Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 09 10, 06:57)
Kas tas Rututu? FB nerandu...

Rutu doh.gif biggrin.gif
https://www.facebook...uliukai?fref=ts
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 10, 09:02)

O kas čia aplamai per didelis dizainas, niekaip nesuprantu? Akmeniniai rutuliukai, suverti ant silikoninio siūlo. Taigi čia net priemonių jokių ypatingų nereikia - bet kas gali tokias susiverti, tas silikoninis siūlas joks ne deficitas, o karoliukų tai jau irgi tikrai netrūksta biggrin.gif

Bet kokioj rankdarbių parduotuvėj gali net ir vietoj susivert, o mazgą užmegzt paprašyt pardavėjos, jei nemoki biggrin.gif Nors ką ten mokėt - siūlas skaidrus, nieko ten nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 09 10, 14:47)
O kas čia aplamai per didelis dizainas, niekaip nesuprantu? Akmeniniai rutuliukai, suverti ant silikoninio siūlo. Taigi čia net priemonių jokių ypatingų nereikia - bet kas gali tokias susiverti, tas silikoninis siūlas joks ne deficitas, o karoliukų tai jau irgi tikrai netrūksta biggrin.gif

Bet kokioj rankdarbių parduotuvėj gali net ir vietoj susivert, o mazgą užmegzt paprašyt pardavėjos, jei nemoki biggrin.gif Nors ką ten mokėt - siūlas skaidrus, nieko ten nesimato biggrin.gif

drinks_cheers.gif Atrodo, reikia moketi uz populiaruma ir karmos taskus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GammaOrionis: 10 rugsėjo 2015 - 20:22
Tai ir karmos taškus galima pačiam susidėt! O kas čia sudėtingo?

Svarbiausia gaut akmenukų, kam nepatinka iš LT parduotuvių, tai dar ir pilnas ybėjus. Susiveri...

O paskui sulauki pirmos pilnaties nakties, nusipaišai kambary ant grindų pentagramą, jos vidury uždegi juodą žvakę, stveri maišą su apyrankėm, apkrapini švęstu vandeniu, tada lygiai 12:12 išeini iš namų basas ir pakaitom tai viena, tai kita koja šokinėdamas eini aplink savo chatą, dainuodamas "hare krišna, hare hare". Būtinai tuo maišu mojuoji, kad karmos taškai susibalansuotų. Tada žvakę užputi, dėl tikrumo dar hare krišna sykį padainuoji, ir sakai - Alach akbar!

Ir viskas, žinokitės, iškart 200 proc pakyla kaina, o jau karmos taškai kaip susidėlioja, tai gražu žiūrėt, gėlyčių raštais. Kas tokias apyrankes nešios, to čakros bus balanse kaip nauja audi po technikinės, o jo aura švytės it kalėdų eglutė ir gros "Džingl bels" wub.gif

Ar aš meluočiau sleep.gif ok.gif
Atsakyti
Nu man grazu tongue.gif ir tases galite pacios pasisiuti, nusiperkate odos, nueinate pas batsiuvi ar kazka ten ir pasiuna jums biggrin.gif.
As asmeniskai ne menininke, pamaciau patiko, vasara dziaugsmingai atnesiojau. Bet ne uz 40 eur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 10, 22:07)
Nu man grazu  tongue.gif ir tases galite pacios pasisiuti, nusiperkate odos, nueinate pas batsiuvi ar kazka ten ir pasiuna jums  biggrin.gif.
As asmeniskai ne menininke, pamaciau patiko, vasara dziaugsmingai atnesiojau. Bet ne uz 40 eur  doh.gif

drinks_cheers.gif tai ir sviestą bei sūrį galim pačios pasigaminti, duonos išsikept, kiaulių ir vištų užsiauginti:) na ir visa kita..bet neturim tam laiko, todėl perkam:)
Atsakyti
Ne, tai kad perka, tai niekas nieko nesako, aš irgi megztinius perku, nes megzt nemoku. Bet kodėl tai yra laikoma kažkokiu išskirtiniu dizainu ir brendu, kai tai yra visiškai elementarus daiktas, kurį trečiokė mergytė gali ir sudizainint, ir pagamint - tai va šito nesuprantu. Juk jei ne jų ceteliukas, tai tokių pilnas ir ebay, ir aliexpress, ir kur tik jų nėra... Analogiškų apyrankių kokioj Palangoj gatvėse šiemet jau pilna buvo, tik pirk... Pati verti tingėdama užpernai Bajorkiemy vieną pirkau. Gal už 12 Lt biggrin.gif

Skiriasi tik akmeniukų dydis ir kokybė. Mano akimis žiūrint, čia visiškas vidurkis - ne visiška dešovkė, kad ten būtų plastikas, bet swarovski perlai, dovanokitės, tikrai nėra sunkiai gaunama egzotika. Jei kas rimtai į tai žiūri ne kaip į madą, o nori akmens ezoteriniais sumetimais, tai tada čia parodija - ką gavau, tą suvėriau, vadinasi. tada verčiau eit į kokią "Mineralų karalystę" - https://www.facebook...neralukaralyste. Jie joks ne madų brendas, jie akmenimis prekiauja, tokie ten prie jogos ir čakrų, užtat pas juos akmenys tikri, nedažyti, nešvitinti, su svarovskiais ir kitais š nemaišyti. Ir stambesni (kas nori poveikio ir tuo tiki, tam aktualu). Tikriausiai ir brangesni, kas be ko, kainų nežinau, bet kuo stambesni karoliai, tuo didesnė kaina. tai bet nors matosi už ką. Ir neaišku, už katrą kainą brangesni, nežinau, ar 40 eu kainuos biggrin.gif

Ten rūbai, rankinės kitas reikalas - jie turi kažkokio savitumo, reikia mokėti siūti, reikia parinkti ir gauti medžiagas, furnitūrą, kažkoks dizaineris juos sugalvojo, geresnis, prastesnis, plagijavo, neplagijavo, diskusijų klausimas, bet ne boba nuo gatvės. O čia?

Gi tos apvalių karoliukų apyrankės Lietuvoje į madą atėjo pernai. Tada akivaizdžiai ir ta kontora įsikūrė. O ką jie darys, kai ta mada pasibaigs, ir ateis kas nors technologiškai sudėtingesnio? Gi neišstenės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 rugsėjo 2015 - 07:57
As tai sutinku su Noa, na bet kiekvienam savo, pilna tokiu nesamoneliu ant Lt uz nepadorias kainas.
Atsakyti
O man tokios grazios le Muse sukneles ir visa kita wub.gif kazkada buvau zuklydusi pas jas. Bet nu ir kainytes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 11, 11:33)
O man tokios grazios le Muse sukneles ir visa kita  wub.gif kazkada buvau zuklydusi pas jas. Bet nu ir kainytes  doh.gif

Le Muse kartais akcijų atrakcijų padaro, tai galima ir pigiau įsigyt ax.gif turiu vieną suknelę iš jų, tai labai patenkinta ja: smagi, kokybiška, nors ir pirkau už pilną kainą, bet tikrai negaila.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 01, 16:26)
Zvalgausi rankines rudeniui, galvoju apie lietuviskas, bet kiek ziurejau, dauguma lb dideles arba jau visai delnines. Gal galit ka nors rekomenduot?

Aš užsisakiau iš Le Poeme, tiesa, dar tik vyksta gamyba, rezultato nemačiau smile.gif le poeme
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 09 15, 23:55)
Aš užsisakiau iš Le Poeme, tiesa, dar tik vyksta gamyba, rezultato nemačiau smile.gif le poeme

Gražios bigsmile.gif Kažkas naujo. Šita super https://scontent-ams...amp;oe=56608B76
Bet ir tos apvalios labai gražios, išskirtinės.

Kurią užsisakėt?
Atsakyti