Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

Musu ir krikstynos geguzes gale, tai tik dabar viska planuojuosi 4u.gif del to vasara ir nenorejau, nes labai viska sunku gauti buna 4u.gif
Atsakyti
Nakti prastai miegojau, tai pamastymui laiko turėjau. smile.gif
Klausimas mamytėms ar kurios pačios darys saldainius. Kokius rinksitės. Kaip jau mačiau buvo kalbėta ta problema, kad nebeliko nieko su vadinamu "blizgučiu" o čiupinėti kiekvieną saldainį kažkaip schmoll.gif . Norfoj radau vienus kur du popieriukai, bet mažučiai, nelabai ka ant to popieriuko padaryti gali. Savaitgali dar bandžiau žiūrėti mažų šokoladukų, bet prieš velykas iššluota visas.
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2015 03 23, 00:11)
Sveikos, planuoju sunelio krikstynas geguzes 23 diena. Viskas kaip ir buvo gerai, bet va norejau uzsisakyti tortuka ir pasirodo megstamiausia kepyklele "Sigitos kepiniai" nedirbs tuo metu ir uzsakymu nepriima sad.gif gal galit parekomenduoti kazka Taurages apsk. arba Siluteje, Klaipedoje. Reikia, kad butu geri ne tik skonio atzvilgiu, bet ir tortu puosimo srityje verysad.gif

Kaip idomiai aš irgi pas juos planavau sakytis, reiks po pietų paskambinti. Firminėje parduotuvėje man sakė kad užsakymai priimami prieš 2 sav. Parašiau FB pasakė kad prieš 3 -4 sav.
Atsakyti
Dėl torto tai aš užsisakiau namie kepamą. Kaina apie 9 eurus (nuo skonio priklauso) jei ne cukraus mase puošta 10-11 jei su cukraus mase. Dabar tikrai daug kas kepa.
Dėl dovanų seneliams tai susinervinau, ne tokios spalvos žvakes mums atsiuntė, nežinau nei ką daryti sad.gif Vietoj rudų melsvas.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 21, 11:57)
As tai nusipirkau tokiu saldainiu, kaip mini sokoladukai, nes galvoju lengviau bus pasidaryt popiereli.

Kur gavote tokiu saldainuku pirkt? pati tokiu ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2015 04 07, 14:39)
Kur gavote tokiu saldainuku pirkt? pati tokiu ieskau  doh.gif

Pirkau norfoje, bet zinokit pazejau, kad vis del to per mazas tas popierelis kazkokiai aplikacijai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 07 balandžio 2015 - 15:11
QUOTE(D'esire @ 2015 04 07, 16:11)
Pirkau norfoje, bet zinokit pazejau, kad vis del to per mazas tas popierelis kazkokiai aplikacijai verysad.gif

Ar ne tokius?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 07, 15:19)

Ne tokie, bet ideja ta pati wink.gif
Atsakyti
labas vakaras mamytes. 4u.gif Jungiuosi ir as jai primsite i jusu gretas ax.gif Geguzes paskutini sestadieni planuojam savo vaikelio krikstynas. Esu girdejus toki prietara kad negali krikstyti niescia moteris. Ir ta seima kuri krikstis laukiasi vaikelio. Gal girdejote kanors apie si prietara? blush2.gif
Atsakyti
Laba, mes irgi planuojam krikstyti birzeli
svente birzelio 13
krikstatieviai sutiko biggrin.gif
su kunigu sutarta ir laikas paskirtas
su fotografe suderinta (liko tik biski aprasti smulkmenas)
tortas uzsakytas (bus naminis , grazus ir skanus, 12e/kg)
del rubu jau sutarta su siuveja
sventes vieta uzsakyta

QUOTE(sanaira @ 2015 04 03, 16:47)
Mes dukryte kai krikstyjom irgi ejom tos paskaiteles isklausyti. Si karta vel reiks eiti wink.gif

Kokias dovanaa ruosiat krikstateviam ir seneliam mazdaug..?  ax.gif

pas mus near paskaiteliu

kriktatieviams dar galvoju, seneliams nieko nedovanosim smile.gif

QUOTE(braske20. @ 2015 04 07, 22:03)
labas vakaras mamytes.  4u.gif Jungiuosi ir as jai primsite i jusu gretas  ax.gif Geguzes paskutini sestadieni planuojam savo vaikelio krikstynas. Esu girdejus toki prietara kad negali krikstyti niescia moteris.  Ir ta seima kuri krikstis laukiasi vaikelio. Gal girdejote kanors apie si prietara? blush2.gif

girdejau bet nezinau ar tiesa
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 07, 10:48)
Kaip idomiai aš irgi pas juos planavau sakytis, reiks po pietų paskambinti. Firminėje parduotuvėje man sakė kad užsakymai priimami prieš 2 sav. Parašiau FB pasakė kad prieš 3 -4 sav.

Taip ir yra, uzsakymus priima 3-4 savaites pries numatyta data. Tik as nusprendziau anksciau pasiteiraut ir dabar labai dziaugiuosi. Priesingu atveju buciau likusi ant ledo. Jie priima uzsakymus tai datai, bet daro tik labai elementarius ir paprastus tortus. Pacioje kepykloje turi kataloga, is jo ir galima rinktis. O pati Sigita atostogaus tuo metu ir tortu nedaro. Ji atsakinga uz visokias figureles ir pan.

As dovanas kriksto tevams ir seneliams uzsakiau. Visiems dovanosim dekupazuotus remelius
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2015 04 07, 22:03)
labas vakaras mamytes.  4u.gif Jungiuosi ir as jai primsite i jusu gretas  ax.gif Geguzes paskutini sestadieni planuojam savo vaikelio krikstynas. Esu girdejus toki prietara kad negali krikstyti niescia moteris.  Ir ta seima kuri krikstis laukiasi vaikelio. Gal girdejote kanors apie si prietara? blush2.gif

Nugi pagooglinam. Kunigo atsakymas.
http://www.klauskkun...

Jei pati tiki ir kažko bijai tai geriau neprašyk, nes savi įtaiga daug gali padaryti, paskui kaltinsi save ar kitus, jei kas atsitik.
Papildyta:
QUOTE(Astii @ 2015 04 07, 23:59)
Taip ir yra, uzsakymus priima 3-4 savaites pries numatyta data. Tik as nusprendziau anksciau pasiteiraut ir dabar labai dziaugiuosi. Priesingu atveju buciau likusi ant ledo. Jie priima uzsakymus tai datai, bet daro tik labai elementarius ir paprastus tortus. Pacioje kepykloje turi kataloga, is jo ir galima rinktis. O pati Sigita atostogaus tuo metu ir tortu nedaro. Ji atsakinga uz visokias figureles ir pan.

Aš telefonu susiskambinau šiandien ir užsisakiau. Išsirinkau iš jų FB puslapio. Kadangi krikštynos nedidelės apsiribosim 2,5 kg.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 08, 00:04)
Aš telefonu susiskambinau šiandien ir užsisakiau. Išsirinkau iš jų FB puslapio. Kadangi krikštynos nedidelės apsiribosim 2,5 kg.

Primink, kada jusu krikstynos?
Atsakyti