Ar didelę šventę planuoji?
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 19:02)
Kokio amziaus bus jusu vaikuciai krikstynu metu?
Bu ką tik suėję metukai, tad ir gimtadienio šventė tuo pačiu
O mes savo darbeliai nesidalinsim? Norėtūsi pamatyti ką gražaus mamytės jau nuveikė
Aš pasidalinsiu jau savo pagaminta girlianda
Papuošimuose vyraus vėjo malūnėliai, debesėliaiir drambliukas. Tema krikštynų"Drambliuko savonė"
Labai gražu! mes nieko nedarysim tik fotografe pries ceremonija , ceremonija ir po jos pasisamdem kad pafotkintu.. po visko arba kur nulėksim tik su kriksto tėvais pavalgyt arba isvis niekur.
Pupkis, graži dekoracija
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 19:43)
Ar didelę šventę planuoji?
Na dideles nelabai planuojam kviesim artimiausius tik su vaikais kas, bet vien is tu su kuo bendraujam pusbroliai ir pan susidaro is viso apie 30 zmoniu po baznycios norim eit i vaiku zaidimu kambari kad vaikam butu smagu
I koky zaidimu kambary planuojat varyti?
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 21:44)
I koky zaidimu kambary planuojat varyti?
Per dukrytes krikstynas varem i vaikystes miesta, ten ir vedeja buvo pravede daug visko o dabar net nezinau, kolkas ieskau kazko panasaus, kad butu nemaza patalpa ir butu ka veikti ir didesniem vaikam
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 18:02)
Mūsų jau didelis 5 metų ir 10 mėn, kažkaip kol dar visai mažas krikštint niekad ir neplanavom. Idealu būtų buvę praeitą vasarą, bet yra kaip yra dabar įdomu ir jam pačiam, padiskutuojam kas, kaip ir kodėl
Musu pupai bus 1.2 metukai sunu krikstijom irgi tokio amziaus
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 19:02)
Dukrytei bus 4 metai ir 5 menesiai, o maziui tik 3 menesiukai
Sveikos
Maniškiui bus 1.4m
Aš jau gavau pakvietimus, dabar liko sukurpti tekstą būsimiems krikšto tėveliams ir išsiųsti, svečiams siųsiu dar po kokio mėnesiuko
Maniškiui bus 1.4m
Aš jau gavau pakvietimus, dabar liko sukurpti tekstą būsimiems krikšto tėveliams ir išsiųsti, svečiams siųsiu dar po kokio mėnesiuko
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 18:02)
Musu pupai bus beveik 2 metai.