Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(muminukas @ 2015 09 15, 22:55)
Aš užsisakiau iš Le Poeme, tiesa, dar tik vyksta gamyba, rezultato nemačiau smile.gif le poeme

labai gražios rankinės bigsmile.gif
Atsakyti
Dar pareklamuosiu bigsmile.gif Užsakinėjau dovanas porąkart iš Le Poeme, išskirtinai malonus bendravimas ir aptarnavimas, viską gavau sutartu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 09 15, 23:55)
Aš užsisakiau iš Le Poeme, tiesa, dar tik vyksta gamyba, rezultato nemačiau smile.gif le poeme

Tikrai gražios, jei ne paslaptis kiek maždaug kainuoja šios rankinės? ax.gif
Atsakyti
O mane labai suzavejo UMPAPA design rankines wub.gif tikri meno kuriniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2015 09 16, 12:31)
Tikrai gražios, jei ne paslaptis kiek maždaug kainuoja šios rankinės?  ax.gif

Klausiau pernai del kainu. Atsakymas buvo toks: "Zemiausia kaina yra 460 - 600 lt, o brangiausi portfeliai - 850lt."
Atsakyti
QUOTE(raselita @ 2015 09 16, 11:44)
Dar pareklamuosiu  bigsmile.gif Užsakinėjau dovanas porąkart iš Le Poeme, išskirtinai malonus bendravimas ir aptarnavimas, viską gavau sutartu laiku smile.gif

Pritariu, kad tikrai operatyviai ir maloniai bendrauja drinks_cheers.gif

QUOTE(jovivita @ 2015 09 16, 12:31)
Tikrai gražios, jei ne paslaptis kiek maždaug kainuoja šios rankinės?  ax.gif

Elektroniniu paštu klauskite dėl konkretaus modelio, greitai atsako.
Papildyta:
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 16, 13:12)
Klausiau pernai del kainu. Atsakymas buvo toks: "Zemiausia kaina yra 460 - 600 lt, o brangiausi portfeliai - 850lt."

drinks_cheers.gif gali būti.
Atsakyti
Siuvausi ir as rankine Le Poeme, labai patiko, o aptarnavimas atrodo, kad susitikom su gera drauge, tiek šnekos buvo smile.gif labai maloni ir bendraujanti moteris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2015 09 16, 14:08)
O mane labai suzavejo UMPAPA design rankines  wub.gif tikri meno kuriniai  ax.gif

Man tai įdomu, ar nenusitrina tie piešiniai laikui bėgant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 17 rugsėjo 2015 - 11:14
Man le poeme - kai kurios gražios, o kai kurių net už dyką neimčiau.

UMPAPA - labai nuostabūs maišeliai. Aš vis facebook'e žiūriu į tas iliustracijas ir atsižiūrėt negaliu. Nemanau, kad nusiplauna tie dažai. Juk nepieštų su tokiais. Tik aišku jos tokios laisvalaikio terbelės, prie džinsų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 09 18, 08:39)
UMPAPA - labai nuostabūs maišeliai. Aš vis facebook'e žiūriu į tas iliustracijas ir atsižiūrėt negaliu. Nemanau, kad nusiplauna tie dažai. Juk nepieštų su tokiais. Tik aišku jos tokios laisvalaikio terbelės, prie džinsų  mirksiukas.gif

Na, taip, tikriausiai nepieštų, aš tik galvoju, ar gražiai pasitrina, be to, kaip išskalbus, nes būna ir kad negražiai nusitrina.

Aš šiuo metu svaigstu apie Muni rankinę, tik vis galvoju, kaip ji atrodys, jei nebus prikrauta, visgi medžiaginė, gal nelaikys formos g.gif Šiaip turiu panašaus modelio odinę, oda minkštesnė ir ne visada gerai atrodo, turi būt pusiau pilna, bet taip norisi lotuliukas.gif Gal kas turit apie Muni atsiliepimų 4u.gif Pamušalas gražus, man nepatinka rankinės be pamušalo.
Atsakyti
Nieka nesidomejot, kiek UMPAPA kainuoja? ax.gif Yra pora man patinkanciu, bet jei uz terba vel kokie 400 expinigu tai gal ai.. nereikia.
Atsakyti
UMPAPA pieštiniai krepšiai odinėmis rankenomis kainuoja 70 Eur /241 Lt (medvilniniai arba medvilnė su poliesteriu, stori, kontrastingu išorei medvilninu pamušalu, ~46x36 dydžio, odinėmis 65-70 cm ilgio rankenomis):
https://www.facebook...o...e=3

Kiti pieštiniai modeliai kainuoja 75 Eur/260 Lt, jie kiek talpesni, iš tokių pat audinių, su tvirtomis medžiaginėmis rankenomis. Krepšiai talpūs ir gerai laikantys formą.
https://www.facebook...o...e=3

Atsakyti