Visos taip peikiat tashe tashe - o as nieko blogo apie ja pasakyt negaliu . Mano darbine (some like it hot) droziu (tiesiogine sio zodzio prasme) diena is dienos beveik 2.5 metu... Mano standzios nubuko odos, ta puse kur trinasi tai tas matiskumas apsitrynes, bet kai neatsukta i visus tai dzin. Aisku jinai turi polinki pasibraizyt-bet poto man dar grazesne patapo...
O Sirenas apziurejau-nu ne viena negrazi man - bet aisku cia skonio reikalas.
Siuo metu nusiziurejus esu Kartu kuprine (kardamona) Gal kas turit? Noriu tos svelnios rozines, bet tuom paciu ir bijau-nes fotkese atrodo super-tik kazkaip svieciasi, kad skystoka ta oda(nenoriu subliuskusios) Gal gyvai matet?
Kalbant apie kitus gamintojus - uzsivedziau su papuosalais paskutiniu metu. Turiu KUTOS apyranke... Brangoka, bet negaila ne vieno cento, graziau gyvai net nei forkej, atrodo tvirta ir kokybiska... Turiu neilgai, ziuresim kiek nesiosis. Bet nerealios man visos ju apyrankes-noreciau dar vienos...
Dar FB kazkas uzlikino mergaite is virveliu papuosalus (pagrinde apyrankes darancia) Pinch of Fashion spices berods uzsivadinus... Uzklausiau-kainos nesikandzioja or uzsisakiau paziuret. Aisku, noretus tu nerudijancio plieno detaliu (uzsegimu ir sujungimu) labiau, bet siaip esu labai patenkinta (po pirmos uzsiskiau dar 2) Bizuterija- bet mano skoniui labai labai.. Maciau naturaliu akmenuku turi-sakysiu dar...
Is rubu- liaupses Adrikos suknelei ir mergaitiskiem paltukam - paprasti rubeliai, bet tikrai ne prasti...
Labai esu nusivylus Rasa Turajeva Design suknia... Nu aisku, stebuklu nera ten pas ja net nuotraukose paziurejus, nu bet gavus dar labiau nusivyliau... Stukinis skuduras, nei suknia nei dzemperis, medziagos tikejaus plonos medvilnes su poliestieriu ir elastanu (jersey tipo, graziai krentancios) Nusviro rankos pamacius-stora dzemperine medziaga-stovi kaip krakmolytas kramplenas, negraziai krinta... Aisku ismatavimus turejau, bet sunku pasakyt ka su tais ismatavimas kai rubo nesimatavai... Nepirksiu daugiau ne uz ka nieko is ten-nes fotkes mano manymu neatspindi koks lievas skuduras yra...
Suknia ir bliuske is V&V turiu, paprasti rubeliai-sunku man, as megstu online shopintis (nesimatavus) Gerai, kad uzejau i viena butika pasimatuot-nes velgi - tai ka buvo nusiziurejus eshope-visai nepatiko. Kaip uz trikotazinius skudurelius didokos kainos, bet nejau man tai komentuot-jei atsiranda perkanciu-vadinasi tokios ir kainos turi but.,.
Vat tiek is mano lietuvisku dizaineriu rubu ir aksesuaru devejimo fronto...
Ai dar pamirsau-drauge turi Robi Agnes megstini ta didziuli, nu baisus reikalas! Kaip snaglis istyses, ir po keliu uzsidejimu burbuliuotis pradejo... O ir as buvau susigundzius juo...
[COLOR=red][SIZE=7][I]