Labutis
Mes irgi liepos 4 d. planuojam maziuka krikstyti kartu su jo gimtadieniu Vieta numate, kvietimai galvoje, o baznycios dar neuzsake
QUOTE(FEBI @ 2015 04 21, 15:08)
O dėžutes iš kur imsi?
Pati darysiuos. Kvietimus jau ir pati pasidariau.
Sveikos! Mes taip pat ruosiames krikstynom sia vasara, t.y. liepos 18, viska pradejau planuotis nuo sios savaites,gyvenam Klaipedoj, tai tikrai nebera ko snausti, nes
* baznycia tai dienai gavome tik 17 val. (dar galejome rinktis 11 val);
* torta uzsakiau is mamytes, kepancios namuose (norimai datai sutiko tik 4 ar 5 kepeja);
* fotografas is vis atsiliepe gal tik koks 8;
* vienintelis dalykas, tai tik kavine, pavyko gauti lengvai (skambinau i 3, visos buvo laisvos);
Na, o pati svente bus klaipedietiska jurine tematika, raudona-balta-melyna (labai nenorejau tu tradiciniu zydru), o kaip tik norejjosi ryskiu spalvotu nuotrauku. Tai ir rengtis planuoju as raudonai,vyras melynai, sunelis baltai
* baznycia tai dienai gavome tik 17 val. (dar galejome rinktis 11 val);
* torta uzsakiau is mamytes, kepancios namuose (norimai datai sutiko tik 4 ar 5 kepeja);
* fotografas is vis atsiliepe gal tik koks 8;
* vienintelis dalykas, tai tik kavine, pavyko gauti lengvai (skambinau i 3, visos buvo laisvos);
Na, o pati svente bus klaipedietiska jurine tematika, raudona-balta-melyna (labai nenorejau tu tradiciniu zydru), o kaip tik norejjosi ryskiu spalvotu nuotrauku. Tai ir rengtis planuoju as raudonai,vyras melynai, sunelis baltai
laba, na man didžioji savaitė, gaila tik kad savaitgaliui orus ne kokius praneša. na bet jau ju neužsisakysi.
Sveikos
O kaip padarot el. Kvietimus ?
Man iskilo klausimas. Kam reikalingas popieriniu dezuciu tortas krikstynoms? Kas i ji dedama? Pamaciau, kad daromi tokie dalykai, bet kam, taip ir neaisku
QUOTE(Astii @ 2015 04 28, 01:09)
Man iskilo klausimas. Kam reikalingas popieriniu dezuciu tortas krikstynoms? Kas i ji dedama? Pamaciau, kad daromi tokie dalykai, bet kam, taip ir neaisku
Dovaneles sveciams
Kvietimai issiusti, derinu sodybos papuosima ir aktyviai ieskausi sau aprangos
QUOTE(sanaira @ 2015 04 27, 21:45)
Google susiradau patikusių šablonų, prisikarpiau reikailingų dalių iš jų, sulipinau viską ir parašiau tekstą Aš popierinių kvietimų nedariau taupydama laiką, pinigus ir dar mes neturim galimybės visiems kviečiamiesiems jų įteikti į rankas. Tad man jau skirtumo nėra ar siųsti popierinį paštu ar elektroninį, el. paštu
Mes jau turim visus svarbiuosius dalykus, viskas užsakyta. Beliko tai, kas priklauso nuo manęs pačios (papuošimai, žaidimai ir pan.), bet čia jau vėliau kai pati laisvesnio laiko turėsiu, nes neužtruksiu su jais
Kai maziukas gims, pradesime planuoti krikstynas rugpjucio pabaigai. Gal kas turi atsiliepimu apie sia planuotoja - http://www.marry.lt/ ?
Sveikos! mes dukryte krikstinsim Liepos 17 diena
Kokio amziaus bus jusu vaikuciai krikstynu metu?
QUOTE(Naivuolė. @ 2015 04 29, 18:02)
Kokio amziaus bus jusu vaikuciai krikstynu metu?
Bus 5 menesiai