QUOTE(nevilniete @ 2015 06 09, 13:56)
Labuka mamytes su kokia programa pasigamint pakvietimus-ritinelius,su wordu moku tik foto ikelt,bet norisi ir remelius uzdet,aplikaciju kazkokiu.aciu
Photoshop,magic photo
sveikos,merginos,jungiuosi prie jusu klausimukas butu kur uzsaknejate pom pom burbulus? aciu.
QUOTE(labamba @ 2015 06 17, 01:24)
sveikos,merginos,jungiuosi prie jusu klausimukas butu kur uzsaknejate pom pom burbulus? aciu.
Aš iš kiniečių siunčiausi.
As tai pati pati pasidarau kai reikia is serveteliu, nieko sudetingo, kita syki tai bandysiu is silkinio popieriaus internete ir yuotube yra pavyzdziu kaip daryt
P.s pasidalinkit pastuko slaptazodziu kam negalaila ....brukstelkit i az. Ši savaitgali krikstynos gal ten butu reikiamu sablonu visai nebeturiu laiko knistis po interneta.
Atsiųskit ir man kas slaptažodį. Musu krikštynos liepos 11 d irgi ieškau ir informacijos įvairios .
QUOTE(Giedr@ @ 2015 06 17, 13:58)
ir kaip kobybė?
Negaliu lygint, nes nesu pirkus iš kitur. Mūsų šventė liepos 4 d., tai aš dar tik vieną pabandžiau ištampyt, gavosi
QUOTE(Grucė @ 2015 06 17, 09:32)
aciu bandysiu uzsisakyti nes ebay irgi is tu paciu kinieciu
FB į paiešką įveskte "pom pom" ir tikrai rasite kas lietuvoje gamina. Kai ieškaujau radau tris ir daugiau neiškojau, palyginau kainas ir užsisakiau. Padarė labai gerai, man patiko. Savo vestuvėms gaminau pati, šį kartą labai laiko neturėju, bet ir nenusivyliau.
O ir kaina ta pati manau kaip ir siunčiantis
Sveikos merginos, jungiuosi I pasnekesius. Pries keturis metus, vasara, savo mazaji krikstinom, siemet rugpjuti busim draugu princesei kriksto tevai. Kazkaip buvo daug paprasciau kaip savo ruosiausi. Dabar galvoje kazkokios raizgalynes, o tiesaus kelio ner. Tad esu atvira idejoms
QUOTE(pupkis @ 2015 06 18, 11:03)
FB į paiešką įveskte "pom pom" ir tikrai rasite kas lietuvoje gamina. Kai ieškaujau radau tris ir daugiau neiškojau, palyginau kainas ir užsisakiau. Padarė labai gerai, man patiko. Savo vestuvėms gaminau pati, šį kartą labai laiko neturėju, bet ir nenusivyliau.
kaina is kinieicu pigiau iseina 6.94 e uz 30 bumbulu skirtingu dydziu tai vieneto kaina nepriklausomai nuo dydzio apie 23 centai,kai mano mieste jie
35 cm. - 1,2 ; 24 cm.- 0,9 ;17 cm.- 0,8; 12 cm.- 0,6