Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(neatleidziu @ 2015 06 18, 21:38)
KOKIA SPALVA IR MODELI PASIRINKOT?
Pamelavau, realiai tai jau ketvirtas menuo prasidejo, kai laukiu. uzsakinejau kovo 17d. Zadejo, kad pasiuna per 1-1,5men.  .....

Siandien sulaukiau ir as savosios. Visumoj esu patenkinta, tik del vienos rankenos nerimauju, ten matosi balti tarpai. Kad nesibaigtu, kaip tai klientei su Gedos Peledos rankine, kai rankena issitampe. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 07 01, 12:07)
Siandien sulaukiau ir as savosios. Visumoj esu patenkinta, tik del vienos rankenos nerimauju, ten  matosi balti tarpai. Kad nesibaigtu, kaip tai klientei su Gedos Peledos rankine, kai rankena issitampe. g.gif

neatleidziu: gražink, kad pataisytų. palauksi dar kokį mėnesiuką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 07 02, 08:13)
neatleidziu: gražink, kad pataisytų. palauksi dar kokį mėnesiuką  doh.gif

Gal jau kaip nors. Ten turbut tik nedadazyta oda, tikiuosi laikys gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 07 02, 10:26)
Ten turbut tik nedadazyta oda

Už tokią sumą, tiek laukus ir vis tiek su gamybiniu broku? wacko.gif
Ar bent atsiprašė už savo viražus? Nes teoriškai save gerbiantys kūrėjai tą rankinę turėjo atnešti dantyse perrištą kaspinu, keturlinki atsiprašyti ir bent jau suteikti nuolaidą.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 07 02, 21:42)
Už tokią sumą, tiek laukus ir vis tiek su gamybiniu broku? wacko.gif
Ar bent atsiprašė už savo viražus? Nes teoriškai save gerbiantys kūrėjai tą rankinę turėjo atnešti dantyse perrištą kaspinu, keturlinki atsiprašyti ir bent jau suteikti nuolaidą.

Parase, kad nepastebejo jog toj vietoj oda nedadazyta, kad be pro blemu gali priimti tagal ir paziureti kas ten netvarkoj. Bet as tikrai nebenoriu dar laukti. Aisku bent nuolaida galejo isstenet. doh.gif
As dar anksciau gavau zinute: "Jau turbūt atsibodo laukti, bet kaip matote rankų darbo daiktai kuriasi lėtai."
Jei jau letai kuriasi, tai taip klientus ir reiktu informuoti, o ne duoti remina is lempos. Na, o jei "netiketai" reikalai vyksta ne pagal plana, tai nuolaidos pasiulymas bent jau kitam apsipirkimui tikrai butu labiau i tema nei tokia zinute...
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 07 02, 23:09)
Parase, kad nepastebejo jog toj vietoj oda nedadazyta, kad be pro blemu gali priimti tagal ir paziureti kas ten netvarkoj. Bet as tikrai nebenoriu dar laukti. Aisku bent nuolaida galejo isstenet. doh.gif
As dar anksciau gavau zinute: "Jau turbūt atsibodo laukti, bet kaip matote rankų darbo daiktai kuriasi lėtai."
Jei jau letai kuriasi, tai taip klientus ir reiktu informuoti, o ne duoti remina is lempos. Na, o jei "netiketai" reikalai vyksta ne pagal plana, tai nuolaidos pasiulymas bent jau kitam apsipirkimui tikrai butu labiau i tema nei tokia zinute...

aha, "kuriasi" - smagus žodis, lyg jie patys ten kuriasi doh.gif jie yra kuriami, bet kūrėjas, matyt, per sotus biggrin.gif
Atsakyti
norėjau pasiteirauti ar dažniau einat į butikus ieškoti šitų gaminių ar renkatės ir el. parduotuves?
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turejot Cocoomos espadriles odines? planuoju pirkti, kazi kaip nesiojasi, ir prieziura, nes kaina nemaza:) Aciu
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2015 08 05, 15:26)
Sveikos,
gal kas turejot Cocoomos espadriles odines? planuoju pirkti, kazi kaip nesiojasi, ir prieziura, nes kaina nemaza:) Aciu

Turiu aš smile.gif Jų pliusai - laaaaabai patogios, turbūt patogiausia ką esu turėjusi, bet minusas batų priežiūroje. Šviesi oda, tad greitai apsitepa, valau įvairiomis tokiai odai skirtomis priemonėmis, bet vaizdelis tik pagerėja, bet netampa geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 07 01, 12:07)
Siandien sulaukiau ir as savosios. Visumoj esu patenkinta, tik del vienos rankenos nerimauju, ten  matosi balti tarpai. Kad nesibaigtu, kaip tai klientei su Gedos Peledos rankine, kai rankena issitampe. g.gif

gal butu galima pamatyt foto? bigsmile.gif
Du metus ''svaigstu'' doh.gif del tashe tashe, vis gaila pinigu budavo, vakar nusprendziau, kad uzteks, perku, nes jau pavargau svajot biggrin.gif
Ir kaip tycia vakar paskaiciau si foruma ir atradau rankines Dona/Roma, vel pasimetus esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(java @ 2015 08 10, 13:59)
gal butu galima pamatyt foto?  bigsmile.gif
Du metus ''svaigstu''  doh.gif  del tashe tashe, vis gaila pinigu budavo, vakar nusprendziau, kad uzteks, perku, nes jau pavargau svajot  biggrin.gif 
Ir kaip tycia vakar paskaiciau si foruma ir atradau rankines Dona/Roma, vel pasimetus esu  blush2.gif

Dona Roma uzmaciau viena norima smile.gif O gal zinote, kokios mazdaug ju kainos buna? Savo FB ju, aisku, neparaso, kas man labai nepatinka...

Uzsakiau ir as Kartu rankine. Iskart pasake, kad 6 savaites reikes laukti. Tai gal ant rugsejo kazkada jau ir bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo issiblaskiusi: 11 rugpjūčio 2015 - 11:12
QUOTE(java @ 2015 08 10, 11:59)
gal butu galima pamatyt foto?  bigsmile.gif
Du metus ''svaigstu''  doh.gif  del tashe tashe, vis gaila pinigu budavo, vakar nusprendziau, kad uzteks, perku, nes jau pavargau svajot  biggrin.gif 
Ir kaip tycia vakar paskaiciau si foruma ir atradau rankines Dona/Roma, vel pasimetus esu  blush2.gif

user posted image

Nesu super patenkinta. Realiai ir spalva siek tiek nuvyle, ir kazkaip juoduoja tos vietos is isores, kur tamsiai rudos rankenos isiutos i sviesene ruda oda...
Turiu ja dar tik menesi, bet kazkodel atrodo, kad po metu ji atrodo daug prasciau nei rankines is odos pakaitalo. g.gif Zadejau antra uzsisakinet, bet vargu ar besiryzciau..

QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 08 11, 11:10)
Dona Roma uzmaciau viena norima smile.gif O gal zinote, kokios mazdaug ju kainos buna? Savo FB ju, aisku, neparaso, kas man labai nepatinka...

Uzsakiau ir as Kartu rankine. Iskart pasake, kad 6 savaites reikes laukti. Tai gal ant rugsejo kazkada jau ir bus smile.gif

Tai man irgi sake, kad nuo 1 iki 1,5 men (kas ir yra 6 savaites), bet matot kiek teko laukt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti