Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Tylene @ 2016 10 16, 17:45)
Elvyra design papuošalai įdomūs smile.gif

Elvyra design, Dagės jau turiu/

Noriu kažko nematyto biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas matėt gyvai ar čiupinėjot IN MOOD liemenes? Noriu pirkti, bet 85 eur, nežinau, ar verta ji. Foto atrodo gerai...

https://www.facebook.com/inmood.lt
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 10 18, 05:29)
Elvyra design, Dagės jau turiu/

Noriu kažko nematyto  biggrin.gif

Kutos, coco maroco apyrankes, Mildos sutazas man dar neblogi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 18 spalio 2016 - 12:34
QUOTE(lindrukas @ 2016 10 18, 12:32)
Kutos,  coco maroco apyrankes, Mildos sutazas man dar neblogi...

aha, Coco Maroco apyrankės tikrai fainos smile.gif

Dar šiandien aptikau FB MisSin papuošalus- kvepiančios apyrankės ir kaklo papuošalai smile.gif Pasirodė gana įdomus dalykas bigsmile.gif

MisSin kvepiantis kaklo papuošalas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 18 spalio 2016 - 13:02
dar papuošalų, tik sakyčiau brangoki :

kaklo papuošalas

oi, čia ne lietuvių..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 19 spalio 2016 - 12:27
QUOTE(Tylene @ 2016 10 19, 13:25)
dar papuošalų, tik sakyčiau brangoki :

Man šie patiko, kažin kokios kainos:
https://www.facebook.com/ZIGELdesign/
Elvyros kainos tai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2016 10 18, 14:02)
aha, Coco Maroco apyrankės tikrai fainos smile.gif

Dar šiandien aptikau FB MisSin papuošalus- kvepiančios apyrankės ir kaklo papuošalai smile.gif Pasirodė gana įdomus dalykas  bigsmile.gif

MisSin kvepiantis kaklo papuošalas

*Nerekomenduojama šlapinti. Dėl sąlyčio su vandeniu gali pajuoduoti aukso spalvos detalės.

Bet taigi greit nutamsės tos aukso spalvos detalės, ir vandens tam nereiks. Juk jos nei auksinės, nei paauksuotos, nei iš nerūdijančio plieno. Man tai čia nenormali kaina už tokią gan eilinę bižuteriją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 19 spalio 2016 - 15:36
QUOTE(Pink Pepper @ 2016 10 19, 15:27)
*Nerekomenduojama šlapinti. Dėl sąlyčio su vandeniu gali pajuoduoti aukso spalvos detalės.

Bet taigi greit nutamsės tos aukso spalvos detalės, ir vandens tam nereiks. Juk jos nei auksinės, nei paauksuotos, nei iš nerūdijančio plieno. Man tai čia nenormali kaina už tokią gan eilinę bižuteriją.

pinigai matyt už idėją smile.gif šiaip atrodo išties gražiai, mačiau gyvai Naked butike smile.gif
Atsakyti
Ieškau patvarios rankinės iki 100 eur. Ar misija neįmanoma rast ką nors už tokią kainą? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 10 21, 07:04)
Ieškau patvarios rankinės iki 100 eur. Ar misija neįmanoma rast ką nors už tokią kainą? biggrin.gif

Berods Tautų mugėje čiupinėjau E odinis pasirodė vertos dėmesio natūralios odos rankinės, kaina lyg ir buvo 60-70 eurų.

Dar Toks visoks rankinę iš senų laikų turiu, tai verta dėmesio.

Turiu Kartu rankinę levandą, irgi natūralios odos, bet labai prastos kokybės, kišenės viduje įsiūtas pamušalas. Tai dėl pamušalo turėčiau priekaištų kūrėjai.
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2016 10 21, 08:04)

Laila feeling, Pamaiva, PoBi. Man asmeniškai ne visos gražios, bet peržiūrėjus visas nuotraukas, tikrai galima rast gerų modelių.
Atsakyti
Papuošalai gražūs, sidabras auksas, keramika... ne kokia bižuterija
ČIA
Atsakyti