Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(neatleidziu @ 2015 08 29, 19:46)
Tai, kad Mini Size as, kaiptik pradzioj ir pirkus, kai dar suaugusiu linijos net nebuvo, bet matyt laimes dalykas. Galbut kokias medziagas nusiperka, tokias ir bando prakist, pries tai nebande...

O happeak tai senai mano mylymas, vaikui tai praktiskai viska isbandzius ir kasmet kartojam, o siemet ir sau dzemperi nusipirkau. Nu koks mielas thumbup.gif

Man Mini Size irgi nepatiko, nei vaiku, nei suaugusiu rubu kokybe. Kelnes nusiburbuliavo, suknele, palaidine ir kelnes atsiunte zenkliai per trumpus...nufotografavau pridejusi metra ir aiskiai matesi, kad ne pagal mano ismatavimus viskas buvo pasiuta - tai susisiekus su Mini size - paprastai atsainiai parase, tai siuskit atgal pataisysim, uz siuntima atgal pati vel turejau susimoketi g.gif Draugei tas pats buvo su paltuku schmoll.gif
Atsakyti
O man happeak nelabai patiko, bet gal tai ir ne jų kaltė. Pirkau bliuzoną, pagal vaizdą jis turėjo būti labai šiltas, bet praktiškai - jokios šilumos, kažkokia ta medžiaga nors su pūkeliu, bet stebėtinai šalta biggrin.gif Tas nustebino. Tiesa, nešiojasi tai labai gerai, nei su pačia medžiaga, nei su furnitūra jokių problemų jau ilgokai. Ir vaizdas neblogas, tik aš pirkdama įsivaizdavau, kad perku visai kitą daiktą biggrin.gif

Tikriausiai juos reikėtų pirkti. Tik pirkti ne internetu, kaip aš kad pirkau, o gyvai, kad nebūtų tokio nustebimo, kai perki vos ne vietoj palto, o gauni kažką vasaros vakarui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2015 09 04, 11:04)

Dabar labiausiai krypstu link daiktu istorijos keliu modeliu (beje, matet, ju naujas puslapis yra  thumbup.gif  thumbup.gif). Labai patinka si melionas. O, idealiu atveju, - tokia moliugas butu tobula, jei galetu ja padaryti dar kazkiek mazesne. Matomai reikes parasyti laiska savaitgali...

o man tos daiktų istorijos - tai tokie visiški bobutės ridikiuliai smile.gif taip ir įsivaizduoju pensininkę su tokiu ridiliuku, kulniuojančią turgun pasižmonėt biggrin.gif

bet dėl skonio nsiginčyjama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 07 rugsėjo 2015 - 13:39
QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 13:09)
O man happeak nelabai patiko, bet gal tai ir ne jų kaltė. Pirkau bliuzoną, pagal vaizdą jis turėjo būti labai šiltas, bet praktiškai - jokios šilumos, kažkokia ta medžiaga nors su pūkeliu, bet stebėtinai šalta biggrin.gif Tas nustebino. Tiesa, nešiojasi tai labai gerai, nei su pačia medžiaga, nei su furnitūra jokių problemų jau ilgokai. Ir vaizdas neblogas, tik aš pirkdama įsivaizdavau, kad perku visai kitą daiktą biggrin.gif

Tikriausiai juos reikėtų pirkti. Tik pirkti ne internetu, kaip aš kad pirkau, o gyvai, kad nebūtų tokio nustebimo, kai perki vos ne vietoj palto, o gauni kažką vasaros vakarui biggrin.gif

Idomu apie kuri ruba butent kalbat. Nes dzemperiai is isores visi atrodo silti, bet yra ziemos kolekcija, kur viduj su puku buna ir vasaros kolekcija, kur viduj kilpeles. As ir sau dabar turiu dzemperi/suknele, viduj su puku, nu tikrai siltas, storesnio net nenoreciau.

Aisku ir pas happeaka yra buve lepsusu, buvo paleide kelniu i "eteri", kurios baisiai burbulavos. O siaip kokybe tikrai super, tik tiek, kad jau nusibodo, metai bega, o vis tas pats per ta pati(modeliu prasme). Tai ir ieskai kazko naujo tik va tiems naujiems iki happeak kokybes daznai, kaip iki menulio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 07 rugsėjo 2015 - 14:28
QUOTE(neatleidziu @ 2015 09 07, 15:25)
Idomu apie kuri ruba butent kalbat. Nes dzemperiai is isores visi atrodo silti, bet yra ziemos kolekcija, kur viduj su puku buna ir vasaros kolekcija, kur viduj kilpeles. As ir sau dabar turiu dzemperi/suknele, viduj su puku, nu tikrai siltas, storesnio net nenoreciau.

Apie va šitą: http://www.happeak.l...s_Baltijos_jura
Tiktai kadangi jis pirktas seniai, tai lygiai tokio nebėra - juodas. Kelmas žino, ar šito tokia pat medžiaga, ar ne. Mat, mano toks kaip aksomas, su plaukeliais iš išorės. Todėl ir nutariau, kad šiltas.
Nėr pūko viduj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 rugsėjo 2015 - 19:40
QUOTE(Noa @ 2015 09 07, 19:39)
Apie va šitą: http://www.happeak.l...s_Baltijos_jura
Tiktai kadangi jis pirktas seniai, tai lygiai tokio nebėra - juodas. Kelmas žino, ar šito tokia pat medžiaga, ar ne. Mat, mano toks kaip aksomas, su plaukeliais iš išorės. Todėl ir nutariau, kad šiltas.
Nėr pūko viduj smile.gif

Mano toks pat tik ilgas http://www.happeak.l...9_Baltijos_jura
Tai viduj su puku. Ji pirkau neseniai, bet jis gal skaites is saltojo sezono kolekcijos.
O vaikui tuo paciu metu pirkau si http://www.happeak.l...d...as_(trudas)
Jo isore irgi tokia pat svelni (visi jie tokie), o vidus jau be puko, o kilpelinis.
Anksciau vaikui pora tokiu turejau tik kitos spalvos http://www.happeak.l...emperis_zemuoge tai irgi su puku buvo. tad biski nustebau, kai ta be kapisono gavau be puko.

Realiai dar happeako beda, kad jie pastoviai veluoja i sezona pataikyt, tai ir gali nesamoniu prisipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 07 rugsėjo 2015 - 20:11
Aha, labai graži spalva tų "Baltijos jūros". Jei tada būtų tokia buvus, tai irgi būčiau tokią pirkus biggrin.gif Ir būtų man su pūkeliu biggrin.gif
Ot, paskubėjau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kur randat paprastų minimalistinių trikotažinių suknelių? Kad būtų kažkas panašaus, kaip adatytė, tik be kapišonų ir ne iš tokios storos medžiagos? g.gif Tie adatytės modeliai, kurie be kapišonų - nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 09 09, 08:03)
Merginos, o kur randat paprastų minimalistinių trikotažinių suknelių? Kad būtų kažkas panašaus, kaip adatytė, tik be kapišonų ir ne iš tokios storos medžiagos?  g.gif  Tie adatytės modeliai, kurie be kapišonų - nepatinka...

Pasidairykit pas ZaiZai kids, vejo vaikai, Elfai, Happeak - gal kas nors patiks..
Atsakyti
Šarka dar siūna pakankamai minimalistines
Atsakyti
O nepastebejot pabrangimo? Pirkau Rututu karoliuku apyranke balandi uz 15 EUR-dabar 35-39 doh.gif
Atsakyti
Kas tas Rututu? FB nerandu...
Atsakyti