Sveiki,
gal pasidalintumėte kur perkate rūbelius mergaitėms?
Gal kas netyčia matė tokią suknutę - http://artisokas.lt/...011-625x468.jpg?
QUOTE(viluteL @ 2015 03 30, 18:29)
Sveiki,
Mano manymu, suknute siuta pagal uzsakyma
Sveikos;) vasara mes ir krikstysim suneli... ir dabar galvoju visos darot dovaneles seneliam? L
Na ką, radau mūsų kišenei įkandamą sodybą, išsinuomavom. Užsakiau tortą, fotografę, šeimininkę maistui. Buvom bažnyčioj ir mum kartu su krikštatėviais liepę katechezes išklausyti Ar yra kam dar liepė? Labai apsunkino viską su jomis...
sanaira, mes dovanosim simbolines dovanas seneliams ir krikštatėviams.
sanaira, mes dovanosim simbolines dovanas seneliams ir krikštatėviams.
Mes dukryte kai krikstyjom irgi ejom tos paskaiteles isklausyti. Si karta vel reiks eiti
Kokias dovanaa ruosiat krikstateviam ir seneliam mazdaug..?
Kokias dovanaa ruosiat krikstateviam ir seneliam mazdaug..?
Seneliam žvakės, krikštatėviams rėmeliai su kažkokia simbolika viduje.
seneliams remeliai, paskui i juos idesim foto is krikstynu, krikstateviams dekoruoti sauksteliai
Sveikos
Apie dovanas dar rimtai nemąsčiau, bet nedovanosiu kokių įrankių, rankšluosčių ar kitų "pabodusių" dovanų, kurių nei panaudosi, nei kaip papuošimą pasidėsi (dar dar rėmelis tiktų, vis praktiškesnis) Krikšto tėčiu lyg jau yra mintis, krikšto mamai dar vis dairausi, gal užklius akis už ko, seneliams išvis nemąsčiau nieko dovanoti, bet dar nesu tikra
Apie dovanas dar rimtai nemąsčiau, bet nedovanosiu kokių įrankių, rankšluosčių ar kitų "pabodusių" dovanų, kurių nei panaudosi, nei kaip papuošimą pasidėsi (dar dar rėmelis tiktų, vis praktiškesnis) Krikšto tėčiu lyg jau yra mintis, krikšto mamai dar vis dairausi, gal užklius akis už ko, seneliams išvis nemąsčiau nieko dovanoti, bet dar nesu tikra
Labas. O jus mergaitės žiūriu ankstyvos, jau kitos pries 5 mėn pradėjot ruoštis. Aš sūnu krikštysiu gegužės 2 praita sav. pas kuniga buvau, vakar krikšto tėvus užprašėm, ir pradėsiu planuoti. Dabar galvos skausmas su tortu. Kokios kainos tai žaktelėjau. Ar cia po euro taip, nes rudeni dukrai gimtadieniui sakiau tai dar daug pogiau buvo.
Na geriau anksciau nei per velu po to mes krikstysim liepos 25d. Jau kur norejom zaidimu kambario negaunam, nes uzsakytas... galvojau gal kad pagamintu truputi dekoraciju parasiau tai dienai jau vel uzsakymu pilna reiktu jau kitur ieskotis labai is anksti viska uzsako dabar...
QUOTE(Dzenete @ 2015 04 06, 23:57)
Labas. O jus mergaitės žiūriu ankstyvos, jau kitos pries 5 mėn pradėjot ruoštis. Aš sūnu krikštysiu gegužės 2 praita sav. pas kuniga buvau, vakar krikšto tėvus užprašėm, ir pradėsiu planuoti. Dabar galvos skausmas su tortu. Kokios kainos tai žaktelėjau. Ar cia po euro taip, nes rudeni dukrai gimtadieniui sakiau tai dar daug pogiau buvo.
Mes geguzes 23 krikstysim, tai jau pries savaite, dvi ruostis pradejom. Tu tortu kainos tikrai nenormaliai isaugo. Viena kepykla uzsiprase 17 uz kg ir dar maziausias svoris 3,5 kg. As uz savo vestuvini pigiau mokejau ir buvo tikrai labai grazus, o cia krikstynoms reikia tiek moket ir nieko grazesnio kaip uzmest leliuko figurele ant torto pasiulyt negali
QUOTE(sanaira @ 2015 04 07, 07:02)
Na geriau anksciau nei per velu po to mes krikstysim liepos 25d. Jau kur norejom zaidimu kambario negaunam, nes uzsakytas... galvojau gal kad pagamintu truputi dekoraciju parasiau tai dienai jau vel uzsakymu pilna reiktu jau kitur ieskotis labai is anksti viska uzsako dabar...
Vestuviu sezonas, krikstynu, todel sunku rast viska. Visi is baimes negaut uzsisako jau vos ne pries metus viska. Mes dar i ta laika nepakliunam, tai visko radom. O su tortu sudetinga buvo, nes arba visi uzimti arba atostogauja tuo metu. Be sunkumu ir mes neapsiejom