Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Sveikos,

gal kur Kauno butikuose uzmatet graziu, siltu, tvirtu, kokybisku - vilnos, kasmyro - besiuliu apvaliu saliku, kad apsisuktu du kartus. Aisku graziom spalvom 4u.gif
kazkas panasaus i toki, sitas is Anthropologie parduotuves
user posted image
arba toki user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graciella: 04 lapkričio 2015 - 07:40
Mergaites,kokie atsiliepimai apie "Atsikeli ir varai" batus ? Ar patogus,ar gerai nesiojas ?
Atsakyti
Aš prieš mėnesį pirkau kuprinę iš čia: https://www.etsy.com...ndbag-universal

Turiu pasakyti, kad labai greitai ir komunikacija tikrai puiki. Labai miela mergaitė. Kaune. Bet atsiunčia belekur.

Kuprinė taip ir atrodo, kaip foto, ta prasme, labai graži. Praktiškumas gal ir ribotas (tikėjausi panaudot kaip paprastą kuprinę, tai ne, ne tam ji skirta, čia jau sportbačių nesusidėsi, kaip aš kad darau su kuprinėm biggrin.gif), 10 kg nesusikrausi biggrin.gif Bet vat taip po miestą vaikščiot - labai normaliai. Ta rankena išsitraukia ir gaunasi tašė ant peties - kažkodėl taip man dažniau išeina nešioti, negu kaip kuprinę smile.gif

Jei būčiau žinojus, kad didelis fotoaparatas netilps, vis tiek būčiau pirkus, dėl grožio biggrin.gif Ji, beje, mane perspėjo, kad netilps, bet aš maniau - pofig, sugrūsiu biggrin.gif Bet begrūdant vaikai pasipiktino ir liepė negadint gero daikto. Taigi dabar, jei reikia, fotiką paneša vaikai, o aš einu sau graži biggrin.gif
Atsakyti
O gal kam nors yra tekę su DobShop susidurti? Man jų kuprinės kai kurios visai patiko. Tik kažin, kaip kokybė (reikia tokios, kad pusę gyvenimo tilptų ir per dugną neiškristų). Ir kainos.
Niekaip nesuprantu, kodėl pas visus tuos rankdarbistus kainos yra kažkokia valstybinė paslaptis, nepatinka man rašinėti ir klausti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 11 07, 13:30)
Niekaip nesuprantu, kodėl pas visus tuos rankdarbistus kainos yra kažkokia valstybinė paslaptis, nepatinka man rašinėti ir klausti. rolleyes.gif

Mane irgi siaubingai erzina. 90 proc atvejų neklausiu biggrin.gif Ai, galvoju, jei ta kaina būtų normali, tai būtų skelbiama, o jei neskelbia, tai gal kokia be proto biggrin.gif Tais 10 proc. atvejų, kai klausiau, taip ir buvo biggrin.gif

Gal jie nelegaliai jaus prekiauja? Nurodys kainą, ateis VMI, sakys, a ką darai? O kai nėr kainos, jie sakys - o nieko, va, siuvam, betgi nepardavinėjam. Šiaip siuvam biggrin.gif Ir giriamės biggrin.gif Kita vertus, juk netrina komentarų - nusipirkau, labai patiko. Tada nesuprantu, kam tą kainą slėpti ir sudaryt kliūtis pirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 lapkričio 2015 - 12:38
QUOTE(Noa @ 2015 11 07, 14:37)
Mane irgi siaubingai erzina. 90 proc atvejų neklausiu biggrin.gif Ai, galvoju, jei ta kaina būtų normali, tai būtų skelbiama, o jei neskelbia, tai gal kokia be proto biggrin.gif Tais 10 proc. atvejų, kai klausiau, taip ir buvo biggrin.gif

Gal jie nelegaliai jaus prekiauja? Nurodys kainą, ateis VMI, sakys, a ką darai? O kai nėr kainos, jie sakys - o nieko, va, siuvam, betgi nepardavinėjam. Šiaip siuvam biggrin.gif Ir giriamės biggrin.gif Kita vertus, juk netrina komentarų - nusipirkau, labai patiko. Tada nesuprantu, kam tą kainą slėpti ir sudaryt kliūtis pirkt.

Visai geras pastebejimas smile.gif
Gali buti, kad kai kurie "dizaineriai" mokesciams tiesiog deklaruoja mazesnes daiktu kainas, nei faktiskai paima is kliento. As tai daug pirkusi nesu, bet nepamenu, ar buvau kada gavusi ceki ar faktura...
Atsakyti
Pritariu dėl kainų klausinėjimo doh.gif Pati esu rankdarbistė smile.gif tai visas kainas esu nurodžiusi el parduotuvėje ir nėra man ko slėpti: kam tinka patinka tas perka, kam netinka neperka. Ir viskas.
O tas rašinėjimasis ir klausimas kiek tas kainuoja, kiek anas? Tai laiko gaišimas ir pardavėjui, ir pirkėjui. Dar juokingai atrodo kainų teiraukitės asmeniškai arba parašykite į el paštą, nu nesąmonė totali g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad čia dėl to, kad kainą nustato "pagal akis". Jei emigrantė kokia teiraujasi prašai daugiau, daug užsakymų, irgi sakai augiau. Niekas nesiskundžia, nes neturi su ko palyginti. Keist gali kaip nori
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 11 07, 12:30)
O gal kam nors yra tekę su DobShop susidurti? Man jų kuprinės kai kurios visai patiko. Tik kažin, kaip kokybė (reikia tokios, kad pusę gyvenimo tilptų ir per dugną neiškristų). Ir kainos.

Pirkau, turiu, nereali kuprine smile.gif telpa labai daug, kokybe gera, oda naturali ir tvirta. Tik as nekraunu 10 kg nes kazkaip vis galvoju ar rankenos atlaikys. Siaip labai patenkinta esu, planuoju is ten ir pavasariui kuprine sakytis ir apie rankine sukasi mintys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2015 11 07, 21:01)
Man atrodo, kad čia dėl to, kad kainą nustato "pagal akis". Jei emigrantė kokia teiraujasi prašai daugiau, daug užsakymų, irgi sakai augiau. Niekas nesiskundžia, nes neturi  su ko palyginti. Keist gali kaip nori

Dar yra ir toks variantas, cituoju iš FB: "kuprinė kainuoja nuo 130€. Kaina priklauso nuo daugybės detalių (odos, petnešų, spalvos, kišenių viduje, dydžio ir pan.), tad konkrečią kainą galiu pasakyti tik aptarus."
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 11 08, 11:02)
Dar yra ir toks variantas, cituoju iš FB: "kuprinė kainuoja nuo 130€. Kaina priklauso nuo daugybės detalių (odos, petnešų, spalvos, kišenių viduje, dydžio ir pan.), tad konkrečią kainą galiu pasakyti tik aptarus."

Bet tai yra jau neblogai, kai parasyta orientacine kaina. Bent jau aisku, ar gali pradet svarstyti isigijima ar ne biggrin.gif

Beje, tai kokios mazdaug yra DobShop rankiniu ar kupriniu kainos? 4u.gif Bent jau idomu butu kainu grupe zinoti...
Atsakyti
Tai čia ir yra citata iš DobShop FB psl. smile.gif
Atsakyti