Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(viluteL @ 2015 04 15, 21:15)
Sveiki. Kur uzsisakete varlytes?smile.gif galvoju vyrui priderinti prie musu suknuciu:) ir kur radote popieriuko?

Varlytes užsakiau fb -Vestos.
O popieriaus man reikėjo to specialaus skrebinimui kur naudoja, margo raštuoto dvipusio. Tai kelis užsakiau perlina.lt internetu, o kitus pirkau jurasta parduotuvėje Kaune (bet jie ir internetu prekiauja jurasta.lt)

Klausykit gal kuri turėtumėt parduoti mažus buteliukus stiklinius, tokius kaip hipp sultys būna? Nu taip reikia, o niekur nerandu. Pirkti vien sultis dėl to kažkaip irgi nei šis nei tas...
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 04 15, 21:23)

Klausykit gal kuri turėtumėt parduoti mažus buteliukus stiklinius, tokius kaip hipp sultys būna? Nu taip reikia, o niekur nerandu. Pirkti vien sultis dėl to kažkaip irgi nei šis nei tas...

kiek Jums ju reiketu-galeciau parinkti-geriam-naudojam tokias sultis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2015 04 16, 10:52)
kiek Jums ju reiketu-galeciau parinkti-geriam-naudojam tokias sultis smile.gif

tikrai? Kaip būtų nuostabu bigsmile.gif thumbup.gif reikėtų 10 vnt. O iš kokio jūs miesto?
Atsakyti
Kita savaite krikstynos, siaubas kaip praleke laikas biggrin.gif Gal patartumete ka galima pasakyti iteikiant dekoruotus saukstelius kriksto tevams? Nu ale su kokia mintim juos dovanoti smile.gif)

Atsakyti
Sveikos, vis uzeinu paskaitinet kaip planuojat krikstynas ideju pasisemt 4u.gif Liepos men ir as planuoju krikstyt savo vyruka 1.5 men bus. tik uzstrigau ant kvietimu, nesumastau ar reikia ar ne ju? smile.gif
Atsakyti
as kvietimus pasidariau pati paprastus per pc ir prasiuntinejau visiems, kas neturi pc, o tai yra tevai, mociute, tai pasakem kad kvieciam ir tiek smile.gif su pirmaja visiems dalinau kvietimus
Atsakyti
As nedarau kvietimu, pakviesim asmeniskai zodziais biggrin.gif
Atsakyti
O as gaminsiu kvietimus.... nes ir patys visada gauname rastu i bet kokia svente.... Kad nekiltu daug klausimu: kada vyks? kur atvykti? tai mes viska surasysime ir iteiksime smile.gif bus paprasciau viska atsiminti smile.gif
Atsakyti
aš kažkaip kvietimų atsisakiau šį kartą, tiek vargsti, o iš tiesų iš to popieriuko tiek ir naudos., vis viena išmeta. Gaila pinigų ir darbo pasidaro. O be to, pas musm tik šeimos nariai bus, tai čia tarp brolių ir seserų apsikeisti informacija visai nesudėtinga smile.gif

Nu aš jau įpusėjau savąsias dekoracija. Girliandai dar reikia kaspinų užsipirkti ir surišti gražiai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
pas mane tokie darbai:
saldainiai supakuoti, popieriukų dar liko, bet saldainių nei su žiburiu smile.gif
Krikšto tėvams nupirkau molinius puodelius su užrašais "krikšto mamyte' ir "krikšto tėveliui'
Po truputi kaupiu balionus ir kitus papuošimus.
Ir vis pamirštu vaikui kojines nupirkti. doh.gif

Dėl kvietimų, pas mus irgi tik šeimos nariai, tai tikrai ju nebuvo, bet man kitas klausimas iškilo. Kokia dabar maždaug auka bažnyčioje "eina'. ne didmiečio, o kaimo.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 18, 21:15)
pas mane tokie darbai:
saldainiai supakuoti, popieriukų dar liko, bet saldainių nei su žiburiu smile.gif
Krikšto tėvams nupirkau molinius puodelius su užrašais "krikšto mamyte' ir "krikšto tėveliui'
Po truputi kaupiu balionus ir kitus papuošimus.
Ir vis pamirštu vaikui kojines nupirkti.  doh.gif

Dėl kvietimų, pas mus irgi tik šeimos nariai, tai tikrai ju nebuvo, bet man kitas klausimas iškilo. Kokia dabar maždaug auka bažnyčioje "eina'. ne didmiečio, o kaimo.

O is kur jus saldainius pirkote? Senduena prismoje maciau su folija rutos saldainiu, ale brangus pasirode, 7€ g.gif bet ar rasiu pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 04 18, 22:18)
O is kur jus saldainius pirkote? Senduena prismoje maciau su folija rutos saldainiu, ale brangus pasirode, 7€ g.gif  bet ar rasiu pigiau g.gif

Atsitiktinai kaimo parduotuvėlėje, tik nedaug tebuvo. maximose ir norfose iščiupinėjau visus, nieko neradau. Pas mane irgi 'Rūtos" oranžiniame popieriuke. kainos nepamenu. (tiksliau nežiūrėjau net)
Atsakyti