Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(lindrukas @ 2016 10 09, 11:00)
Itariu apie ta pilka su kailiuku kalbat? Na sudetis nera jo bloga, bet man tas kailis atrodo pavojingai-dirbtinio nesu ne vieno graIai atrodancio macius po ilgesnio laiko nesiojimo...
Ir kainele tai jo...  biggrin.gif

Natūralus lapės kailis ten. mirksiukas.gif
Mane neramina, tai kad paltas be jokio pamušalo.. Šiaip jis atrodo tobulai mano skoniu, esu mačiusi ant žmogaus, tik nečiupinėjus biggrin.gif bet va ar nesiglamžytų ties pvz rankų sulenkimais, kai be pamušalo... kainuotų iki 200 eur net negalvočiau ilgai, bet dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 09 spalio 2016 - 10:48
Kaip nesiojasi Salanida megztukai? Neissitampo, nesiburbuliuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2016 10 09, 13:29)
Kaip nesiojasi Salanida megztukai? Neissitampo, nesiburbuliuoja?  4u.gif

na man asmeniškai nešiojasi geriau nei Robi Agnes megztukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Girl. @ 2016 10 08, 20:11)
As turiu ta robi agnes megztuka. Tai matosi is foto, kad jis oversize, benesiojant man nieks neissitampe. Tik kad purpuluojasi tai faktas, kai kuriuos rubus apvelia. Kaip uz tokia kaina galetu buti ir geriau, bet is esmes, kas liecia grozi ir jaukuma as juo labai patenkinta.

man jis irgi neišsitampė, bet šiaip foto toks storesnis atrodė...realiai toks tysalas (pirkau internetu). Purpuliuojasi tai žiauriai tikrai. Ir dar labai daug jų yra- eini ir kas antra su Robi Agnes megztiniu, dar gerai, kad spalvos įvairios (mano juodas, tai mažiau tokių mačiau). ax.gif
Atsakyti
Visai neblogas Coco Boutique Kaune, prekiauja LT dizainerių drabužiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martina_Ru @ 2016 10 09, 16:51)
Visai neblogas Coco Boutique Kaune, prekiauja LT dizainerių drabužiais smile.gif

KOKO Boutique 4u.gif
Atsakyti
Anksčiau pyg ir buvo Lt dizaineriu išparduotuvės tema - ar nebėra ar ieškot nemoku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 10 09, 08:45)
Natūralus lapės kailis ten. mirksiukas.gif
Mane neramina, tai kad paltas be jokio pamušalo.. Šiaip jis atrodo tobulai mano skoniu, esu mačiusi ant žmogaus, tik nečiupinėjus biggrin.gif bet va ar nesiglamžytų ties pvz rankų sulenkimais, kai be pamušalo... kainuotų iki 200 eur net negalvočiau ilgai, bet dabar...

Ot velnias-nedaskaiciau...

Jei tikras kailis, tai geras tada... be pamusalo? Nu ir sugalvok tu man taip??? Pabijociau as tokio, ne vien tik pasiglamzymo, bet ir todel kad alkunes issimus greiciau... Nzn... aisku, ir sudetis super ir tikras kailis, jei dar pamusalas butu-imciau-dabar-nzn, kaina nemaza...

Dar kart apziurejau ji-jis kaip megztinis su kailiuku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 09 spalio 2016 - 23:22
QUOTE(overlook @ 2016 10 09, 23:02)
Anksčiau pyg ir buvo Lt dizaineriu išparduotuvės tema - ar nebėra ar ieškot nemoku? smile.gif

http://www.supermama...;#entry71101072
Atsakyti
jei kam patinka TADAM papuošalai, puiki proga įsigyti dabar su nuolaida smile.gif

http://www.tadamshop.../21-sample-sale

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 10 08, 20:11)
As turiu ta robi agnes megztuka. Tai matosi is foto, kad jis oversize, benesiojant man nieks neissitampe. Tik kad purpuluojasi tai faktas, kai kuriuos rubus apvelia. Kaip uz tokia kaina galetu buti ir geriau, bet is esmes, kas liecia grozi ir jaukuma as juo labai patenkinta.
Papildyta:
Mane tai domintu atsiliepimai apie coocooomos gaminius, ypac apie paltukus. Gal kas turite? Labai suzavejo vienas is naujos kolekcijos, bet kaina labai nemaza, baisu rizikuoti ir nusivilti kaip daznai buna su LT kurejais unsure.gif

mano kolege ji nusipirko, lb grazus wub.gif
Atsakyti
Ieškau kažkokių įdomesnių papuošalų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vysnaite1 @ 2016 10 16, 09:13)
Ieškau kažkokių įdomesnių papuošalų  smile.gif

Elvyra design papuošalai įdomūs smile.gif
Atsakyti