Gal zinot kaip kainos Umpapa?
As vel apie Tanchel Buvau siandien uzejus i Butiq.lt senamiestyje, tai sake, kad rankiniu nebegamins si firma Na o apyrankes tik PC Europa galima rast. Ech, gaila, nes tikrai grazus rankiniu modeliai buvo ir atrode kokybiskos.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 05 04, 17:10)
As vel apie Tanchel Buvau siandien uzejus i Butiq.lt senamiestyje, tai sake, kad rankiniu nebegamins si firma Na o apyrankes tik PC Europa galima rast. Ech, gaila, nes tikrai grazus rankiniu modeliai buvo ir atrode kokybiskos.
Ojej... gaila. As buvau planavusi pataupyt ir pirkt mazyle Flores
QUOTE(zaRAza @ 2015 05 06, 09:32)
Ojej... gaila. As buvau planavusi pataupyt ir pirkt mazyle Flores
As nenorejau nemacius pirkt, tai galvojau gyvai paziuresiu, bet kad cia taip Tik kazkaip greitai labai viskas ivyko - tikrai maziau nei pries metus atradau sita branda, bet tada nejo online pirkt, o tik pries menesi pasikeite ju puslapo dizainas ir daug rankiniu buvo prekyboj, o dabar....
Gal kas domėjosi under my roof rankinių ir kuprinių kainomis? Kaip mane nervuoja, kai puslapy nenurodytos kainos
QUOTE(spoily @ 2015 05 07, 14:34)
Gal kas domėjosi under my roof rankinių ir kuprinių kainomis? Kaip mane nervuoja, kai puslapy nenurodytos kainos
Klausiau dėl vieno modelio, 450Eur.
QUOTE(raselita @ 2015 05 07, 17:19)
Klausiau dėl vieno modelio, 450Eur.
Oho aišku modeliai tikrai gražūs, bet kaina kosminė
QUOTE(spoily @ 2015 05 07, 20:39)
Oho aišku modeliai tikrai gražūs, bet kaina kosminė
Aš jau piktinausi, kad brangiau nei Furla bet būna nuolaidų pas juos, visai neseniai fb buvo paskelbę kad taiko 30% nuolaidą.
Su 30% isejo apie 280. Pataria jas impregnuoti, as niekad nesu su tuo susidurus, gal kas galit parekomenduoti produkta?
Beje, kai kurie modeliai pagaminti is itin tvirtos odos, manau kad net geriau uz Furla nesiotusi.
Beje, kai kurie modeliai pagaminti is itin tvirtos odos, manau kad net geriau uz Furla nesiotusi.
QUOTE(chelsey @ 2015 05 08, 10:03)
Su 30% isejo apie 280. Pataria jas impregnuoti, as niekad nesu su tuo susidurus, gal kas galit parekomenduoti produkta?
Impregnuokit taip pat, kaip ir batus, purškiamu impregnatoriumi. Ta pati priemonė odai.
As visiska tundra niekad net batu nesu impregnavusi Yra tarp priemoniu labai geru ar gamintojo kurio reiketu vengti?
QUOTE(zomša @ 2015 05 03, 13:56)
O lietuviškų rankinių gamintojų vis nemažėja.
Lryte netyčia pamačiau - DingoM.
Tiek pabodę tie maišai, kad net nebežinau, ar gražu, ar ne.
Kainos kaip pradedantiesiems taip pat nemažos.
Lryte netyčia pamačiau - DingoM.
Tiek pabodę tie maišai, kad net nebežinau, ar gražu, ar ne.
Kainos kaip pradedantiesiems taip pat nemažos.
Skonio reikalas. Man patinka minimalizmas - be dzinguliuku, kutosiuku, swarowskiuku ir kitokiu *ujuku.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 05 03, 18:41)
Maišai man patinka, bet dizainas labai jau primena tashe tashe, dar tas logotipas http://www.tashetash...t/36/the-birds/
Ir idėja, kad visi rankinių pavadinimai susiję su Australija (tashe tashe - filmų pavadinimai). Nu negi neįmanoma kažką originalesnio sugalvot.
Ir idėja, kad visi rankinių pavadinimai susiję su Australija (tashe tashe - filmų pavadinimai). Nu negi neįmanoma kažką originalesnio sugalvot.
Tai kad visai neprimena tashetashe Net odos stilius visai kitas, pas tasheatshe blizgi, pas dingoM - matine. Ir dizainas - tashe tashe miksuoja odas, o dingoM - viskas vientisa. Ir kuo susije Australijos tematika ir filmu pavadinimu tematika?? Dieve dieve...cia Lietuva, cia lietus lyja
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2015 05 03, 21:44)
Laba, matau dar nėra SmartART design čiupinėjau, visai įdomiai pasirodė
ir UMPAPA design - turiu rankinę, patenkinta tiek kokybe, tiek bendravimu
ir UMPAPA design - turiu rankinę, patenkinta tiek kokybe, tiek bendravimu
Man umpapa irgi fainos originalios labai, kiekviena syki pasigroziu, kai ideda nauja modeli feisbuke. Tik vat galvoju, ar pati sugebeciau priderint, kai jos taip ismargintos