Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

Kaune turiu minti "Vaikystes mieste", bet man perskambino sakydami, kad musu sutarta data jie ruosias uzsidsaryti rekonstrukcijai, paprase apgalvoti varianta Zargirio arenoje, ju filiale, tik neslepdami atkreipe demesi, kad ten lubos juodos ohmy.gif bijau, kad baltu angelisku krisktynu nebebus... ar yra kas susidure su sventimu vaiku renginio Zargirio arenoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2015 05 24, 21:53)
Kaune turiu minti "Vaikystes mieste", bet man perskambino sakydami, kad musu sutarta data jie ruosias uzsidsaryti rekonstrukcijai, paprase apgalvoti varianta Zargirio arenoje, ju filiale, tik neslepdami atkreipe demesi, kad ten lubos juodos ohmy.gif bijau, kad baltu angelisku krisktynu nebebus... ar yra kas susidure su sventimu  vaiku renginio Zargirio arenoje? 4u.gif

O tai būtinai tame ''Vaikystės mieste'' švęsti norite? blush2.gif Gal kur kitur paieškokit? ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš taip pat ruošiuosi krikštynoms (būsiu krikšto mama), visus žaidimus "pravesime" mes. Jų jau turiu, tačiau nesugalvoju kaip/ kuom apdovanoti žaidimų dalyvius? gal turite įdėju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga*** @ 2015 05 25, 09:48)
Sveikos 4u.gif  aš taip pat ruošiuosi krikštynoms (būsiu krikšto mama), visus žaidimus "pravesime" mes. Jų jau turiu, tačiau nesugalvoju kaip/ kuom apdovanoti žaidimų dalyvius? gal turite įdėju?  4u.gif

Nežinau ar tinka, bet per gimtadienį kažkada tai apdovanodavau įvairiom smulkiom dovanėlėm ax.gif Gali būti konfeti, kortos, saldainis, rankšluostukas ir panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 25, 12:22)
Nežinau ar tinka, bet per gimtadienį kažkada tai apdovanodavau įvairiom smulkiom dovanėlėm  ax.gif Gali būti konfeti, kortos, saldainis, rankšluostukas ir panašiai  smile.gif

manau puikus pasiulymai, gal dar kas ką turi pasiūlyti? 4u.gif
Atsakyti
As tai nupirkau sokoladiniu monetu.
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti, kur Vilniuje atspausdinti krikstuka zurnalo pavidalu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal galit pagelbeti? Ieskau kas padarytu krikstynu saldainiukus. Ne tik popieriukus, bet kad ir suvyniotu. Situacija tokia, kad pati nu niekaip negaliu. Kiek ieskojau, tik maketus daro... Gal oreantacine kaina zinot 1kg? Aciu
Atsakyti
QUOTE(MarijaWell @ 2015 05 26, 12:36)
Sveikos,

Gal galit pagelbeti? Ieskau kas padarytu krikstynu saldainiukus. Ne tik popieriukus, bet kad ir suvyniotu. Situacija tokia, kad pati nu niekaip negaliu. Kiek ieskojau, tik maketus daro... Gal oreantacine kaina zinot 1kg? Aciu

Zaliosrutos.lt tikrai galima isigyti pagamintus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MarijaWell @ 2015 05 26, 12:36)
Sveikos,

Kai ieskojau vestuvėm tai "Rūtoj" radau, bet kaina aukšta pasirodė tai pirkau maketus(padarė mergaitė) ir pati susivyniojau.
Atsakyti
Sveikos,

Na, kaip planavimo reikaliukai ? smile.gif
Aš užsisakiau pompomus bei dėžutes saldainiukams (bus kaip dovanėlė ir stalo papuošimas, padėsiu lėkštėse) ax.gif
Taip pat dar sugalvojau mintį kaip užrašyti palinkėjimus mažąjam, ne ant standartinių kortelių cool.gif
Tariuosi dėl mažojo aprangos, pati irgi jau susiradau ką rengsiuosi - judu po truputį smile.gif
Atsakyti
Aš gavau dėžutes irgi dovanėlėm. Nupirkau papuošimus joms. Reikės tik vardus atspausdinti.
Iš aprangos liko tik suknės mums, kurios siuvamos.
Nupirkau batukus, kojnytes, žvakę. Viską sudedu kartu ir jau laukiu šventės smile.gif
Atsakyti