Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(viluteL @ 2015 04 08, 11:26)
Sveiki,
Natuliona kur jūs užsisakėte rūbelius?

FB yra Vidodo
sius maziukui rubelius, sesei suknyte ir mano kriksto dukrytei suknyte

QUOTE(19gelyte @ 2015 04 08, 19:42)
Nu del drabuziu nepergyvenu kriksto mama pirks

as tai pati noreciau issirinkti blush2.gif

QUOTE(LinMer @ 2015 04 09, 00:02)
Musu krikstynos irgi 06.13, o kokioj baznycioj krikstysit ? smile.gif

mes mazam miestelyje krikstysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 08, 08:04)
Geguzes 2

As tik vakar rimtai dėlioti viska pradejau. Tai yra pries 4 sav.

Musu svente geguzes 23.

Irgi tik dabar pradejau planuot ir kazkaip baisoka pasidare, kad galiu nespet
Atsakyti
Sveikos.

Na ir aš pasidžiaugsiu, krikštynų planavimas nestovi vietoje smile.gif) judam, jau deriname rūbelius. Taip pat užsisakėme kvietimus:
https://fbcdn-sphoto...615089551_o.jpg
(FB- Irenos kūryba).
Keliausime rinktis torto smile.gif) tikiuosi Kaune yra dar laisvų vietų, kaip kad kelios čia rašėte, kad nepriėmė užsakymo...
Atsakyti
QUOTE(viluteL @ 2015 04 10, 09:01)
Sveikos.

Na ir aš pasidžiaugsiu, krikštynų planavimas nestovi vietoje smile.gif) judam, jau deriname rūbelius. Taip pat užsisakėme kvietimus:
https://fbcdn-sphoto...615089551_o.jpg
(FB- Irenos kūryba).
Keliausime rinktis torto smile.gif) tikiuosi Kaune yra dar laisvų vietų, kaip kad kelios čia rašėte, kad nepriėmė užsakymo...

Kokia kaina kvietimu? ax.gif
Atsakyti
Sanaira - sutarėme po 2 eurus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viluteL: 10 balandžio 2015 - 10:38
Sveikos wink.gif
Mamytes, gal kuri atsimenat kazkuri nare buvo ikelusi parodyti muiliukus angeliukus, tokias dovaneles sveciams pirko. Labai noreciau suzinoti is kur uzsisake, o gal kuri matete kur parduotuvej? Kiek pamenu tai viena nare lyg gamina tuos angeliukus ir dar su ipakavimu graziu. Nesinori man pirkti dovanom visokiu suvenyriuku, tik dulkes paskui namuose renka, o va muiliukus manau sunaudos mielai smile.gif ir grazu, ir praktiska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Vince~ @ 2015 04 12, 13:47)
Nesinori man pirkti dovanom visokiu suvenyriuku, tik dulkes paskui namuose renka, o va muiliukus manau sunaudos mielai smile.gif ir grazu, ir praktiska smile.gif

Vėlgi klausimas, ar tikrai sunaudos, nes aš tokius visus išmetu blush2.gif biggrin.gif nenaudojam kiemo muilo visai, tik skystas buteliukuose smile.gif bet aišku, geriau nei šiaip kokie molinukai.
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Mamytes, gal kuri atsimenat kazkuri nare buvo ikelusi parodyti muiliukus angeliukus, tokias dovaneles sveciams pirko. Labai noreciau suzinoti is kur uzsisake, o gal kuri matete kur parduotuvej? Kiek pamenu tai viena nare lyg gamina tuos angeliukus ir dar su ipakavimu graziu. Nesinori man pirkti dovanom visokiu suvenyriuku, tik dulkes paskui namuose renka, o va muiliukus manau sunaudos mielai smile.gif ir grazu, ir praktiska smile.gif

https://www.facebook...8992333?fref=ts is cia uzsisakiau smile.gif

dar vienoj mugej pamaciau ir manau buciau susiviliojus, bet buvo per velu, biciu vasko zvakutes angeliukai, ir dvigubai pigiau smile.gif)
Atsakyti
Mamytes, o gal kur matet graziu dezuciu, kriksto atributikai susideti g.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

man sitie muiliukai patiko smile.gif

http://www.supermama...?...4032&st=420
Atsakyti
Sveikos jungiuosi ir as. musu svente rugpjucio 8d. bus tik sventiniai pietus su seimos nariais tai pasiruosimo darbu siek tiek maziau. Ir va dabar susidurem su problema - norim kviest i kriksto tevus vyro broli su sugyventine, o baznycioj liepe kad butu susituoke, tai ka man dabar daryt? meluot kunigui kazkaip nesinori, o ir kitu pakviest neturim ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dytea @ 2015 04 13, 21:46)
Sveikos jungiuosi ir as. musu svente rugpjucio 8d. bus tik sventiniai pietus su seimos nariais tai pasiruosimo darbu siek tiek maziau. Ir va dabar susidurem su problema - norim kviest i kriksto tevus vyro broli su sugyventine, o baznycioj liepe kad butu susituoke, tai ka man dabar daryt? meluot kunigui kazkaip nesinori, o ir kitu pakviest neturim ko  unsure.gif

Sveiki. Musu irgi krikšto tėvai nesusituoke. Bet mums kunigas apie tai nieko nesakė. Tik sake kad kartu gyvent negali biggrin.gif bet šita sako visiems net ir kas eina tuoktis, bet manau šiais laikais retas kuris negyvena kartu dar prieš vestuves:d
Atsakyti