Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(labamba @ 2015 07 02, 19:28)
Merginos,kokia kriksto zvakes renkates? ar perkat ant zvakiu tuos sijonelius  biggrin.gif
kad nieko nesugalvoju  doh.gif sveciam bus zvakutes angeliukai is naturalaus vasko,o kriksto tevams truputi rimtesnes nupirksim, kad cia kukliai ir norint neiseina  doh.gif kiek viskas kainuoja tai pries 5 metus uz tiek buciau geras vestuves iskelus  lotuliukas.gif baisu man kainos Lietuviskos vien sodybos nuoma parai 800e  blink.gif

Krikšto žvakę parduotuvėje pirkau spec. labai mielą. O sijonėlis bus, kartu užsakinėjau su galvos papuošimais.

Mums vien šventės puošyba tiek kainuos rolleyes.gif
Krikšto tėvams užsakėm aukso luitelį, kurį išgraviruos(nes mums su vaiko vardu labai dovana derinasi)
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir man aktualus tas žvakės "sijonėlis".
Gal galima patiems pasidaryti ir su gyvomis gėlytėmis, kad būtų vienas toks ir originalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2015 07 02, 19:28)
Merginos,kokia kriksto zvakes renkates? ar perkat ant zvakiu tuos sijonelius  biggrin.gif
kad nieko nesugalvoju  doh.gif sveciam bus zvakutes angeliukai is naturalaus vasko,o kriksto tevams truputi rimtesnes nupirksim, kad cia kukliai ir norint neiseina  doh.gif kiek viskas kainuoja tai pries 5 metus uz tiek buciau geras vestuves iskelus  lotuliukas.gif baisu man kainos Lietuviskos vien sodybos nuoma parai 800e  blink.gif

Na cia kas ko iesko ir kiek sau gali leisti. Mes issinuomavom sodybele Jonavos raj. uz 120 € ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cc-mark: 03 liepos 2015 - 14:36
QUOTE(FEBI @ 2015 07 03, 06:36)
Krikšto žvakę parduotuvėje pirkau spec. labai mielą. O sijonėlis bus, kartu užsakinėjau su galvos papuošimais.

Mums vien šventės puošyba tiek kainuos  rolleyes.gif
Krikšto tėvams užsakėm aukso luitelį, kurį išgraviruos(nes mums su vaiko vardu labai dovana derinasi)

biggrin.gif koks galvos papuosimas gal galit parodyti g.gif Sventes puosybai daug neinvestuosiu busim tik savi apie 20 artimiausiu bet visa kita tikrai kosmines kainos blush2.gif
QUOTE(cc-mark @ 2015 07 03, 14:34)
Na cia kas ko iesko ir kiek sau gali leisti. Mes issinuomavom sodybele Jonavos raj. uz 120 €  ax.gif

pas mus uz tokia kaina nieko nera schmoll.gif as pati uzsakiau Kedainiuose sodyba Varnupe
Atsakyti
Sveikos, Jungiuosi i Jusu buri. Musu svente rugsejo 12 diena. Jau turiu krikstadeze (dare Sobieska) http://wwwpublicfotk...ant-boksto.html
Susiradom fotografe https://www.facebook...ography?fref=ts

Dabar vargstam su vieta. Buvom prie Petro Povilo baznycios, bet sales uzsakytos, pasiule antra auksta mums atiduoti. Bet pas mus vaikai lakstukai, tai nezinau kaip cia daryti... Nors mums labai patiko smile.gif

Gal kas turit persiuskit email'o dezutes adresiuka ir psw. Nes bandau pasirasyti scenariju, tai deliojuos kas kur kaip smile.gif ACIU
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ramu čia ko tais, tikriausiai visos vasara džiaugiatės thumbup.gif

Aš pagaliau užsakiau dovanėles krikšto tėvams, liko tik žodžius sugalvoti, kuriuos užrašys smile.gif
Gavau pompomus, teks pradėt lankstyti, nes užtrunka man šitas reikalas, nepatinka man knibinėtis schmoll.gif biggrin.gif
Laukiu rūbelių mažiui, dar užsakiau megzstuką-paltuką numegzti, na jei šalta bus, kad nereiktų su striuke nuotraukose būti smile.gif

Dabar dar galvoje sukasi mintys, kaip papuošti kavinę, noriu paprastai ir minimaliai, bet ne prastai - tikriausiai kaip ir visos biggrin.gif

Neišsirenku sau sukneles - kokias perkat/siūnat/ rengsitės ? Kažką nekasdieniško, ar tokią, kurią ir vėliau galėsite užsidėti... g.gif Ši , gal ši ? Bet protas liepia pirkti dar kitokią, klasikinę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryžiukė: 04 liepos 2015 - 22:33
Pas mus irgi nėra daug žmonių...apie 20 suaugusių ir 7 didesni vaikai. Iki 3 metų vaikų neskaičiuoju smile.gif
Brangiausia ir didžiausią dalį sudaro bažnyčios papuošimas(nes ji labai plika). Dar darysim fotosesijos vietą..kad būtų įdomesnių foto.
Beje darom ne dėl kitų, o šventę vaikui ir sau smile.gif

QUOTE(Ryžiukė @ 2015 07 04, 23:30)
Dabar dar galvoje sukasi mintys, kaip papuošti kavinę, noriu paprastai ir minimaliai, bet ne prastai - tikriausiai kaip ir visos  biggrin.gif 

Neišsirenku sau sukneles - kokias perkat/siūnat/ rengsitės ? Kažką nekasdieniško, ar tokią, kurią ir vėliau galėsite užsidėti...  g.gif Ši , gal ši ? Bet protas liepia pirkti dar kitokią, klasikinę  biggrin.gif

Aš siuvuosi ilgą ir tokią kurios nepanaudosiu mirksiukas.gif ir dukrai tokią pat..
Atsakyti
QUOTE(FEBI @ 2015 07 05, 08:45)
Pas mus irgi nėra daug žmonių...apie 20 suaugusių ir 7 didesni vaikai. Iki 3 metų vaikų neskaičiuoju smile.gif
Brangiausia ir didžiausią dalį sudaro bažnyčios papuošimas(nes ji labai plika). Dar darysim fotosesijos vietą..kad būtų įdomesnių foto.
Aš siuvuosi ilgą ir tokią kurios nepanaudosiu  mirksiukas.gif  ir dukrai tokią pat..

Aš irgi labai norėčiau padaryti vietą fotosesijai, t.y. darysiu šiokią tokią, bet tik minimaliai smile.gif aišku, viskas remiasi į pinigus, pasiėmėm brangesnę fotografę, tai tenka kitur šiek tiek pataupyti, bet ji pati sakė, kad geriau viskas minimaliai, gražiau žiūrisi, tai šiek tiek paguodė biggrin.gif
Hm, galvos skausmas man su maniške suknele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 07 04, 22:30)
Sveikos  4u.gif

Ramu čia ko tais, tikriausiai visos vasara džiaugiatės  thumbup.gif

Aš pagaliau užsakiau dovanėles krikšto tėvams, liko tik žodžius sugalvoti, kuriuos užrašys  smile.gif 
Gavau pompomus, teks pradėt lankstyti, nes užtrunka man šitas reikalas, nepatinka man knibinėtis schmoll.gif  biggrin.gif
Laukiu rūbelių mažiui, dar užsakiau megzstuką-paltuką numegzti, na jei šalta bus, kad nereiktų su striuke nuotraukose būti smile.gif

Dabar dar galvoje sukasi mintys, kaip papuošti kavinę, noriu paprastai ir minimaliai, bet ne prastai - tikriausiai kaip ir visos  biggrin.gif 

Neišsirenku sau sukneles - kokias perkat/siūnat/ rengsitės ? Kažką nekasdieniško, ar tokią, kurią ir vėliau galėsite užsidėti...  g.gif Ši , gal ši ? Bet protas liepia pirkti dar kitokią, klasikinę  biggrin.gif

as puosimui sales turiu kelias idejas nusikopijavus lotuliukas.gif galiu i asmenine zinute prisegti,nelabai cia asmeniniu kitu zmoniu foto noriu viesinti cool.gif suknyte mano smile.gif
user posted image

QUOTE(FEBI @ 2015 07 05, 07:45)
Aš siuvuosi ilgą ir tokią kurios nepanaudosiu  mirksiukas.gif  ir dukrai tokią pat..

grazu puosta baznycia,bet musu atremontuota vaizdas grazus,o ir ne vieni busim per zolines nemazai vaikuciu bus tokia valanda tai nematau reikalo vienai puosyba organizuoti baznytelej biggrin.gif
Atsakyti
Artėja mūsų šventė, tai intensyviai ruošiamės.

Suknelę nusipirkau trumpą, vasarišką, gėlėtą. Galėsiu ir poto nešioti. Aukštakulniai mieste, baletkės sodyboje.

Užsisakėm fotografą, užsisakėm tortą/keksiukus, visus jau pakvietėm, jau turiu stalo korteles, dovanėlės supirktos, suradom įmonę iš kurios užsisakysim maistą.
Sodyba mūsų pačių, tad nekainuoja. Tik susitariau su viena įmone, kad gražiai atvažiuos viską papuošti. O mūsų norai nemaži ir nekuklūs.

Mes iškart krikštysim keturis vaikus rolleyes.gif Kadangi aš, brolio žmona ir mano geriausia draugė pagimdėm šių metų gegužę ir visos pirmoj jos pusėj, visada gerai bendravom ir sutarėm tai nutarėm, kad bus linksma surengti krikštynas iškart trims leliams ir plius mano vyresnei dukrai, kuri dar nėra krikštyta. Tad daugumą išlaidų dalinsim į tris dalis. Susirinks nemažai žmonių, nes visgi per trys šeimynas bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 07 06, 00:01)
Mes iškart krikštysim keturis vaikus  rolleyes.gif Kadangi aš, brolio žmona ir mano geriausia draugė pagimdėm šių metų gegužę ir visos pirmoj jos pusėj, visada gerai bendravom ir sutarėm tai nutarėm, kad bus linksma surengti krikštynas iškart trims leliams ir plius mano vyresnei dukrai, kuri dar nėra krikštyta. Tad daugumą išlaidų dalinsim į tris dalis. Susirinks nemažai žmonių, nes visgi per trys šeimynas  bigsmile.gif  ax.gif

good.gif gerai čia susitarėt, o ir šventė bus keturiskart gražesnė wub.gif

mes savo antrą sūnų krikštijom irgi kartu su draugų berniuku (gimę irgi tą patį mėnesį) - buvo tikrai labai labai gražu, dviguba šventė..

Gražios šventės, Krikšto malonės jums ir džiaugsmo prisiminti savuosius Krikšto pažadus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 07 04, 23:30)
Neišsirenku sau sukneles - kokias perkat/siūnat/ rengsitės ? Kažką nekasdieniško, ar tokią, kurią ir vėliau galėsite užsidėti...

protas sakytų, kad reikia imti tokią, kad paskui dar panešiotumėt, bet kad dabar tokių gražių suknelių yra, kad drąsiai ir ypatingesnei progai, ir kasdienai rengtis galima 4u.gif jei suknelė ilga, plazdanti - vasarą tikrai sunešiosit.

svarbiausi, kad nebūtų kiaurai persišviečianti ir per daug neatidengtų - juk vis tik krikštynos Bažnyčioje, o ir šiaip su vaiku ir svečiais lakstymo nusimato. Plius plaukus šventiškiau, makiažas - ir bus gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 07 06, 10:44)
Gražios šventės, Krikšto malonės jums ir džiaugsmo prisiminti savuosius Krikšto pažadus wub.gif

Aciu, jums taip pat! smile.gif
Atsakyti