Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Subjektyvi @ 2015 11 08, 12:07)
Tai čia ir yra citata iš DobShop FB psl. smile.gif

Supratau smile.gif
Nes perziurejusi kelis modelius pas juos niekur neradau minimos orientacines kainos, tik siulyma kreiptis asmeniskai, kas labai nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 11 08, 11:01)
Bet tai yra jau neblogai, kai parasyta orientacine kaina. Bent jau aisku, ar gali pradet svarstyti isigijima ar ne biggrin.gif

Taigi, nors tiek. Nes kai paskutinį kartą teiravausi, kur buvo neparašyta, tai kaina buvo ar tai 350 eu... Na tai už tiek bala nematė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 08, 16:54)
Taigi, nors tiek. Nes kai paskutinį kartą teiravausi, kur buvo neparašyta, tai kaina buvo ar tai 350 eu... Na tai už tiek bala nematė biggrin.gif

biggrin.gif
Va va, man del to ir yra toks refleksas, kad jeigu neparaso viesai kainos, vadinasi, ji bus tokia, kiek nenoresiu/ negalesiu investuoti g.gif Todel dazniausiai paziurejusi jau net ir nebeklausiu, nes viskas "aisku"...
Atsakyti
Gal kas stilingu kepuriu sukneliu kokybe pakomentuot galetumet?
Atsakyti
Sveiki mirksiukas.gif
gal kuri/kuris turit, esat susidūrę (apžiūrėję ar čiupinėjot) 2ru2ra rankinę(es)? http://www.2ru2ra.co...p;product_id=84
Labai jos užsinorėjau.
Baisoka siūstis be atsiliepimų. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 09 16, 13:31)
Tikrai gražios, jei ne paslaptis kiek maždaug kainuoja šios rankinės?  ax.gif

Rankines mazdaug 180- 200euru, sake po naujuju metu kils kainos.
Atsakyti
Partempiu iš FB, kokie grožiai paskutiniu metu užkliuvo už akių.

Naujoji "dingoM" rankinė:

user posted image

"Geda pelėda" naujas modelis:

user posted image

Kaip jums? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 01 gruodžio 2015 - 14:58
Aš turiu DingoM Reikalus Adelaidėje. Faina, tik įspėju, kad viską reikia smulkiai derinti. Man rankinę dovanojo vyras. Jo paklausė ar pamušalą vyrišką ar moterišką dėt (nes rankinė tinka visiems). Tas pasakė, kad moterišką. Krykščiau kai gavau smile.gif Tokia business style rankinė, o viduje pamušalas su keksiukais, ir ne koks subtilus, bet tokia drobė prijuostinė, pilies gatvėje būna prijuosčių ir terbelių panašaus stiliaus.
O visa kita ok, nešiojasi neblogai, patogi, pasiūta kokybiškai.
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2015 12 01, 17:51)
Aš turiu DingoM Reikalus Adelaidėje. Faina, tik įspėju, kad viską reikia smulkiai derinti. Man rankinę dovanojo vyras. Jo paklausė ar pamušalą vyrišką ar moterišką dėt (nes rankinė tinka visiems). Tas pasakė, kad moterišką. Krykščiau kai gavau smile.gif Tokia business style rankinė, o viduje pamušalas su keksiukais, ir ne koks subtilus, bet tokia drobė prijuostinė, pilies gatvėje būna prijuosčių ir terbelių panašaus stiliaus.
O visa kita ok, nešiojasi neblogai, patogi, pasiūta kokybiškai.

Visai smagi rankinė, ir kaina normali, bet jau į business style man ji nė pro kur neneša. Aišku, kiekvieno business skirtingi biggrin.gif Bet tokio tipo rankinė man nebent važiuoti savatgaliui pas tėvus, kosmetinę įsimest biggrin.gif

Vienintelės žinomos lietuviškos business style man yra Tanchel (kurios vis išparduotos). Gal dar panašaus stiliaus žinote, kad tiktų prie ofisinės aprangos? ax.gif
Atsakyti
Man "Reikalai Adelaidėje" irgi tokia nei business style, nei weekend biggrin.gif ta prasme tiktų ir ten, ir ten. Tai ir tie keksiukai, ar saldainiukai viduj turėtų žiūrėtis. Man iš vis patinka prikolni pamušalai, bet pas mus turbūt su trikotažu įdomiu yra problemos.

Šviesi lape: o kur Tanchel rankines būtų galima pamatyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 02 gruodžio 2015 - 09:38
Otra, http://tanchel.com/delnines, jie taip ir ir butikų turi: http://tanchel.com/parduotuviu-adresai

Man atrodo, Cikada yra pirkusi Tanchel rankinę (ar bent jau domėjosi ir žiūrinėjos gyvai).
Vis tik, už tokią kainą aš pati mielau rinkčiausi kokią Furla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 12 02, 09:37)
Man "Reikalai Adelaidėje" irgi tokia nei business style, nei weekend biggrin.gif ta prasme tiktų ir ten, ir ten. Tai ir tie keksiukai, ar saldainiukai viduj turėtų žiūrėtis. Man iš vis patinka prikolni pamušalai, bet pas mus turbūt su trikotažu įdomiu yra problemos.

Šviesi lape: o kur Tanchel rankines būtų galima pamatyt?  g.gif

Man tai ta Adelaidė tai grynai kompo tašė tokia truputį pašvelninta. O su kompu tai į darbą smile.gif Nors aš aišku savo ešopo siuntinus į paštą tampau ir esu tokia labiau prie kerzų ir treninginių suknelių, tai gal dėl to man ji į biznes labiau tempia, kai esu pripratus prie tokių boheminių terbų.
O prikolini pamušalai ir mane veža. Taškiukai, kačiukai, keksiukai. Bet tai turi būti stilingas cinkelis, nes ir kačiukas kačiukui nelygu. Pas mane tai žiurstas iš virtuvės sukarpytas biggrin.gif
https://scontent-arn...amp;oe=56DA77BE
Atsakyti