Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarėjantis Kipras

QUOTE(linole @ 2015 04 03, 21:36)

Labai gražios nuotraukos - sužadina norą aplankyti salą -  ir šaunios atostogos.  4u.gif Mane labiausiai domino pasivaikščiojimai. Paskutinis tarpeklis - tikrai noriu.  thumbup.gif

Kipre tikrai yra kur pasivaikščioti wink.gif

QUOTE(korespond @ 2015 04 03, 23:38)
Nežinojau,  kad Kipras turi savo "Kjeragą". Gražūs  vaizdai, graži sala. Ačiū už pasidalinimą  4u.gif

Turi wink.gif

QUOTE(Nastya @ 2015 04 04, 02:26)
Kipre teko būti prieš dešimt metų  smile.gif Faina prisiminti kažkada matytus vazdus, tik deja ne visus  smile.gif  Gražios nuotraukos, šaunus reportažas  thumbup.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(Dovis @ 2015 04 05, 13:37)
Ačiū už reportažą, faina vėl  pamatyti matytus vaizdus. Lagūna širdį „padraske“, bandėm iki jos važiuoti, deja pusiaukelėje apsisukom smile.gif Nerealūs kalnų žiemiški vaizdai😍 O jūs į Afroditės vonias žvyrkeliu važiavo? Vasarą tas baseiniukas būna apželes ir tamsus smile.gif

Mes važiavom zvyrkeliu iki Fontana Amorosa, bet kelias buvo toks baisus, kad nerizikavom ir nusukom i kaimeli, salia kurio buvo vonios. Sekanti karta, kai jau ejom i laguna, tai iki voniu vaziavom normaliu keliu. Iki lagunos su dzipu tai juoku darbas nuvaziuot, bet su lengvaja, tai tikrai nelabai nuvaziuosi. Bet geriau eiti pesciomis, nes vaizdai nepakartojami smile.gif
Atsakyti
Ačiū už žavų, lengvą ir saulėtą pasakojimą 4u.gif Žavesys bigsmile.gif kaip po to neu-sinorėsi į Kiprą????? wub.gif
Atsakyti
man taip pat labai patiko fotoreportazas thumbup.gif

grazios nuotraukos wub.gif

Pati noreciau aplankyti wub.gif
Atsakyti
Koks grožis. wub.gif Po tokio fotoreportažo ir pasakojimo labai norisi i Kipra .Ačiū 4u.gif kad dalinatės nuostabiom akimirkom.Gerų jums kelionių.
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 04 06, 19:29)
Ačiū už žavų, lengvą ir saulėtą pasakojimą 4u.gif  Žavesys bigsmile.gif  kaip po to neu-sinorėsi į Kiprą?????  wub.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2015 04 12, 19:30)
man taip pat labai patiko fotoreportazas  thumbup.gif

grazios nuotraukos  wub.gif

Pati noreciau aplankyti wub.gif

Tikrai verta aplankyti smile.gif Bijojau, kad po tiek aplankytų salų Kipras nepaliks įspūdžio, bet anaiptol thumbup.gif

QUOTE(dijanule @ 2015 04 18, 12:15)
Koks grožis. wub.gif Po tokio fotoreportažo ir pasakojimo labai norisi i Kipra .Ačiū  4u.gif kad dalinatės nuostabiom akimirkom.Gerų jums kelionių.

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Labai gražu 4u.gif O iš liniuočių matau,kad dar laukia puikių kelionių bigsmile.gif Lauksim fotoreportažų bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū už reportažą, gražios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia25 @ 2016 01 07, 13:04)
Ačiū už reportažą, gražios nuotraukos  4u.gif

Ačiū mirksiukas.gif Ir aš dar kartą peržiūrėjau, smagu prisiminti smile.gif
Atsakyti
user posted image

o geras kiek ciklamenų.. neįtikėtina.. nuostabu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gato negro: 07 vasario 2016 - 21:00

Gražus reportažas 4u.gif
Mes buvom Kipre vasara, buvo laaabai karšta, o vietiniai pasakojo, kad gražiausias laikas kovas-balandis, kai viskas žydi, norėčiau tokiu metu sugrižti ten dar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 29 gruodžio 2016 - 00:43
QUOTE(Elvita @ 2015 03 20, 12:17)
Limasolis - Kyrenia Gate - Bufavento pilis - Alagadi Turtle beach - Limasolis.

Į Bufavento pilį patarčiau važiuoti kuo anksčiau, nes paskui užslenka debesys ir nebesimato pilies iš apačios. Mums pilis dar matėsi, bet kadangi buvo apsiniaukę, tai užlipę vaizdų nematėte, vaikščiojom debesys.
Keliukas iki pilies serpantinais, švelniai tariant ne koks. Visą kelią tikėjausi, kad nesutiksim automobilio, nes skardis aukštas, keliukas siauras, atitvarų nerasta. Parkingas ir pilis  - nemokami.

Elvita, kiek maždaug lipimo iki Bufavento pilies nuo parkingo aikštelės? 4u.gif
Vienur rašo apie 30 min., kitur kad 4 val.
Atsakyti

kaip pamatyt nuotraukas? Neatsidaro pas mane nieko. Gal kad seniai rašyta?

Atsakyti