Sveiki.
O kaip sužinoti kokia maksimali gali būti gražintina suma? ta prasme ar užtenka sumokėtu mokesčių ir gausiu viska kas priklauso
QUOTE(du2 @ 2015 03 30, 00:02)
Sveiki.
O kaip sužinoti kokia maksimali gali būti gražintina suma? ta prasme ar užtenka sumokėtu mokesčių ir gausiu viska kas priklauso
Maksimali suma 25 proc. Nuo sumoketo gpm. Paziurekite kiek sumokejote gpm ir zinosite galima maksimalia suma.
Laba diena gal kas zinote ka reiskia suma 32 langel.?
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
nieko nesuprantu cia as skolinga 181lt? jau daug metu dirbu vienoje vietoje,be to dar moku uz gyvybes draudima(ten irgi dar turi kazkiek grazinti)?
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
nieko nesuprantu cia as skolinga 181lt? jau daug metu dirbu vienoje vietoje,be to dar moku uz gyvybes draudima(ten irgi dar turi kazkiek grazinti)?
QUOTE(du2 @ 2015 03 30, 00:02)
Sveiki.
žiūrint už ką grąžinatės. žiūrėkit 20 langelį - jame įrašyta maksimali suma, kuria galima sumažinti savo apmokestinamąsias pajamas. jei, pvz., už mokslus sumokėta suma didesnė, gali dalį, viršijančią sumą 20 langelyje, taikytis kitas žmogus
QUOTE(Kolibri @ 2015 03 30, 08:38)
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
patikrinkite, ar teisinga suma 17 langelyje. taip pat priedą L, ar viskas teisingai perkelta.
QUOTE(rrasius @ 2015 03 30, 10:12)
gal kazkas padetu?
ką mokėjo PSD į VMI sąskaitą nurodo 43 laukelyje (antrame deklaracijos lape). Ką mokėjo sodrai - čia nerodoma. Pajamos ir VL deklaruoamos GPM308V priedo II dalyje (apačioje). Kiek sumokėta už VL niekur nenurodoma.
Pajamos iš veiklos pagal pažymą (kad ir 0), rodoma GPM308V priedo I dalyje.
Papildyta:
QUOTE(Kolibri @ 2015 03 30, 08:38)
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
pas mane:
28 3lt.
32 180lt.
31 184lt.
33-181lt.
32 laukelyje prievolės suma, sumažinta kito asmens savo lėšomis už gyventoją sumokėto pajamų mokesčio suma. 32 laukelis užpildomas, kai 31 laukelis > 0 (t. y. kai 31 laukelyje įrašyta suma yra teigiama). 32 laukelyje įrašytina suma apskaičiuojama, iš 31 laukelio atėmus 28 laukelio sumą. Kai apskaičiuota suma yra neigiama arba lygi nuliui, 32 laukelyje turi būti įrašomas nulis.
jums aktualus tik 33 laukelis. Kadangi su minusu, tai jūs turėsite susimokėti.
mokėtina suma gali atsirasti dėl įvairių priežasčių (per daug pritaikyto NPD, PNPD ir pan.).
laba,
iskilo klausimas - jei as 3 men.buvau bedarbe ir buvau registruota DB, kodel man rodoma jog as esu skoloje PSD uz ta laikotarpi?
iskilo klausimas - jei as 3 men.buvau bedarbe ir buvau registruota DB, kodel man rodoma jog as esu skoloje PSD uz ta laikotarpi?
QUOTE(comep @ 2015 03 30, 19:46)
laba,
pažymoj pasižiūrėkit, ar rodo, kad buvote drausta tais mėnesiais. nes deklaracijoj užteks pakeisti 35A langelį (įrašyti 0, jei visus metus buvote drausta valstybės ar darbdavio lėšomis), bet turi sutapti su pažymoje pateikta informacija apie draustumą.
QUOTE(Gemma @ 2015 03 31, 10:41)
pažymoj pasižiūrėkit, ar rodo, kad buvote drausta tais mėnesiais. nes deklaracijoj užteks pakeisti 35A langelį (įrašyti 0, jei visus metus buvote drausta valstybės ar darbdavio lėšomis), bet turi sutapti su pažymoje pateikta informacija apie draustumą.
aciu ,paziurejau pazymas, tikrai nera draudimo valstybes lesomis, kodel taip galejo nutikti, jei stovejau DB, bei gaudavau bedarbio ismoka?
QUOTE(gelele2015 @ 2015 03 31, 11:54)
Sveiki,
Gal kas pagelbesite. Vaikas gime 2014 09, tai deklaruojant pajamas i 17 langeli isirasau 300 lt. (kita puse pas teveli), taciau 33 langelis tuscias, negaunu 15 proc. nuo 300 lt. Gal kas zinote kodel.....
Gal kas pagelbesite. Vaikas gime 2014 09, tai deklaruojant pajamas i 17 langeli isirasau 300 lt. (kita puse pas teveli), taciau 33 langelis tuscias, negaunu 15 proc. nuo 300 lt. Gal kas zinote kodel.....
Gal npd per didelis buvo pritaikytas. O sauktuka paspaudete kai irasete i 17 langeli suma. 33 negali buti tuscias, turi buti bent jau 0 tuomet.
QUOTE(Vaka @ 2015 03 31, 12:14)
Gal npd per didelis buvo pritaikytas. O sauktuka paspaudete kai irasete i 17 langeli suma. 33 negali buti tuscias, turi buti bent jau 0 tuomet.
Teisingai paspaudus sauktuka atsiranda 0. O gal zinote kodel nesiskaiciuoja 15 proc. grazintinu? pildydama dekretiniu ir vaiko prieziuros atostogu prasymus sodrai visur zymejau NPD netaikyti...