Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(chelsey @ 2015 05 10, 11:14)
Moustache Boutique L.Stuokos-Gucevičiaus str. 3,  Vilnius, 0122, Lithuania

BOHO CHIC BOUTIQUE  Arklių str. 3, Vilnius, 01305, Lithuania

Stiklių str. 16,  Vilnius, 01131

ALTER NATIVE Karaimų str. 34, Trakai, Lithuania

Ir Kaune vienam Valanciaus gatves boutique yra.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 11, 11:42)

wub.gif Kokios kainos gal jau teko teirautis?
Atsakyti
QUOTE(No Fear @ 2015 05 11, 14:21)
wub.gif  Kokios kainos gal jau teko teirautis?

Neteko smile.gif
Atsakyti
Labai originalios ir gražios rankinės wub.gif
http://stilius.lryta...ti-rankines.htm
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 12, 01:09)
Labai originalios ir gražios rankinės wub.gif
http://stilius.lryta...ti-rankines.htm

Grazios, bet kur rasti pirkti? Stai klausimas didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2015 05 12, 08:27)

Aš irgi ieškojau, bet neradau.
Atsakyti
O as vis dar laukiu savosios kARTu rankines. Pradzia buvo daug zadanti, bet bijau, kad baigsis, kaip su tashetashem smile.gif
Uzsisakiau kovo 18d., zadejo, kad laukti reikes 1-1,5men. Prabego jau 8 savaites...
pasiteiravus uzpraejusia savaite rase, kad sekancios savaites pradzioje mane jau nudziugins, bet praejo ir ta sekanti ir va dar viena savaite jau ipusejo, bet visai ignora ikale.
Vienintelis pliusas, kad pinigu is anksto neima, net avanso, bet is kitos puses, tai ir i zodini isipareigojima matyt pro pirstus ziuri verysad.gif Nu vistiek dar labai laukiu, gal nors iki gimtadienio gausiu. g.gif
Kazkaip jau geriau imtu ir pasakytu tiesa, kad pvz dar menesi teks palaukt, tai ir lauktum, o dabar zada, kad jau bus, o paskui is vis i laiskus nebeatraso.
Jau planavau, kai tik gavus rankine ir jei patiks, iskart uzsisakinesiu ir antra, o dabar jau nezinau nezinau...
Man, aplamai, pasidare idomu ar nors vienas LT rankiniu gamintojas laikosi terminu ar su visais cia taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 12 gegužės 2015 - 10:39
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 11, 11:42)

Rankinių kainos
A4 formatas nuo 120 iki 170 euru. Didesnes nuo 170 iki 300 euru.
Atsakyti
QUOTE(Danačka @ 2015 05 12, 07:27)

https://www.facebook...tiukaite/photos
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 05 12, 10:31)
O as vis dar laukiu savosios kARTu rankines. Pradzia buvo daug zadanti, bet bijau, kad baigsis, kaip su tashetashem smile.gif
Uzsisakiau kovo 18d., zadejo, kad laukti reikes 1-1,5men.  Prabego jau 8 savaites...
pasiteiravus uzpraejusia savaite rase, kad sekancios savaites pradzioje mane jau nudziugins, bet praejo ir ta sekanti ir va dar viena savaite jau ipusejo, bet visai ignora ikale.
Vienintelis pliusas, kad pinigu is anksto neima, net avanso, bet is kitos puses, tai ir i zodini isipareigojima matyt pro pirstus ziuri verysad.gif  Nu vistiek dar labai laukiu, gal nors iki gimtadienio gausiu. g.gif
Kazkaip jau geriau imtu ir pasakytu tiesa, kad pvz dar menesi teks palaukt, tai ir lauktum, o dabar zada, kad jau bus, o paskui is vis i laiskus nebeatraso.
Jau planavau, kai tik gavus rankine ir jei patiks, iskart uzsisakinesiu ir antra, o dabar jau nezinau nezinau...
Man, aplamai, pasidare idomu ar nors vienas LT rankiniu gamintojas laikosi terminu ar su visais cia taip? g.gif

aš irgi laukiu jau daugiau nei 2 mėn, sakė pagamins per 1-1,5 mėn, į laiškus neatsako doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo penga: 13 gegužės 2015 - 09:00
QUOTE(penga @ 2015 05 13, 08:58)
aš irgi laukiu jau daugiau nei 2 mėn, sakė pagamins per 1-1,5 mėn, į laiškus neatsako doh.gif

Nu joooo. Fashion bazare tai dalyvavo, gi ne tusciomis, o va klientai ir toliau gali lukuriuot, ignora ikalei ir ramu... doh.gif
Bet tai as nesuprantu, pati dirbu su klientais, ko nors laiku nepadaryk, tai jau net kelias dienas veluojant akis per el pasta iskabins... o su rankinem, kaip suprantu tas negalioja, cia tipo geras tonas ir veluot, ir ignoruot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 13 gegužės 2015 - 09:51
http://www.15min.lt/...ideja-36-503128
Atsakyti