Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(neatleidziu @ 2016 08 31, 19:52)
Jagelaviciutes facebooke kazkuriam poste teko skaityt ne viena bloga atsiliepima, kad inch2 atsiunčia brokuotus batus ir labai sunku susikontaktuot paskui...

neradau to posto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mikse @ 2016 07 20, 10:09)
Sveiki,
gal galite parekomenduoti butikeli Siauliuose STILINGU LIETUVOS KUREJU . Iieskau kazkokiu idomiu modeliuku, o ne trikotaziniu sukneliu. Labai lauksiu rekomendaciju, aciu uz sutaupyta laika ir jusu parekomendavima.

FB pažiūrėkite- wãpsva I LT dizaino namai 4u.gif

Papildyta:
Man labai patiko SALANIDA megztinis :) (FB - Salanida) Toks minkštas, švelnus, jaukus wub.gif

ROBI AGNES siaustinis- megztinis gražus, stilingas, bet toks šiek tiek ištysęs ir ne toks jaukus. Bet irgi patinka:)

Labai gražios apyrankės Coco Maroco (FB yra). Su tikrais akmenukais ax.gif

Elvyra design papuošalai tai yra wow wub.gif tos musės sagės arba ant kaklo kabinamos- atrodo žiauriai gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 01 rugsėjo 2016 - 08:05
QUOTE(Tylene @ 2016 09 01, 09:05)
Labai gražios apyrankės Coco Maroco (FB yra). Su tikrais akmenukais  ax.gif

O man KUTA apyranke labai patinka :)
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2016 08 31, 21:48)
neradau to posto verysad.gif

Jei gerai pamenu, tai buvo postas apie jos batus, kad nezinodama nusipirko padelka ir paskui juos triju seseru aukcionui atidave. Na ir ten vystesi pokalbis apie batus, ir tikrai buvo ne vienas prastas atsiliepimas apie inch, kad labai grazus, bet, kai nekokybiskus grazint reikia, nebeimanoma susikontaktuot, tenka grasint ir pan. Nors galiu ir klysti, gal kokiam kitam jos poste apie batus. Bet buvo net fotkes komentaruose tu inch batu, kokius gauna.
Bet sunku rast, kai i diena tu postu ten desimtimis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 02 rugsėjo 2016 - 16:56
Pernai žiemą siūvausi keletą suknelių su vilna pas dizainerę Ievą (facebooke ievaRa butique), labai smagiai nešiojau, šį rudenį vėl noriu visko iš naujos kolekcijos;)
Atsakyti
Blue Naive ilgieji merino salikai nuvyle, nes maniau, jog ten megztas salikas, pasirodo tiesiog susiuta medziaga.

Le Muse megztinis paltukas prajeo burbuliuotis vos po poros nesiojimo dienu.

Tashe tashe po pusmecio atrodo baisiai, turiu dvi, abiem tas pats galioja.

Sirena rankine Havana po daugiau nei metu devejimo atrodo gerai, pirkciau dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2016 10 06, 11:20)

Sirena rankine Havana po daugiau nei metu devejimo atrodo gerai, pirkciau dar karta.

good.gif Turiu Venecija rankinę ir kaip nauja, tvirta, smagi ir t.t.
Atsakyti
Visos taip peikiat tashe tashe - o as nieko blogo apie ja pasakyt negaliu . Mano darbine (some like it hot) droziu (tiesiogine sio zodzio prasme) diena is dienos beveik 2.5 metu... Mano standzios nubuko odos, ta puse kur trinasi tai tas matiskumas apsitrynes, bet kai neatsukta i visus tai dzin. Aisku jinai turi polinki pasibraizyt-bet poto man dar grazesne patapo...

O Sirenas apziurejau-nu ne viena negrazi man - bet aisku cia skonio reikalas.
Siuo metu nusiziurejus esu Kartu kuprine (kardamona) Gal kas turit? Noriu tos svelnios rozines, bet tuom paciu ir bijau-nes fotkese atrodo super-tik kazkaip svieciasi, kad skystoka ta oda(nenoriu subliuskusios) Gal gyvai matet?

Kalbant apie kitus gamintojus - uzsivedziau su papuosalais paskutiniu metu. Turiu KUTOS apyranke... Brangoka, bet negaila ne vieno cento, graziau gyvai net nei forkej, atrodo tvirta ir kokybiska... Turiu neilgai, ziuresim kiek nesiosis. Bet nerealios man visos ju apyrankes-noreciau dar vienos...
Dar FB kazkas uzlikino mergaite is virveliu papuosalus (pagrinde apyrankes darancia) Pinch of Fashion spices berods uzsivadinus... Uzklausiau-kainos nesikandzioja or uzsisakiau paziuret. Aisku, noretus tu nerudijancio plieno detaliu (uzsegimu ir sujungimu) labiau, bet siaip esu labai patenkinta (po pirmos uzsiskiau dar 2) Bizuterija- bet mano skoniui labai labai.. Maciau naturaliu akmenuku turi-sakysiu dar...

Is rubu- liaupses Adrikos suknelei ir mergaitiskiem paltukam - paprasti rubeliai, bet tikrai ne prasti...

Labai esu nusivylus Rasa Turajeva Design suknia... Nu aisku, stebuklu nera ten pas ja net nuotraukose paziurejus, nu bet gavus dar labiau nusivyliau... Stukinis skuduras, nei suknia nei dzemperis, medziagos tikejaus plonos medvilnes su poliestieriu ir elastanu (jersey tipo, graziai krentancios) Nusviro rankos pamacius-stora dzemperine medziaga-stovi kaip krakmolytas kramplenas, negraziai krinta... Aisku ismatavimus turejau, bet sunku pasakyt ka su tais ismatavimas kai rubo nesimatavai... Nepirksiu daugiau ne uz ka nieko is ten-nes fotkes mano manymu neatspindi koks lievas skuduras yra...

Suknia ir bliuske is V&V turiu, paprasti rubeliai-sunku man, as megstu online shopintis (nesimatavus) Gerai, kad uzejau i viena butika pasimatuot-nes velgi - tai ka buvo nusiziurejus eshope-visai nepatiko. Kaip uz trikotazinius skudurelius didokos kainos, bet nejau man tai komentuot-jei atsiranda perkanciu-vadinasi tokios ir kainos turi but.,.

Vat tiek is mano lietuvisku dizaineriu rubu ir aksesuaru devejimo fronto...

Ai dar pamirsau-drauge turi Robi Agnes megstini ta didziuli, nu baisus reikalas! Kaip snaglis istyses, ir po keliu uzsidejimu burbuliuotis pradejo... O ir as buvau susigundzius juo...

Atsakyti
As turiu La Poeme rankine, nereali kokybe ir labai faina kureja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2016 10 07, 16:12)
Kaip snaglis istyses, ir po keliu uzsidejimu burbuliuotis pradejo... O ir as buvau susigundzius juo...

lotuliukas.gif

aciu, o foto atrodo taip jaukiai.
Atsakyti
As turiu ta robi agnes megztuka. Tai matosi is foto, kad jis oversize, benesiojant man nieks neissitampe. Tik kad purpuluojasi tai faktas, kai kuriuos rubus apvelia. Kaip uz tokia kaina galetu buti ir geriau, bet is esmes, kas liecia grozi ir jaukuma as juo labai patenkinta.
Papildyta:
Mane tai domintu atsiliepimai apie coocooomos gaminius, ypac apie paltukus. Gal kas turite? Labai suzavejo vienas is naujos kolekcijos, bet kaina labai nemaza, baisu rizikuoti ir nusivilti kaip daznai buna su LT kurejais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2016 10 08, 18:11)

Mane tai domintu atsiliepimai apie coocooomos gaminius, ypac apie paltukus. Gal kas turite? Labai suzavejo vienas is naujos kolekcijos, bet kaina labai nemaza, baisu rizikuoti ir nusivilti kaip daznai buna su LT kurejais unsure.gif

Itariu apie ta pilka su kailiuku kalbat? Na sudetis nera jo bloga, bet man tas kailis atrodo pavojingai-dirbtinio nesu ne vieno graIai atrodancio macius po ilgesnio laiko nesiojimo...
Ir kainele tai jo... biggrin.gif

As noriu pilkos rankines. Sita coocoomos nebloga, bet akys ant kaktos issoko pamacius kaina-as geriau jau kokiuose outletuose rimto dizainerio truputi dametus tada pirkciau...
Atsakyti