Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 01, 17:26)
Zvalgausi rankines rudeniui, galvoju apie lietuviskas, bet kiek ziurejau, dauguma lb dideles arba jau visai delnines. Gal galit ka nors rekomenduot?

As sau irgi ieskau vidutinio dydzio rankines. Kol nepradejau ieskoti konkreciai, atrode, kad ju pasirinkimui yra daugiau unsure.gif
Is pagrindu, mano skoniui pas tashe tashe keli grazus modeliukai yra: oldboy, small crime, woodstock. Bet man asmeniskai tashe tashe toks truputi popsas cia Lietuvoje. Gal, zinoma, labiau tos dideles, gal tik mano aplinkoje, bet kai dar kainos i didesne puse g.gif

Dabar labiausiai krypstu link daiktu istorijos keliu modeliu (beje, matet, ju naujas puslapis yra thumbup.gif thumbup.gif). Labai patinka si melionas. O, idealiu atveju, - tokia moliugas butu tobula, jei galetu ja padaryti dar kazkiek mazesne. Matomai reikes parasyti laiska savaitgali...

Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2015 09 04, 11:04)
As sau irgi ieskau vidutinio dydzio rankines. Kol nepradejau ieskoti konkreciai, atrode, kad ju pasirinkimui yra daugiau  unsure.gif
Is pagrindu, mano skoniui pas tashe tashe keli grazus modeliukai yra: oldboy, small crime, woodstock. Bet man asmeniskai tashe tashe toks truputi popsas cia Lietuvoje. Gal, zinoma, labiau tos dideles, gal tik mano aplinkoje, bet kai dar kainos i didesne puse g.gif

Dabar labiausiai krypstu link daiktu istorijos keliu modeliu (beje, matet, ju naujas puslapis yra  thumbup.gif  thumbup.gif). Labai patinka si melionas. O, idealiu atveju, - tokia moliugas butu tobula, jei galetu ja padaryti dar kazkiek mazesne. Matomai reikes parasyti laiska savaitgali...

Daiktų istorijos rankinės sudomėjo smile.gif
Ar teisingai supratau, kad čia be jokių užsakymų, t.y. jei parašyta, kad prekė yra sandėlyje, tai nereikės ten laukti kol pagamins ir t.t.?
Atsakyti
Daiktų istorijų gražios, bet brangios kaip ne už tikrą odą.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 09 04, 13:15)
Daiktų istorijų gražios, bet brangios kaip ne už tikrą odą.

Tai kad anilinė oda yra tikra
http://www.all-about...ather-types.htm

Real Leather
Genuine leathers are made from the skins of animals, such as cattle, goats, sheep, and pigs. There are many types of leather, but it can generally be categorized into three types: aniline, semi-aniline, and pigmented. When choosing which type of leather to purchase, consider the desired appearance, and how often the leather will be used.

Aniline Leather
Aniline leather is high quality, top-grain leather that has no protective treatment applied. It is the most natural looking leather. Aniline finishes allow the natural leather markings to show. The leather is susceptible to surface scratches and easily absorbs stains. It is also prone to fading if in the sun for an extended period of time.
Atsakyti
Taip, aniline kaiptik naturali oda, ir kiek zinau ne prasciausia. Tai kainos sakyciau visai normalios, vidutines gal net i pigesne puse g.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2015 09 04, 12:56)
Daiktų istorijos rankinės sudomėjo smile.gif
Ar teisingai supratau, kad čia be jokių užsakymų, t.y. jei parašyta, kad prekė yra sandėlyje, tai nereikės ten laukti kol pagamins ir t.t.?

Tai... taip biggrin.gif Tik man, kaip ir visada, labiausiai reikia to, ko nera doh.gif

Beje, yra dar siek tiek brand'u , pas kuriuos galima iskart pirkti. Ka ant smugio prisimenu:
toksvisoks - tik nedaug ka turi dabar
dingom - bet man asmeniskai sitos... ne mano skonio
muni - medziagines
daili - sitos jau brangokos
As jau jauciuosi eksperte Lietuviskose rankinese biggrin.gif Tokia kuri "zino" viska, bet pati dar nieko nebande lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulitta: 04 rugsėjo 2015 - 13:43
Ups, ačiū už paaiškinimus dėl odos. Tokiu atveju kaina superinė wink.gif
Atsakyti
As vat laukiu Toks visoks paprastos delnines, jei patiks kokybe, dar imsiu korteliu dekla ir centu pinigine. Gal turit atsiliepimu?

Dar zvalgaus rudeniui vidutines rankines, kaip rasiau. Kazko imantresnio nei paprasta odine terba. Pvz, snd Vilniuj sostines dienose maciau Kartu rankines, tai kokybe nekazka - sukirpta belekaip, siules kreivos, nusivyliau. Pinigine isvis is kazkokios minkstos odos, visai be formos. Gal cia tik taip pasirode, Kaune uzsuksiu i ju parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 09 04, 17:46)
As vat laukiu Toks visoks paprastos delnines, jei patiks kokybe, dar imsiu korteliu dekla ir centu pinigine. Gal turit atsiliepimu?

Dar zvalgaus rudeniui vidutines rankines, kaip rasiau. Kazko imantresnio nei paprasta odine terba. Pvz, snd Vilniuj sostines dienose maciau Kartu rankines, tai kokybe nekazka - sukirpta belekaip, siules kreivos, nusivyliau. Pinigine isvis is kazkokios minkstos odos, visai be formos. Gal cia tik taip pasirode, Kaune uzsuksiu i ju parduotuve.

Aš turiu Toks Visoks rankinę, pirkau seniai, gal prieš kokius 3 metus. Gerai nešiojasi, paprasta juoda rankinė.

KARTU man irgi labai patiko, kol apžiūrinėjau FB, pačiupinėjus gyvai Dizaino skvere (sostinės dienose) įspūdžio nepaliko.
Atsakyti
Turiu Daiktu istorijos rankine, berods Inga vadinasi. Labai dziaugiausi iki vakar-metaliukas, kuriuo pritvirtinta ilgoji rankena, luzo... Tases niekada neprikraudavau, pustuste budavo.
Atsakyti
Mitsoukoo, o kreipetes, nepataisys? As bent kolkas susidariau ispudi, jog maloniai bendrauja. O ir kazkurioje senesneje temoje, o gal prie deriniu, buvau skaiciusi, jog be problemu pakeite kazka g.gif

Buvau si savaitgali tame dizaino skvere, tai Kartu rankines ispudzio nepaliko unsure.gif Zinoma, gal ir kainos atitinkamos.
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2015 09 06, 17:42)
Mitsoukoo, o kreipetes, nepataisys?  As bent kolkas susidariau ispudi, jog maloniai bendrauja. O ir kazkurioje senesneje temoje, o gal prie deriniu, buvau skaiciusi, jog be problemu pakeite kazka g.gif

Buvau si savaitgali tame dizaino skvere, tai Kartu rankines ispudzio nepaliko unsure.gif Zinoma,  gal ir kainos atitinkamos.

KARTU kainos yra FB KARTU rankinės
Rankinės 70-74 eurai
Kuprinė 90 eurų
Mažytės rankinės po 50 eurų
Atsakyti
QUOTE(saulitta @ 2015 09 06, 17:42)
Mitsoukoo, o kreipetes, nepataisys?  As bent kolkas susidariau ispudi, jog maloniai bendrauja. O ir kazkurioje senesneje temoje, o gal prie deriniu, buvau skaiciusi, jog be problemu pakeite kazka g.gif

Buvau si savaitgali tame dizaino skvere, tai Kartu rankines ispudzio nepaliko unsure.gif Zinoma,  gal ir kainos atitinkamos.

ir as buvau. ir nepatiko nei Kartu nei Sirenos schmoll.gif taciau patiko Needle sijonas bet buvo daug zmoniu ir nebuvo net kur pamatuoti g.gif tai derinuosi kur galesiu pasimatuot biggrin.gif
Atsakyti