Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(neatleidziu @ 2015 05 18, 17:41)
O gal, kaip tik tokie rubai turetu buti dovanojami su dedikacija duru durom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taigi ten, aš įsivaizduoju, yra dedikacija - etiketė. Ir dar gal koks firminis maišiukas, žodžiu, gauni dovanų nuo kokio mylinčio vyro ir džiaugiesi džiaugiesi, kaip tave gerai vertina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 18, 17:18)
Taigi ten, aš įsivaizduoju, yra dedikacija - etiketė. Ir dar gal koks firminis maišiukas, žodžiu, gauni dovanų nuo kokio mylinčio vyro ir džiaugiesi džiaugiesi, kaip tave gerai vertina biggrin.gif

Ir paduodi vyra skyrybom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 18 gegužės 2015 - 17:37
QUOTE(Noa @ 2015 05 18, 18:18)

doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 05 12, 18:25)

Kad originalios tai taip, bet man tai visiškai ne mano skonio schmoll.gif Man primena Kaziuko muge ir Pilies gatve, ten pilna panasiu rankiniu...

QUOTE(penga @ 2015 05 13, 08:58)
aš irgi laukiu jau daugiau nei 2 mėn, sakė pagamins per 1-1,5 mėn, į laiškus neatsako doh.gif

O kodel reikia tiek laukt, nepaaiskina? Ka ten tiek laiko siuti? Jos gal odas is kazkur uzsisakineja ir tenka ilgai laukt g.gif

Man tai net gaila tos 2ru2ra kurejos...nebutu lietuviai - visi tik ir laukia progos sudais drabstytis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 09, 10:56)
Dieve dieve...cia Lietuva, cia lietus lyja lotuliukas.gif

QUOTE(Otra @ 2015 05 19, 09:57)
nebutu lietuviai - visi tik ir laukia progos sudais drabstytis verysad.gif

Oi, kokia jūs čia vienintelė teisuolė wub.gif Ne lietuvė turbūt wub.gif
Papildyta:
Kad originalios tai taip, bet man tai visiškai ne mano skonio  schmoll.gif Man primena Kaziuko muge ir Pilies gatve, ten pilna panasiu rankiniu...

O man neprimena ir nieko panašaus ten nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 05 15, 23:34)
O kaip reikalai su tashe tashe? Gundausi viena rankine, daviau uzklausa, atrase gana maloniai. Terminas negasdina, rankine renkuosi rudeniui  biggrin.gif

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 19, 09:24)
Oi, kokia jūs čia vienintelė teisuolė wub.gif Ne lietuvė turbūt wub.gif
Papildyta:

O man neprimena ir nieko panašaus ten nemačiau.

Pink: tu gal ignoruok mano komentarus, kad jau tokia nelaiminga gyvenime doh.gif Tik as ka nors parasau, taip ta is krumu islindus loja unsure.gif

Jeigu musu nuomones radikaliai skiriasi, as nekimbu tau i atlapus su visokiais "oi oi teisuole" doh.gif
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2015 05 15, 23:34)
O kaip reikalai su tashe tashe? Gundausi viena rankine, daviau uzklausa, atrase gana maloniai. Terminas negasdina, rankine renkuosi rudeniui  biggrin.gif

guodzik: o koks pas tashe tashe pagaminimo terminas?
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 19, 10:28)
Pink: tu gal ignoruok mano komentarus, kad jau tokia nelaiminga gyvenime  doh.gif  Tik as ka nors parasau, taip ta is krumu islindus loja  unsure.gif

Jeigu musu nuomones radikaliai skiriasi, as nekimbu tau i atlapus su visokiais "oi oi teisuole"  doh.gif

Nereik nesąmonių rašinėt ir nieks nekibs rolleyes.gif Pati, jei nesutinki su kažkieno nuomone, ignoruok, o ne stumk "kokia ta Lietuva, kokie tie lietuviai". Dabar jau lietuviai kalti dėl 2ru2ros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 19, 09:33)
Nereik nesąmonių rašinėt ir nieks nekibs rolleyes.gif Pati, jei nesutinki su kažkieno nuomone, ignoruok, o ne stumk "kokia ta Lietuva, kokie tie lietuviai". Dabar jau lietuviai kalti dėl 2ru2ros doh.gif

Viena yra rasyti abstrakciai, o kita - izeidineti asmeniskai. Bet as nepykstu ant tokiu vargsyciu, tiesiog ignoruokite mano komentarus - mums abiems bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 19, 12:23)
Viena yra rasyti abstrakciai, o kita - izeidineti asmeniskai. Bet as nepykstu ant tokiu vargsyciu, tiesiog ignoruokite mano komentarus - mums abiems bus lengviau biggrin.gif

stupid.gif
Atsakyti
Man tai net gaila tos 2ru2ra kurejos...nebutu lietuviai - visi tik ir laukia progos sudais drabstytis  verysad.gif

O kaip tu manai, kad ji, taip savo brendą užvadindama, tikėjosi sulaukti kokio įvertinimo? lotuliukas.gif "Subtilu, glamūriška, tinkama Kembridžo hercogienei į karališką priėmimą?" lotuliukas.gif Va, jei ji "kvepiančia rytų rože" užsivadintų, tada galima būtų manyti, kad ją toks papeikimas suerzintų. O kai taip, tai kuo jau čia beišvadinsi? lotuliukas.gif

Aišku, yra kategorija visų gailinčių, reikia - nereikia. Tai mes jus irgi užjaučiam, turėtų būti sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 19 gegužės 2015 - 13:04
QUOTE(Noa @ 2015 05 19, 14:01)
O kaip tu manai, kad ji, taip savo brendą užvadindama, tikėjosi sulaukti kokio įvertinimo?  lotuliukas.gif "Subtilu, glamūriška, tinkama Kembridžo hercogienei į karališką priėmimą?" lotuliukas.gif Va, jei ji "kvepiančia rytų rože" užsivadintų, tada galima būtų manyti, kad ją toks papeikimas suerzintų. O kai taip, tai kuo jau čia beišvadinsi? lotuliukas.gif

Aišku, yra kategorija visų gailinčių, reikia - nereikia. Tai mes jus irgi užjaučiam, turėtų būti sunku lotuliukas.gif

vat būtent.. Aš manau, kad žmogus žinojo ką daro, tokios reakcijos galimai tikėjosi ir tai to žmogaus negąsdina. Kiekvienam savas humoras, blogiau, kai jo išvis nėra..

Galų gale - juk jei darbas geras, tebūnie jis ir dūrų dūra, savo pirkėją suras smile.gif

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 19, 17:29)
vat būtent.. Aš manau, kad žmogus žinojo ką daro, tokios reakcijos galimai tikėjosi ir tai to žmogaus negąsdina. Kiekvienam savas humoras, blogiau, kai jo išvis nėra..

Galų gale - juk jei darbas geras, tebūnie jis ir dūrų dūra, savo pirkėją suras smile.gif

Juo labiau, kad ten ir dizainas toks... Savotiškas. Reikalaujantis jei ne dūrų dūros, tai ekscentriškavoto žmogaus tikrai... Maikė su papais biggrin.gif

Nors skaitau, kad jei moteriškei su A dydžiu vyras padovanotų maikę pavadinimu "dūrų dūra" ir dar su nupaišytais normalaus dydžio papais, tai turėtų būti visiškai legali priežastis jį nušauti, ir teismas neturėtų už tai bausti lotuliukas.gif
Atsakyti