Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(Rosita @ 2015 08 14, 08:43)

aciu 4u.gif
mes staigiai ekspromtu sugalvojom po menesio krikstyt.... istaigingos sventes nerengsim, bet nors smulkmenele kojkia suruosti norisi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2015 08 19, 13:16)
2009 ir dalinausi ir rinkau ir siunciau i meilus, dabar nei meilo nei informacijos. Savo kompo smigimo laiku praradau ka surinkus buvau. Na o pardavinejimas yra nesaziningas manau tu kurios deda nemokamai atzvilgiu.

Pikta iki negaliu, nes didzioji dalis verslininkiu is kitu susirinkusios nemokmai. O meilas speju neveikia, arba kazkas nusisavines. Nes nei slaptazodzio niekas neduoda, nei papildymo paziurejus ko yra ko nera neimanoma padaryti

renax issiunciau ka surinkus turiu, nedaug, bet manau bus nauda

va va slaptazodziu niekas nenori pasidalint doh.gif keliom parasiau i az ir tyla iki siol biggrin.gif kompas uzluzo su visa issaugota informacija doh.gif atbuvom kriksto teveliais dabar savo rugsejo menesi krikstynas darysim... labai norejau tam paste sablonu pieskot, bet....
Atsakyti
QUOTE(Lara-klara @ 2015 08 26, 09:01)
va va slaptazodziu niekas nenori pasidalint  doh.gif  keliom parasiau i az ir tyla iki siol  biggrin.gif kompas uzluzo su visa issaugota informacija  doh.gif atbuvom kriksto teveliais dabar savo rugsejo menesi krikstynas darysim... labai norejau tam paste sablonu pieskot, bet....

parasyk meila, permesiu ka turiu atsirinkus
Atsakyti
Labuka mamytes,stoju ir as i planuojanciu gretas,bet mes planuojam tik kitu metu geguze,bet,kad piniginei nebutu soko tai pradedu dometis ir deliotis jau dabar.Taupysiu ten kur manau galima sutaupyti nebus jokiu laikrasteliu ir popieriniu kvietimu tai tai zinau 100 proc,papuosimus darysiu pati,rubus man ir dukrytei sius drauge ir reiks moketi tik uz audinius,pasiuvimas dovana wub.gif
Del dovaneliu sveciams....jauciu butu kvaila medaus po mazulyti stiklainiuka dovanoti,medus man nekainuoja ax.gif pasisakykite ka manote.
Ir del karstu patiekalu...jei pati gaminciau idomu kas labiausiai tiktu kas maziausiai isvargintu,nu ideju nulis.
P.S.ir nebus jokiu saldainiu su dukrytes atvaizdu,nenoriu,kad paskui mano sirdeles nuotraukyte glamzytu ir mestu i siuksliu deze blush2.gif
Atsakyti
Labutis visoms planuojančioms 4u.gif
Ir man nusimato krikštynos panelės, bet neįeinu į paštą, tubūt pasikeitė slaptažodis, kurį buvau gavusi jau senokai (savo mažylį krikštijau 2011 metais) ax.gif
Gal kas gali mestelti. Būsiu labai dėkinga 4u.gif

Per mažylio šventę buvau užsakiusi kiekvienam svečiui po veltą angeliuką dovanų (norėjau muiliukus užsakinėti, nes per mažai buvo laiko angeliukams nuvelti, bet šauni vėlėja nuvėlė angeliukus thumbup.gif ). O taip tai via kita kaip jau buv rašyta čia - močiutėms prijuostes su anūkų banku - taupyklėmis, seneliams ir proseneliui bokalus, prosenelei - šaukšą degintą.

Kadangi būsimos krikštadukros šventė bus nedidelė dėl laiko stokos (ir vieni ir kiti tėveliai turi pasiekti tolimus namučius po šventės), gaminsiu tik laikraštuką ar manote jau netinka per tokios panelės krikštynas tokius dalykus gaminti g.gif .
Mano turėtas laikraštuko šablonas mažam vaikučiui skirtas buvo o ir nerandu šablono g.gif
Dabar krikštysiu 7 metų panelę, tai dovanų pirksim kryžiuką. manau kryžiukas dovanų kaip panelei netgi labai turėtų tikti g.gif

O kas užsakinėjo tuos saldainių butelius, ar greitai juos padaro. Nes turiu tik vieną savaitėlę pasiruošimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2015 08 28, 21:44)
Labutis visoms planuojančioms  4u.gif
Ir man nusimato krikštynos panelės, bet neįeinu į paštą, tubūt pasikeitė slaptažodis, kurį buvau gavusi jau senokai (savo mažylį krikštijau 2011 metais)  ax.gif
Gal kas gali mestelti. Būsiu labai dėkinga  4u.gif 

Per mažylio šventę buvau užsakiusi kiekvienam svečiui po veltą angeliuką dovanų (norėjau muiliukus užsakinėti, nes per mažai buvo laiko angeliukams nuvelti, bet šauni vėlėja nuvėlė angeliukus  thumbup.gif ). O taip tai via kita kaip jau buv rašyta čia - močiutėms prijuostes su anūkų banku - taupyklėmis, seneliams ir proseneliui bokalus, prosenelei - šaukšą degintą.

Kadangi būsimos krikštadukros šventė bus nedidelė dėl laiko stokos (ir vieni ir kiti tėveliai turi pasiekti tolimus namučius po šventės), gaminsiu tik laikraštuką ar manote jau netinka per tokios panelės krikštynas tokius dalykus gaminti  g.gif .
Mano turėtas laikraštuko šablonas mažam vaikučiui skirtas buvo o ir nerandu šablono  g.gif
Dabar krikštysiu 7 metų panelę, tai dovanų pirksim kryžiuką. manau kryžiukas dovanų kaip panelei netgi labai turėtų tikti  g.gif

O kas užsakinėjo tuos saldainių butelius, ar greitai juos padaro. Nes turiu tik vieną savaitėlę pasiruošimui  rolleyes.gif

Pasto tikriausiai nebera, nes niekas i ji pasw neduoda smile.gif

Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2015 08 29, 19:16)
Pasto tikriausiai nebera, nes niekas i ji pasw neduoda smile.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif
Aišku. Reikės paprastesnį laikraštuką gaminti, nes be šablono nesukurpsiu tokio kokį savo leliui dariau g.gif
Jeigu kas turite šablonų laikraštuko, gal galite persiųsti į paštą juratelai@yahoo.co.uk 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas galeatu man atsiusti laikrastuko maketa??? Butu labai didelis aciu!! rupsienea@gmail.com
Atsakyti
Jungiuosi prie krikstynu planuotoju! Mes spalio gale rimtais dvynuku krikstateviais patapsime, tai dabar begu forumelio skaityti!
Atsakyti
Sveiki, niekam nerekomenduoju pirkti rubeliu is pukupuku.lt, mums krikstynos sugadintos, velavo, telefono nekele, i zinutes neatsakinejo, dar pasiteisino, kad rugsejo pradzia, o as mokytoja, neturi laiko supraskite, na jau seniai neteko patirti tokio nesiskaitymo su klientu, prie rubeliu norejome pasidaryti kitus papupsimus, vyro rubus priderinti, nieko nespejome.
Atsakyti
QUOTE(Sans site @ 2015 09 02, 16:19)
Sveiki, niekam nerekomenduoju pirkti rubeliu is pukupuku.lt, mums krikstynos sugadintos, velavo, telefono nekele, i zinutes neatsakinejo, dar pasiteisino, kad rugsejo pradzia, o as mokytoja, neturi laiko supraskite, na jau seniai neteko patirti tokio nesiskaitymo su klientu, prie rubeliu norejome pasidaryti kitus papupsimus, vyro rubus priderinti, nieko nespejome.

O gal uzsisakete pet velai? Pas ja reikia 1.5men pries uzsakyti, jei norite gauti laiku wink.gif
Visgi, paliksiu ir as neigiama komentara - nors gavome laiku, bet kelnes buvo gerokai per dideles (prasiau ir parasiau cm tikslumu), o, kad svente nebutu be kuriozu - jos suplyso keliose vietose :/ nors buvo dideles, petnesos vis smuko, niekas neisitempe ir neisiverze, bet siules truko kaip voratinklio gijos :/
Gal ir rekomenduociau draugei, bet jau perspeciau.
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 09 03, 07:54)

Gal ir rekomenduociau draugei, bet jau perspeciau.

Na ka, parasiau pukupuku, papasakojau apie suplysusias kelnytes, tai labai atsiprase ir sake, kad atsius kitas - maloniai nustebino, nes rasiau be jokio pykcio, su siulymu gal kazakaip kitaip susiuti siules smile.gif visgi dedu pliusa jiems thumbup.gif
Atsakyti