Įkraunama...
Įkraunama...

Deklaruojame 2014 m. pajamas

QUOTE(knopkyte77 @ 2015 03 25, 13:26)
Sveikos , jeigu visus metus normaliai moketas PSD , o dabar rodo 46 minus 729. Kodel taip yra gal kas zinot ?

mokėjote savarankiškai į VMI? tuomet kiek sumokėjote turite įrašyti 43 laukelyje pati.
Atsakyti
sveiki,

Man iskilo klausimas, turiu valstybes remiama studiju paskola pirmom studijoms. Ar galiu deklraruoti kasmet, net jei dar nieko negrazinau? Nes ten grazinima galma pradeti metai laiko po studiju baigimo, tai jau bus neaktualu turbut tas deklaravimas. Ar tiesiog, kai pradesiu grazinti finansavima, tada ir deklaruotis kasmet nuo tos sumos, kiek grazinau?
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2015 03 25, 12:03)
Sveikos,viena auginu du nepilnamecius vaikus,koki NPD taiko?

Mano preliminarioje deklaracijoje 17 langelyje parašyta 2400-aš viena taip pat auginu du vaikus . Dabar ir aš pasimečiau. g.gif Gal man tą 17 langelį reikia ištaisyti? Gal kas tiksliai žino? Būtų ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2015 03 25, 21:38)
Mano preliminarioje deklaracijoje  17 langelyje parašyta 2400-aš viena taip pat auginu du vaikus . Dabar ir aš pasimečiau. g.gif  Gal man tą 17 langelį reikia ištaisyti? Gal kas tiksliai žino? Būtų ačiū 4u.gif

Taip, reikia istaisyti i 4800, jeigu nera gimusiu 2014 metais.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 25, 20:53)
Taip, reikia istaisyti i 4800, jeigu nera gimusiu 2014 metais.

Bandžiau taisyti,bet tada perspėja,kad gali būti klaida. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2015 03 25, 21:59)
Bandžiau taisyti,bet tada perspėja,kad gali būti klaida. g.gif

Perspejimas nera klaida smile.gif O jus visus 2014 metus viena auginot vaikus?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2015 03 25, 21:03)
Perspejimas nera klaida smile.gif O jus visus 2014 metus viena auginot vaikus?
.
Joo visus .Pernai buvo 3600 17 langelyje
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2015 03 25, 15:01)
sveiki,

Man iskilo klausimas, turiu valstybes remiama studiju paskola pirmom studijoms. Ar galiu deklraruoti kasmet, net jei dar nieko negrazinau? Nes ten grazinima galma pradeti metai laiko po studiju baigimo, tai jau bus neaktualu turbut tas deklaravimas. Ar tiesiog, kai pradesiu grazinti finansavima, tada ir deklaruotis kasmet nuo tos sumos, kiek grazinau?

Jei už profesinį mokymą ar studijas nuolatinis Lietuvos gyventojas sumokėjo skolintomis lėšomis (pvz., Lietuvos valstybinio mokslo ir studijų fondo), tai iš 2009 metų ir vėlesnių mokestinių metų metinių apmokestinamųjų pajamų gali būti atimta per mokestinį laikotarpį grąžinta paskola ar šios paskolos dalis (išskyrus palūkanas).

o kodėl nebus aktualu po studiju susigrąžinti? realiai ir išlaidas patirsite tik, kai pradėsite grąžinti studijų paskolą.
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2015 03 24, 16:58)
Preliminarioj deklaracijoj visos sumos litais? Tik grąžinant permokas man į sąskaitą kris eurai - teisingai suprantu?
Ir jei galit, patikslinkit, ar turėtos akcijos turi atsispindėti F priede? Ar kuriame kitame? smile.gif AČIŪ  ax.gif

taip, deklaruojam litais, atgaunam eurais.

dėl tų akcijų, tai gal turima omeny turto deklaracija, kur reikia deklaruoti vertybinius popierius? nes pajamu deklaracijoj nėra F priedo.
šiaip su akcijom mažai teko susidurti...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2015 03 26, 10:33)
taip, deklaruojam litais, atgaunam eurais.

dėl tų akcijų, tai gal turima omeny turto deklaracija, kur reikia deklaruoti vertybinius popierius? nes pajamu deklaracijoj nėra F priedo.
šiaip su akcijom mažai teko susidurti...

GPM308 versija 3 atsirado GPM308F priedas, kur deklaruojamos parduotos finansinės priemonės, tame tarpe ir VP.
Atsakyti
Sveiki, noriu tik pasitikslinti ax.gif Vaikas gimęs 2010. 04., tai 17 langelyje turėtų būti 600 Lt? Dabar rašo 1200 Lt, vyras ir deklaruoja. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2015 03 26, 10:43)
Sveiki, noriu tik pasitikslinti ax.gif Vaikas gimęs 2010. 04., tai 17 langelyje turėtų būti 600 Lt? Dabar rašo 1200 Lt, vyras ir deklaruoja. Ačiū už atsakymą  4u.gif

Gerai raso. Dabar ir uz pirma vaika 200 lt/men pnpd.
Atsakyti