Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(supermergaite @ 2015 08 11, 23:16)
Labai grazu smile.gif  is kur vejo maluneliai? 4u.gif

Ir man labai gražu smile.gif gal galit pasidalinti instrukcija, kaip tuos malūnėlius pasidaryti?
Atsakyti
Sveikutes, na ar yra planuojanciu kitais metais? ax.gif Zinau zinau, sventes ant nosies, kokios krikstynos biggrin.gif lotuliukas.gif
Mes siandien suplanavom, kad mazaji krikstysim rugpjucio 12 diena, uzsisakiau jau fotografe (taip pat siandien, ji ir dukros krikstynas fotografavo), tik paskui vakare atsisedus galvoju galvoju, kad ar nebus ta pati diena, kai dukra krikstyjom, pasiziuri, o gi ta pati biggrin.gif

Tai va, gal kuri neseniai krikstijote Pazaislio vienuolyne?Kaip ten viskas vyksta (nuvaziuoti paziureti neturime galimybes), pries kiek laiko reikia uzsisakyti, kokia auka?Ar daug vaikuciu vienu metu krikstyja, ar po viena?Na, domina viskas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mes ruosiames kristyti geguzes 21 :)pradesim po truputi visko dairytis
Atsakyti
Mes taip pat nusprendem krikstynas kelti rugpjucio 27d oj net nezinau kaip cia viska susiorganizuoti smile.gif Man didziausias klaustukas kuom uzimti vaikus per baliu kuriu amzius nuo 1-4 doh.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Mes planuojam krikstynas geguzes men, tiksliai dar datos nenusprendem. Gal vilnietes pasidalinsite, kur darysite Krikstynu svente? ax.gif
Atsakyti
O pas mus zinios tokios, kad Pazaislio vienuolyne nekrikstyja verysad.gif Buvo musu mociute nuejusi pasiklausti, tad dabar jau nebeisivaizduoju kur reikia krikstyti doh.gif Gal kuria rekomenduotume Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2016 01 22, 02:11)
Mes taip pat nusprendem krikstynas kelti rugpjucio 27d oj net nezinau kaip cia viska susiorganizuoti smile.gif Man didziausias klaustukas kuom uzimti vaikus per baliu kuriu amzius nuo 1-4  doh.gif

Išsinuomokit pripučiamą pilį-užsiims patys irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 01 27, 08:43)
Išsinuomokit pripučiamą pilį-užsiims patys irnesakyk.gif

Zinok pati apie tai pagalvojau wink.gif jauciu taip ir reikes padaryti;)
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2016 01 26, 21:51)
O pas mus zinios tokios, kad Pazaislio vienuolyne nekrikstyja  verysad.gif  Buvo musu mociute nuejusi pasiklausti, tad dabar jau nebeisivaizduoju kur reikia krikstyti  doh.gif  Gal kuria rekomenduotume Kaune?  4u.gif

Aš irgi apmastymuose, kol kas Kačerginė labiausiai prie širdies.
Ir Rumsiskes
Atsakyti
QUOTE(REER @ 2016 01 26, 21:51)
dabar jau nebeisivaizduoju kur reikia krikstyti  doh.gif  Gal kuria rekomenduotume Kaune?  4u.gif

Įprasta, kad žmonės krikštija savo gyvenamoje parapijoje ar bent toje, kurioje realiai lankosi. Pažaisly nėra parapijinė bažnyčia - joje nei krikštas, nei santuokos sakramentas neteikiami.

Nepykit, bet keista, kad visam Kaune nebeįsivaizduojat nė vienos bažnyčios. Nesilankėt niekad nė vienoje? g.gif Gal bent močiutė įsivaizduoja? Gal pvz. toje parapijoje kur ji gyvena? Krikštija visose parapijinėse: Katedroj, Šv. Antano, Prisikėlimo, Gerojo Ganytojo, Pal. Jurgio Matulaičio, Karmelitų, Petrašiūnų, Palemono, Aleksoto, Panemunės, Šančių ir t.t. Krikštas visur reiškia tą patį. Nebent labai norisi ne tiek krikšto vaikui, kiek pompastikos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 02 vasario 2016 - 12:40
QUOTE(hi (: @ 2016 02 02, 11:30)
Įprasta, kad žmonės krikštija savo gyvenamoje parapijoje ar bent toje, kurioje realiai lankosi. Pažaisly nėra parapijinė bažnyčia - joje nei krikštas, nei santuokos sakramentas neteikiami.

Nepykit, bet keista, kad visam Kaune nebeįsivaizduojat nė vienos bažnyčios. Nesilankėt niekad nė vienoje?  g.gif  Gal bent močiutė įsivaizduoja? Gal pvz. toje parapijoje kur ji gyvena? Krikštija visose parapijinėse: Katedroj, Šv. Antano, Prisikėlimo, Gerojo Ganytojo, Pal. Jurgio Matulaičio, Karmelitų, Petrašiūnų, Palemono, Aleksoto, Panemunės, Šančių ir t.t. Krikštas visur reiškia tą patį. Nebent labai norisi ne tiek krikšto vaikui,  kiek pompastikos...

Na man ne keista smile.gif As ne kauniete, tad ir nezinau, nes nei vienoje nesilankiau, MB is Kauno, taciau irgi nezino, nes i jas nevaiksto, mirksiukas.gif Mociute pasake, kad nueis i bet kuria, kuria issirinksim, tad eis pasiklaust i Sv. Vytauto baznycia.Pompastikos nenorim, tik mazu, graziu krikstynu ir tik su artimiausiais.

Tik iskilo toks klausimas, mazasis neturi lietuviskos pilietybes (ir neplanuojame imti), abu esam issideklarave jau daug metu is Lietuvos, ar ji pakrikstys Lietuvoje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REER: 04 vasario 2016 - 21:18
Sveikos,

aš tai pasimetus, nes mūsų krikšto mama laukia vasarą gandrų (liepos mėn.), tai net nežinau, ka daryti, jau ir taip nutempiau, nebenoriu daugiau..
O planavau rugpjūčio gale.. Ech..

Atsakyti