti 4800? Praeitais metais dar rašiau 3600, ar teisingai?  4u.gif

Taip
Atsakyti
jau pradėjo grąžinti

http://www.lrytas.lt...na-permokas.htm
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2015 04 01, 07:36)
Reikia nuvykti tiesisi i vmi.

na va, buvom...sake, kad be e-bankininkyste neimanoma sutvarkyt deklaracijos verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Deklaraciją pateikiau 03,17 d, dabar žiūriu, kad buvo atnaujinta 03.31 ir skiriasi grąžinama suma. Ar reikia pateikti ir tą atnaujintą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 04 02, 14:31)
Sveikos. Deklaraciją pateikiau 03,17 d,  dabar žiūriu, kad buvo atnaujinta 03.31 ir skiriasi grąžinama suma. Ar reikia pateikti ir tą atnaujintą?  g.gif

Taip, ankstesne bus neaktuali.
Atsakyti
Pirmą kartą nesusigaudau savo deklaracijoje... Gal kas pagebėsite.
Dirbusi esu nuo 2014-01-01 iki 2014-10-20, likusį laiką stovėjau biržoje. Žodžiu PSD nesu skolinga
Per darbo laikotarpį turėjau 4 mėn nedarbingumą, nežinau ar tai turi kokios įtakos klausimui biggrin.gif
Žodžiu papildomas NPD įrašytą, jog taikomas 1200, tačiau aš savo darbovietėje buvau parašiusi prašymą taikyti visą PNPD, nes viena auginu vaiką iki 18 metų, tėvas nedirba ir tikrai jam tas PNPD nėra taikomas. tai ką man nurodyti deklaracijoje? 2400? Pažymoje nurodytą,jog darbdavys man faktiškai taikė 1300lt PNPD, o ar turi įtakos tai,jog aš kelis mėn negavau atlyginimo, o tik ligos pašalpą?
Žodžiu,ką mano situacijoje rašyti į 17 langelį?
Būsiu be galo dėkinga už informaciją

Atsakyti
QUOTE(vyyšnia @ 2015 04 02, 14:49)
Pirmą kartą nesusigaudau savo deklaracijoje... Gal kas pagebėsite.
Dirbusi esu nuo 2014-01-01 iki 2014-10-20, likusį laiką stovėjau biržoje. Žodžiu PSD nesu skolinga
Per darbo laikotarpį turėjau 4 mėn nedarbingumą, nežinau ar tai turi kokios įtakos klausimui  biggrin.gif
Žodžiu papildomas NPD įrašytą, jog taikomas 1200, tačiau aš savo darbovietėje buvau parašiusi prašymą taikyti visą PNPD, nes viena auginu vaiką iki 18 metų, tėvas nedirba ir tikrai jam tas PNPD nėra taikomas. tai ką man nurodyti deklaracijoje? 2400? Pažymoje nurodytą,jog darbdavys man faktiškai taikė 1300lt PNPD,  o ar turi įtakos tai,jog aš kelis mėn negavau atlyginimo, o tik ligos pašalpą?
Žodžiu,ką mano situacijoje rašyti į 17 langelį?
Būsiu be galo dėkinga už informaciją

Taip, jeigu vaiko gyvenama vieta yra su jumis, pataisykit i 2400.
Atsakyti
Sveiki, norejau pasiteirauti, nuo 2014 metu pradejau studijuoti Vilniaus kolegijoje ir puse metu mokejau uz studijas, taip pat draudziau mazameti vaika gyvybes draudimu, ar dabar deklaruodama pajamas galeciau kazka susigrazinti uz sitas imokas? Gal kas esata susidure su tokia situacija. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(As Monika @ 2015 04 02, 14:10)
Sveiki, norejau pasiteirauti, nuo 2014 metu pradejau studijuoti Vilniaus kolegijoje ir puse metu mokejau uz studijas, taip pat draudziau mazameti vaika gyvybes draudimu, ar dabar deklaruodama pajamas galeciau kazka susigrazinti uz sitas imokas? Gal kas esata susidure su tokia situacija. Aciu labai.

jei tuo pačiu dirbote ar buvote VPA, galite susigrąžinti dalį pajamų mokesčio, bet su sąlyga, jei juos baigus įgyjamas pirmas atitinkamas aukštasis išsilavinimas ir (ar) suteikiama pirma atitinkama kvalifikacija. jei paimta studijų paskola, galima grąžintis tik nuo sugrąžintos paskolos sumos. jei nedirbote gali pasinaudoti pvz. jūsų sutuoktinis, tėvai

už gyvybės draudimą galite prisitaikyti kiek faktiškai sumokėjote, bet tik pati.
Atsakyti