Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas

QUOTE(FEBI @ 2015 05 13, 19:29)
Man irgi ta dilema buvo. Bet labiau prie širdies buvo 7dienis..toks man bažnytinis  biggrin.gif
-----
O dėl pinigų, tai aš geriau kokybiškai ir tik su krikšto tėvais daryčiau, nei plušėt virtuvėje, o vėliau patarnaut visiems be šventinės nuotaikos.

Siuo atveju ,jei maista gamini namuose ,tai labai svarbu gerai apgalvoti meniu ,kad nenukentetu nei kokybe nei sventine nuotaika. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FEBI @ 2015 05 13, 20:29)
Man irgi ta dilema buvo. Bet labiau prie širdies buvo 7dienis..toks man bažnytinis  biggrin.gif

Ir man sekmadienis toks sventiskesnis, be to nereikia skubeti visiems po darbu, ar issiprasineti is darbu.

Atsakyti
QUOTE(FEBI @ 2015 05 13, 19:29)

O dėl pinigų, tai aš geriau kokybiškai ir tik su krikšto tėvais daryčiau, nei plušėt virtuvėje, o vėliau patarnaut visiems be šventinės nuotaikos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nors patys esame vilnieciai. Bet baznycia jau issirinkome Kaune smile.gif Rugpjucio 14 diena krykstysim abu savo vaikucius.
Sveciu sarasa jau sudarem, dabar uzsisakiau kvietimus ir stalo korteles smile.gif
Po baznycios vaziuosime I sodyba (musu paciu, netoli Kauno). Prie baznycios mus pafotografuos fotografas (dar nesusitariau tiklsiai, bet manau problemu nebus), o poto sodyboje irgi pafotkins smile.gif
Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nastya: 14 gegužės 2015 - 12:50
O ka daryti su fotosesija jei salta ir lyja? Labai tikiuos, kad taip nebus, bet ta musu vasara labai jau ivairi buna...
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2015 05 14, 16:59)
O ka daryti su fotosesija jei salta ir lyja? Labai tikiuos, kad taip nebus, bet ta musu vasara labai jau ivairi buna...

Tfu tfu tfu, neprišnekėkit man 4u.gif biggrin.gif Aš labai tikiuosi, kad nelis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2015 05 14, 20:04)
Tfu tfu tfu, neprišnekėkit man  4u.gif  biggrin.gif Aš labai tikiuosi, kad nelis  ax.gif

As labai tikiuosi irgi smile.gif
Atsakyti
Musu krikstynos bus uz savaites, kaip tik tai dienai zada sauleta ir 29 laipsnius, o sekancia tik 13.. bijau, kad atvirksciai nebutu. Pasidariau korteles linkejimams, profesiju spejimo ir pasizadejimu korteles. Kriksto mama uzsake zurnaliuka, padare saldainiu popieriukus, paruose isakymus seneliams, nupirko skraiste, zvake. Labai padeda net neprasoma smile.gif rubelius turim, pirkom is cia http://www.princessm...Traumtaufe-.htm . Brangu, bet kokybiska ir tikrai grazus rubeliai, bent jau mums patiko. Nenorejau tu piemenelio kostiumu, tikiuos nebusiu suklydusi. Torta uzsakem, fotografe turim. Lyg ir viskas. Gal kuria diena idesiu foto padarytu korteliu. Tiesa, dar turim dovaneles seneliams, kriksto tevams. Sveciams tik saldainiu idesim, nieko daugiau neduosim
Atsakyti
Sveikos, mamytes, prisidedu prie planuotoju rato wink.gif jau turim fotografa, krikstateviams, seneliams ir sveciams dovanas smile.gif dar liko dekoracijas padaryti smile.gif gal kas uzsakineja torta is namie kepanciu? ka galit rekomenduoti? wink.gif taip pat idomu, ar buvo/yra mamyciu, kurios planuoja svesti namie ir uzsakines maista is kavines ar namines seimininkes? wink.gif
Papildyta:
Beje, kas gali pasidalinti slapt i fotki.com ir gmail? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Astii @ 2015 05 14, 23:46)
Musu krikstynos bus uz savaites, kaip tik tai dienai zada sauleta ir 29 laipsnius, o sekancia tik 13.. bijau, kad atvirksciai nebutu. Pasidariau korteles linkejimams, profesiju spejimo ir pasizadejimu korteles. Kriksto mama uzsake zurnaliuka, padare saldainiu popieriukus, paruose isakymus seneliams, nupirko skraiste, zvake. Labai padeda net neprasoma smile.gif rubelius turim, pirkom is cia http://www.princessm...Traumtaufe-.htm . Brangu, bet kokybiska ir tikrai grazus rubeliai, bent jau mums patiko. Nenorejau tu piemenelio kostiumu, tikiuos nebusiu suklydusi. Torta uzsakem, fotografe turim. Lyg ir viskas. Gal kuria diena idesiu foto padarytu korteliu. Tiesa, dar turim dovaneles seneliams, kriksto tevams. Sveciams tik saldainiu idesim, nieko daugiau neduosim

O kokiu tikslu tos korteles? Ten kiekvienas svecias speja? Ir palieki vaikui atsiminimui? Ar kaip?
Atsakyti
Pajudejo is mirties tasko pagaliau krikstynu planavimo reikalai biggrin.gif vakar abiems savo mergaitems nupirkau sukneles thumbup.gif pradzioj planavau, kad mazyle (krikstuke) bus su balta suknele, melynu kaspinu ir geltonomis/baltomis/melynomis gelemis ant juosmens, o vyresnioji bus su melyna suknele ir baltu kaspinu ir geltonomis/baltomis/melynomis gelemis ant juosmens, bet nusprendziau, kad tegu abi buna vienodai baltos wub.gif tuo labiau, kad vyresnioji isgirdus, kad jai bus melyna suknele gerokai papriekaistavo, kad nori baltos biggrin.gif na ir tegu dziaugiasi vaikas biggrin.gif is rubu liko tik vyrui baltiniai ir kaklaraistis
Atsakyti
Aš jau kaip minėjau tai užsisakiau kvietimus ir stalo korteles, pirmadienį jau turėtų atsiųsti.

Gal kažkas savo šventei užsisakinėjote maisto? Reikėtų nemažam kiekiui žmonių... Būčiau dėkinga jei kas pasidalintų iš kur ir ką užsisakinėjo, kiek kainavo.

Tortą ir keksiukus užsakynėsiu čia - http://www.keksiukupasaulis.lt/
Atsakyti