Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 28, 08:25)
Draugė gal birželį pirko naujos kolekcijos bodį su lakiniu drugeliu, labai labai patenkinta. Dėvi daug. Atrodo tikrai gerai.
paklausiu jos pačios atsiliepimų wink.gif

Aciu! Reiks patyrinet kurie ten tie lakiniai drugelia...
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 08 28, 10:25)
Draugė gal birželį pirko naujos kolekcijos bodį su lakiniu drugeliu, labai labai patenkinta. Dėvi daug. Atrodo tikrai gerai.
paklausiu jos pačios atsiliepimų wink.gif

Sveikos. Naujos kolekcijos A.K. bodį (margą) su lakiniu drugeliu pirkau beveik iškart, kai tik paleido į prekybą, pavasarį. Nešiojau nemažai, kokybė tikrai gera. Tik lakinio drugelio kampai (sparnai) užsiraitė. Dar pastebėjau, kad drugelis per sunkus tam trikotažui, tad medžiaga viršuje tarp drugelio ir kaklo 'susigarunkščiuoja' nuo drugelio svorio. Kadangi esu santykinai mažo ūgio, o ėmiau M, man pats bodis šiek tiek per ilgas ir apačioje susimeta raukšlės, bet čia jau mano bėda.

Overall, fainas daiktas, visi atpažįsta ir giria, bet atsibosta nešti valyklon.
Atsakyti
Pastebėjau, kad temoje nėra atsiliepimų apie Pastelinę. Pirkau šią vasarą jų suknelę, labai graži, labai patiko ir labai visi gyrė. Atėjo laikas pirmą kartą skalbti (aišku, skalbiau rankomis) ir visi šonai nusibumbulavo... Prastai, juk mokėjau 90Eur..
Atsakyti
Dekui merginos 4u.gif
As nusiziurejus nude ir juodos mixa - su lakuotos juodos odos drugeliu, bet vienas dalykas nepatinka- visos jos suknios ganetinai trumpos... Bijau, kad man su 178 siknos nedengs... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 29 rugpjūčio 2015 - 11:40
QUOTE(lindrukas @ 2015 08 29, 11:40)
Dekui merginos 4u.gif
As nusiziurejus nude ir juodos mixa - su lakuotos juodos odos drugeliu, bet vienas dalykas nepatinka- visos jos suknios ganetinai trumpos... Bijau, kad man su 178 siknos nedengs... doh.gif

Siūlau nueiti pasimatuoti tokią pat ar kokią panašią sunkelę: https://www.facebook...ustacheBoutique
Šitas Boutique turi A.K. gaminių. Pati prieš pirkdama nuėjau pasimatuoti bodžio, tiesiog išsiaiškinti savo dydį, o užsisakiau internetu.
Atsakyti
Sveikos,
nežinau, ar kas nors jau kalbėjo apie "Poplin" prekinį ženklą ax.gif Noriu pagirti. Prieš metus įsigijau jų palaidinę aukštu kaklu - Poplin Esu labai patenkinta: plona medžiagytė, bet labai šilta. Nešiojau rudenį, žiemą ir šaltais pavasario vakarais. Pirmus pora kartų skalbiau rankomis, po to skalbimo mašina lengvu rėžimu - nesusiburbuliavo, nenusiskalbė, nesusitraukė, žodžiu, pirkta prieš metus - šiandien atrodo taip pat bigsmile.gif
Vis ruošiuosi įsigyti jų suknelių, tik proga nepasitaiko... rolleyes.gif

Gražūs ir siuvami pagal individualius išmatavimus "Mini Size" rūbai. Turiu jų kelnes, kurias įsigijau jų pradžios laikotarpiu, tai buvo prieš maždaug 4m ir ką jūs manote? Šiandien puikiai atrodo, vis dar jas dėviu. Vėliau įsigijau suknelę, kitas kelnes, kepuriuką žiemai... Esu patenkinta jų gaminiais ir bendravimu su klientu.

Dar galiu pasidžiaugti "Toks Visoks" gaminta rankine. Tiesa, ją įsigijau kai buvo jų pradžia, tai ir kaina buvo žymiai mažesnė nei šių dienų gaminiams.
Negaliu rasti tašiuko nuorodos, turbūt nebesiuva - juoda, viduje su tamsiai mėlynu pamušalu, ilga rankena. Labai paprasta, bet tuo pačiu ne prasta smile.gif Optimalus variantas kai norisi nemažai ką sutalpinti. Beje, oda tikrai kokybiška, stora - per pora metų visiškai nenusinešiojo, nors kasdien "drengiau" ją. Oda nesusibraižė, nenubluko.
Taip pat turiu šio gamintojo dėklą kortelėms - toks visoks
Maniškis tamsiai mėlynas su raudonais "viduriais". Esu juo LABAI patenkinta! wub.gif

Dar turiu ir piniginę, kuri, beje, irgi visai nesiruošia susinešioti doh.gif biggrin.gif Nežinau ką darysiu, kai atsibos ar pasens morališkai, o "fiziškai" bus vis dar gera.
Štai tokia - toks visoks

Daaar turiu "Toks Visoks" kosmetinę. Nes pirmoji tašė, kurią minėjau, turėjo tik vieną skyrelį su užtrauktuku, o norėjosi kur nors susidėti visokias smulkmenas. Taip pas mane atkeliavo jų kosmetinė - toks visoks

Kai nutariau parašyti šią žinutę, net nemaniau, kad turiu tiek LT kūrėjų gėrio! cool.gif

Tęsiu. Dar mano pagiriamojo žodžio nusipelnė "Marga masė". Šiltas, profesionalus bendravimas, tilpimas į gamybos terminus, "atsiradusios "problemytės" dėl medžiagų spalvos išsprendimas kliento "naudai" ir, žinoma, pats tašiukas SUPERINIS!
Maniškė tik kitokių, pačios pasirinktų spalvų - user posted image
Pavasariui ir vasarai norisi ko nors lengvesnio nei tikros odos gaminiai, be to ir spalvų norėjosi šviesių, tad nešioju jau pusmetį kasdien ir negaliu atsidžiaugti! wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2015 08 29, 16:33)
Gražūs ir siuvami pagal individualius išmatavimus "Mini Size" rūbai. Turiu jų kelnes, kurias įsigijau jų pradžios laikotarpiu, tai buvo prieš maždaug 4m ir ką jūs manote? Šiandien puikiai atrodo, vis dar jas dėviu. Vėliau įsigijau suknelę, kitas kelnes, kepuriuką žiemai... Esu patenkinta jų gaminiais ir bendravimu su klientu.

As Mini Size pirkus tik vaikiskus rubus, bet pagiriamojo zodzio negaliu pasakyt, deja. Dzinsas bluko, trikotazas burbulavos ir nusiskalbe. Suaugusiu rubams gal medziagos kokybiskesnes. g.gif Koki happeak'a tai dar dviem vaikams galima perparduot, o Mini Size teko ismest. bet as, kai nusivyliau, tai daugiau ir nebepirkau, dabar gal pasitaise rolleyes.gif

Man dar Ajajai patinka. Kol kas tik vaikiskus bandziau, bet galvoju suknele isigyt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 29 rugpjūčio 2015 - 18:02
QUOTE(neatleidziu @ 2015 08 29, 17:59)
As Mini Size pirkus tik vaikiskus rubus, bet pagiriamojo zodzio negaliu pasakyt, deja. Dzinsas bluko, trikotazas burbulavos ir nusiskalbe. Suaugusiu rubams gal medziagos kokybiskesnes. g.gif Koki happeak'a tai dar dviem vaikams galima perparduot, o Mini Size teko ismest. bet as, kai nusivyliau, tai daugiau ir nebepirkau, dabar gal pasitaise rolleyes.gif

Man dar Ajajai patinka. Kol kas tik vaikiskus bandziau, bet galvoju suknele isigyt. ax.gif

Na, nežinau, galbūt suaugusiems ir kokybiškesnes medžiagas naudoja, sunku pasakyti unsure.gif Gal tiesiog pasisekė man biggrin.gif Vaikiškus, aišku, dar dažniau skalbiam, tai gal irgi įtakoja tą dėvėjimo trukmę...
Nors, tiesą sakant, man atrodo, kad pradžioje daugumai būna svarbūs kiti dalykai, kol "prasimuša", o tada jau ne į kokybę, bet į kiekybę pradeda orientuotis - gaila.

Tiesa, pamiršau paminėti Happeak'ą bigsmile.gif turiu jų gobtuvą - nepamainomas daiktas žvarbų rudenį ar šaltą žiemą. Ir šalikas, ir apsauga galvai nuo šalčio viename.
Ir bodį jų dėviu wub.gif Irgi superinis - švelnus, tobulai viskas užsisega apačioje, jokio diskomforto, tempimo (kaip būna su kitais bodžiais).
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2015 08 29, 19:12)
Na, nežinau, galbūt suaugusiems ir kokybiškesnes medžiagas naudoja, sunku pasakyti unsure.gif Gal tiesiog pasisekė man biggrin.gif Vaikiškus, aišku, dar dažniau skalbiam, tai gal irgi įtakoja tą dėvėjimo trukmę...
Nors, tiesą sakant, man atrodo, kad pradžioje daugumai būna svarbūs kiti dalykai, kol "prasimuša", o tada jau ne į kokybę, bet į kiekybę pradeda orientuotis - gaila.

Tiesa, pamiršau paminėti Happeak'ą bigsmile.gif turiu jų gobtuvą - nepamainomas daiktas žvarbų rudenį ar šaltą žiemą. Ir šalikas, ir apsauga galvai nuo šalčio viename.
Ir bodį jų dėviu  wub.gif  Irgi superinis - švelnus, tobulai viskas užsisega apačioje, jokio diskomforto, tempimo (kaip būna su kitais bodžiais).

Tai, kad Mini Size as, kaiptik pradzioj ir pirkus, kai dar suaugusiu linijos net nebuvo, bet matyt laimes dalykas. Galbut kokias medziagas nusiperka, tokias ir bando prakist, pries tai nebande...

O happeak tai senai mano mylymas, vaikui tai praktiskai viska isbandzius ir kasmet kartojam, o siemet ir sau dzemperi nusipirkau. Nu koks mielas thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš jau savo Kartu rankinę smile.gif
Nuo užsakymo laiko iki to, kol su manim susisiekė pranešti, kad gatava, praėjo apie 5 savaitės (užsakant žadėjo pagaminti per 6), su siuntimu panašiai ir gavosi, kad turėjau maždaug po 6 savaičių smile.gif bent mano atveju į terminus tilpo gerai.

Oda tvirta, gerai laikanti formą, turėtų ilgai laikyti. Dar niekur nebuvau su ja išėjusi, tai nelabai ką galiu pakomentuoti dėl nešiojimosi. Manau, kad gali kažkiek braižytis, bet aš turiu natūralių aliejų ir vaškų tepalą odai, tai toks dalykas biški primaskuoja, jeigu ką.

Bent jau pirmi įspūdžiai visai geri. Aišku, iš rankinės už 70€ ir nereikalauju visokeriopo tobulumo kaip iš rankinės už 300€. Savo kainų kategorijoje Kartu tašės man atrodo labai gerai smile.gif
Atsakyti
Iš lietuviškų gaminių man labiausiai mielas yra kaklo papuošalas iš "Toma accessoires" wub.gif . Turiu šį:
user posted image

Be galo mielas ir dažnai nešiojamas, nes daug kur tinkamas. Ir sulaukia nemažai komplimentų smile.gif

Šeštadienį mados mugėje Kaune įsigyjau dvi suknelės "Land design", labai įdomi medžiagos faktūra ir įdomūs išskirtiniai modeliukai. Irgi labai patenkinta bigsmile.gif
pilka suknelė tokia kaip šitoj foto :
user posted image

o balta štai šita:
suknelė
Atsakyti
Zvalgausi rankines rudeniui, galvoju apie lietuviskas, bet kiek ziurejau, dauguma lb dideles arba jau visai delnines. Gal galit ka nors rekomenduot?
Atsakyti