Ryt startuojam. pati sau gero oro palinkesiu.
Mes vakar atsvetem savo krikstynas, labai viskas buvo puiku, ramu, be streso, sakraliska, oras buvo puikus mano mazei , kaip tik buvo 1m ir 9 men
QUOTE(FEBI @ 2015 03 17, 20:42)
Turime foto albumą www.fotki.com (prisijungimą duodame per až kreiptis į Naktibalda).
FOTKI.COM yra PUBLIC albumai - jie daugiau skirti internetiniams dalykams tai ką radom internete, o PRIVATE albumai norėjau kad pagal nickus sudėtumėm ką darėm sau, tada vėlesnės planuotojos galės pasiklaust kur ką pirkom per až. jei galit kas dar nekėlėt savo foto, įkelkit ir į PRIVATE pagal nickus. Ačiū visoms!!!!
Dar turime savo e-mailą krikstynos2009@gmail.com ten dedam šablonus ir kitus naudingus dalykus!!!
FOTKI.COM yra PUBLIC albumai - jie daugiau skirti internetiniams dalykams tai ką radom internete, o PRIVATE albumai norėjau kad pagal nickus sudėtumėm ką darėm sau, tada vėlesnės planuotojos galės pasiklaust kur ką pirkom per až. jei galit kas dar nekėlėt savo foto, įkelkit ir į PRIVATE pagal nickus. Ačiū visoms!!!!
Dar turime savo e-mailą krikstynos2009@gmail.com ten dedam šablonus ir kitus naudingus dalykus!!!
Sveikos,
ar galite pasidalinti prisijungimais prie fotki ir el pašto. Ruošiuosi krikštynom, labai reikia įdėjų
QUOTE(Eeivile @ 2015 05 02, 17:51)
Sveikos,
ar galite pasidalinti prisijungimais prie fotki ir el pašto. Ruošiuosi krikštynom, labai reikia įdėjų
Aš irgi norėčiau...
Naktibaldai neišeina parašyti..
Prisijungimų prie pašto NETURIU.
Reiktų prašyti narių iš senesnių temų
Reiktų prašyti narių iš senesnių temų
QUOTE(daugiavaike123 @ 2015 05 04, 18:58)
ruosiames krikstynom ir noreciau suzinoti kiek reiketu sumoketi baznyciai uz kriksta
Bažnyčiai reikėtų ne mokėti, o aukoti O auka reiškia, kad duodi tiek, kiek gali, ir kiek tavo nuomone dera ir pan.
Nu va mano mažiukas jau gimė šeštadienį tai dabar po biškutį pradėsim planuot rugpjūčio viduriui/galui
Mergaitės, nepykit, jei pasikartosiu.. Mano išradingumas lygus 0. Bet labai noriu tų saldainių su mažosios foto krikštynoms.. Kaip Jūs darėt maketus?
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 01, 19:07)
Ryt startuojam. pati sau gero oro palinkesiu.
Laba, pirma tai sveikinimai mažiukui tapus krikščioniu kaip praėjo Jūsų šventė ? Gal pasidalinsi ko "reikia/nereikia", gal ko nebuvai apgalvojus ar kaip tik džiaugeisi, kad turėjai ? Taip pat lauksim dekoro nuotraukyčių
As tokia pat suknute nupirkau dukrytei brolio krikstynoms, tik jos rozine, bet maciau ir baltas. As pirkau "TK Max" Londone. Nezinau ar Lt tokiu yra..
QUOTE(viluteL @ 2015 03 30, 16:29)
Sveiki,
gal pasidalintumėte kur perkate rūbelius mergaitėms?
Gal kas netyčia matė tokią suknutę - http://artisokas.lt/...011-625x468.jpg?
gal pasidalintumėte kur perkate rūbelius mergaitėms?
Gal kas netyčia matė tokią suknutę - http://artisokas.lt/...011-625x468.jpg?