Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

Labuka mamytes su kokia programa pasigamint pakvietimus-ritinelius,su wordu moku tik foto ikelt,bet norisi ir remelius uzdet,aplikaciju kazkokiu.aciu
Atsakyti
QUOTE(nevilniete @ 2015 06 09, 13:56)
Labuka mamytes su kokia programa pasigamint pakvietimus-ritinelius,su wordu moku tik foto ikelt,bet norisi ir remelius uzdet,aplikaciju kazkokiu.aciu

Photoshop,magic photo
Atsakyti
sveikos,merginos,jungiuosi prie jusu ax.gif 4u.gif klausimukas butu kur uzsaknejate pom pom burbulus? aciu.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2015 06 17, 01:24)
sveikos,merginos,jungiuosi prie jusu  ax.gif  4u.gif klausimukas butu kur uzsaknejate pom pom burbulus? aciu.

Aš iš kiniečių siunčiausi.
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 06 17, 09:32)

ir kaip kobybė?
Atsakyti
sveikos,merginos,jungiuosi prie jusu  ax.gif  4u.gif klausimukas butu kur uzsaknejate pom pom burbulus? aciu.

As tai pati pati pasidarau kai reikia is serveteliu, nieko sudetingo, kita syki tai bandysiu is silkinio popieriaus mirksiukas.gif internete ir yuotube yra pavyzdziu kaip daryt smile.gif

P.s pasidalinkit pastuko slaptazodziu kam negalaila ....brukstelkit i az. Ši savaitgali krikstynos gal ten butu reikiamu sablonu 4u.gif visai nebeturiu laiko knistis po interneta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lara-klara: 17 birželio 2015 - 13:04
Atsiųskit ir man kas slaptažodį. Musu krikštynos liepos 11 d irgi ieškau ir informacijos įvairios .
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 06 17, 13:58)
ir kaip kobybė?

Negaliu lygint, nes nesu pirkus iš kitur. Mūsų šventė liepos 4 d., tai aš dar tik vieną pabandžiau ištampyt, gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grucė @ 2015 06 17, 09:32)

aciu 4u.gif bandysiu uzsisakyti nes ebay irgi is tu paciu kinieciu smile.gif
Atsakyti

FB į paiešką įveskte "pom pom" ir tikrai rasite kas lietuvoje gamina. Kai ieškaujau radau tris ir daugiau neiškojau, palyginau kainas ir užsisakiau. Padarė labai gerai, man patiko. Savo vestuvėms gaminau pati, šį kartą labai laiko neturėju, bet ir nenusivyliau.
O ir kaina ta pati manau kaip ir siunčiantis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 18 birželio 2015 - 11:03
Sveikos merginos, jungiuosi I pasnekesius. Pries keturis metus, vasara, savo mazaji krikstinom, siemet rugpjuti busim draugu princesei kriksto tevai. Kazkaip buvo daug paprasciau kaip savo ruosiausi. Dabar galvoje kazkokios raizgalynes, o tiesaus kelio ner. Tad esu atvira idejoms
Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2015 06 18, 11:03)
FB į paiešką įveskte "pom pom" ir tikrai rasite kas lietuvoje gamina. Kai ieškaujau radau tris ir daugiau neiškojau, palyginau kainas ir užsisakiau. Padarė labai gerai, man patiko. Savo vestuvėms gaminau pati, šį kartą labai laiko neturėju, bet ir nenusivyliau.
O ir kaina ta pati manau kaip ir siunčiantis  drinks_cheers.gif

kaina is kinieicu pigiau iseina 6.94 e uz 30 bumbulu skirtingu dydziu tai vieneto kaina nepriklausomai nuo dydzio apie 23 centai,kai mano mieste jie
35 cm. - 1,2 ; 24 cm.- 0,9 ;17 cm.- 0,8; 12 cm.- 0,6 biggrin.gif
Atsakyti