Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(antaja @ 2015 05 21, 15:07)
Sveiki, gal kas megavosi www.cupcake.lt skanestais? Svarstau is ju krikstynoms uzsakyti keksiukus ir torta, bet vis dvejoju  blush2.gif

ėmėm neseniai gimtadienio tortą, vaizdas - kempiniukas - tobulas, skonis - braškinis - eilinis, nebuvo neskanus, bet, kad labai patiktų irgi ne.
Atsakyti
Sveiko, mes jau po krikštynų. Viskas pavyko super, tik gaila kad taip greitai prabėgo gražios akimirkos smile.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif ,

Planuojame vestuves ir krikštynas smile.gif ir labai reikia popierinių medalių šablono ar kokio maketo.
Gal galėtumėte padėti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, kur Kaune galėčiau rasti medinių pasagėlių?
Atsakyti
Kur ieskot krikstynu apranga vaikams?
Vis ziurineju berniukui aprangos bet nelabai ka randu. Jam bus nepilnai 6 men. Noriu kelnyciu ant sleikuciu ir baltinuku...
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2015 06 30, 21:41)
Sveikos, gal galite patarti, kur Kaune galėčiau rasti medinių pasagėlių?

Yra čia:
http://www.medinisar...vaikams/page/28

Ir šiaip pa'googl'inus galima rasti smile.gif
Atsakyti
Man tai galvos skausmas dovana krikšto tėveliams, plius bent man tai sunkinanti aplinkybė, kad jie ne pora. Pasidalinkit idėjomis
Atsakyti
QUOTE(sanaira @ 2015 07 01, 08:16)
Kur ieskot krikstynu apranga vaikams?
Vis ziurineju berniukui aprangos bet nelabai ka randu. Jam bus nepilnai 6 men. Noriu kelnyciu ant sleikuciu ir baltinuku...

tai pirkit atskirai kelnytes ir marškinukus. Tikrai lengviau rasti

QUOTE(Giedr@ @ 2015 07 01, 15:46)
Man tai galvos skausmas dovana krikšto tėveliams, plius bent man tai sunkinanti aplinkybė, kad jie ne pora. Pasidalinkit idėjomis

nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 07 01, 14:46)
man tai dovanas nesunku sugalvot biggrin.gif rolleyes.gif K.T automobilio formos taupykle viduj su pinigeliais teisems laikytis nes nori biggrin.gif K.M ka nors is aukso manau grandinele su pakabuku abiems kad iseitu po 100e irgi is skirtingu seimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2015 07 01, 18:23)
man tai dovanas nesunku sugalvot  biggrin.gif  rolleyes.gif K.T automobilio formos taupykle viduj su pinigeliais teisems laikytis nes nori  biggrin.gif K.M ka nors is aukso manau grandinele su pakabuku abiems kad iseitu po 100e irgi is skirtingu seimu  4u.gif

Nekuklus biudžetas, aš norėčiau ko nors paprasčiau, nedovanojant rėmelių ar puodeliu su vaiko foto
4u.gif
Atsakyti
sveiki,

kažkada ir aš kiauras dvi vasaras sėdėjau kirkštynų forumuose planuodama savo dukrytėms krikštynas... viskas jau praeityje.... malonus buvo tas pasiruošimas....

užsukau pažiūrėti, kaip po 4 m ruošiasi mamytės , kokios naujovės smile.gif

vieniems krikšto tėvams dovanojome palidines su užrašais , o ktiems - siuvinėtus rankšluosčius ... močiutėms - degintus šaukštus uogienei virti, seneliams - pasakų knygas smile.gif
Atsakyti
Merginos,kokia kriksto zvakes renkates? ar perkat ant zvakiu tuos sijonelius biggrin.gif

QUOTE(Giedr@ @ 2015 07 02, 07:09)
Nekuklus biudžetas, aš norėčiau ko nors paprasčiau, nedovanojant rėmelių ar puodeliu su vaiko foto
4u.gif

kad nieko nesugalvoju doh.gif sveciam bus zvakutes angeliukai is naturalaus vasko,o kriksto tevams truputi rimtesnes nupirksim, kad cia kukliai ir norint neiseina doh.gif kiek viskas kainuoja tai pries 5 metus uz tiek buciau geras vestuves iskelus lotuliukas.gif baisu man kainos Lietuviskos vien sodybos nuoma parai 800e blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 02 liepos 2015 - 18:29