Mačiau jau fb po Agnės nuotrauką šitas komentaras parašytas. Šaunuolė, labai gerai padarėte. Tokius "didžių kūrėjų" poelgius reikia viešinti per visus galus. Fu, kaip žema, kokia nepagarba, nemandagumas Pas šitą kūrėją niekuomet neužsisakinėsiu jos darbų, net jei ir pradės tikrus šedevrus kurti. Pasidarė sau anti-reklamą ilgam.
QUOTE(Noa @ 2015 05 17, 14:28)
Kokia kantrybė pas žmogų Aš tai būčiau jau po poros mėnesių pareikalavus pinigų atgal, o jei ne, užsiundžius vartotojų teises, ir lai pati nešioja
QUOTE(Nura @ 2015 05 17, 15:07)
Mačiau jau fb po Agnės nuotrauką šitas komentaras parašytas. Šaunuolė, labai gerai padarėte.
Noa, aš tuos pakabukus nešiojau tik vasarą ir jie man abu sutrūko, bet labai jau nedegė susitvarkyti. Kai pasakė, kad antrą gali sutvarkyti irgi, bet man tai kainuos ir dar kai pamačiau kiek laiko ji atsakinėja praėjo noras ko nors daugiau prašyti. Pati esu užimta ją vaikytis, bet kai paskaičiavau kiek ji laiko tvarko stipriai ji mane užsiutino, o dar ypač su savo bendravimo stiliumi.
Nura, ačiū labai! Man dabar nei šilta nei šalta dėl jos tų dirbinių, aš ten gyvenime nepirksiu ir kuo mažiau su ta ponia bendrauti noriu, mane tokie žmonės vargina. Bet matydama Jūsų ir savo draugių palaikymą tikiu, kad mano misija įvykdyta O jeigu jau kas nuspręs pas ją pirkti bent tegul žino už ką moka...
P.S. Aš įkėliau komentarus pas ją, bet ji taip greit ištrynė... Gerai, kad screenshot turiu Va pas Agnę bėda, negali ištrynti. O Jegelavičiūtei respect'as už profesionalumą.
Wow, zaviuos jusu kantrybe Paula29!! As tikriausiau buciau jau po kazkurio laiko kasdien atakavus ja kad pinigus grazintu
Gal, merginos, turite Body Talk drabuziu? Kaip kokybe, kaip nesiojas?
QUOTE(anafi @ 2015 05 18, 09:13)
mano drauge turi kelis bodzius, kelias sukneles. Sake super kokybe
Klausykit, o kaip šifruojasi tas "2ru2ra"? Aš skaitau kaip "Dūrų dūra", nu ir galvoju - kas gali pirkti tokio brendo drabužį sau? Tik dūrų dūros O gal aš klystu? Gal kažko nežinau?
QUOTE(dansu @ 2015 05 18, 13:09)
Klausykit, o kaip šifruojasi tas "2ru2ra"? Aš skaitau kaip "Dūrų dūra", nu ir galvoju - kas gali pirkti tokio brendo drabužį sau? Tik dūrų dūros O gal aš klystu? Gal kažko nežinau?
taip ir "šifruojasi" manomai labai kietas pavadinimas - "dura" lotyniškai reiškia kietas . tai dūrų dūra reiškia labai kietą
čia aš taip spėju
taip ir siftuojasi. vienam angliskam bloge rase apie save ir buvo stupid zodzio kombinacijos
QUOTE(sygyta @ 2015 05 18, 14:56)
taip ir siftuojasi. vienam angliskam bloge rase apie save ir buvo stupid zodzio kombinacijos
Tada tikrai kietai
QUOTE(anafi @ 2015 05 18, 09:13)
Ankstesnes kolekcijos ( su X) sukneliu kokybe esu nusivylus- po keliu skambimu lyg maisas atrodo, tik po namus galiu nesioti. Is naujos kolekcijos medziagyte tvirtesne- as tik idejau i masina skalbti (rankine programa) ir man susitrauke siek tiek
Bliuskute su dvigubu audiniu turiu-viskas ok su ja!
QUOTE(dansu @ 2015 05 18, 13:09)
Tai dar sau tai bala nematė. O įsivaizduok, kitam Padovanoji ir bėk kuo greičiau
QUOTE(Noa @ 2015 05 18, 16:06)
Tai dar sau tai bala nematė. O įsivaizduok, kitam Padovanoji ir bėk kuo greičiau
O gal, kaip tik tokie rubai turetu buti dovanojami su dedikacija duru durom