Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(giedre_giee @ 2015 03 26, 10:43)
GPM308 versija 3 atsirado GPM308F priedas, kur deklaruojamos parduotos finansinės priemonės, tame tarpe ir VP.

tai tuo pačiu paaiškinkit klausiančiajai, kaip užpildyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 03 26, 11:05)
tai tuo pačiu paaiškinkit klausiančiajai, kaip užpildyt  rolleyes.gif

tai kad ji normaliai neišdėstė situacijos. Tegul užduoda konktretų klausimą, tada bus galima ir atsakyti. Ten deklaruojami parduoti VP
Atsakyti
Gal kuri esat susidūrusi ar galit pakonsultuoti, ar gauti pinigėliai už deklaruotas pajamas yra atskaitomi iš socialinės pašalpos? Draugei buvo atskaitę unsure.gif
Atsakyti
Kas pardavėte akcijas, žiūrėkite į savo metinę banko pažymą deklaravimui. Ten yra prie kiekvienos akcijos operacijos parašyta į kokį priedą ir į kokį langelį įrašyti deklaruojant. Bent jau Swedbank pažymoje yra.
Atsakyti
Ar reikės teikti privalomai SAV forma sodrai, jei dirbi pagal idv. kaip, kad buvo uzpraeitais metais. Pernai jau nebereikejo, lyg? Kaip darysite jus?
Atsakyti
kas galit pasakyt koks neapmokestinamas uz menesi turint 55 proc.darbinguma? aciu
Atsakyti
QUOTE(bartukas @ 2015 03 26, 14:22)
kas galit pasakyt koks neapmokestinamas uz menesi turint 55 proc.darbinguma? aciu

Mėnesiui taikytinas neapmokestinamasis pajamų dydis 600 Lt. už 2014 m., už 2015 m. 175 €
Atsakyti
laba diena, norejau pasiteirauti.
esu vaiko auginimo atostogose ar galima deklaruojant Taikytino MPNPD suma perrasyti visa vyrui, o ne po puse?
Atsakyti
QUOTE(erikutyte @ 2015 03 27, 18:37)
laba diena, norejau pasiteirauti.
esu vaiko auginimo atostogose ar galima deklaruojant  Taikytino MPNPD suma perrasyti visa vyrui, o ne po puse?

Galit pabandyt, bet gali pas jus minusas atsirast.
Atsakyti
o jei minuso nera tai viskas gerai?
ir jei minusas butu tai man susimoketi reiketu taip?
Atsakyti
QUOTE(erikutyte @ 2015 03 27, 18:48)
o jei minuso nera tai viskas gerai?
ir jei minusas butu tai man susimoketi reiketu taip?

Taip
Atsakyti
sveikos.
paklausiu zinanciu,nes pasimeciau,pildau vyro deklaracija ir primirsau kas kaip.
situacija-visus metus buvo turetas verslo liudijimas,plius keli menesiai buvo ir individuali veikla-sios indv.veiklos pajamos 0.PSD mokejosi pats kas menesi kas du-tai PSD yra sumoketas.
kokias formas reikia pildyt?
i kuriuos langelius rasytis pajamas ir sumoketa paties PSD?
ar sumas,kiek sumoketa uz verslo liudijima-ir rasyt i kazkuri langeli?

aciu is anksto.
Atsakyti