Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Kai matau kiek dėl rūbų vargsta stambesnės draugės, tai tikrai pikta darosi... Didesni dydžiai vien bobiški kažkokie...
Bet su dizainerių šedevrais ir smulkiom nėra taip jau paprasta biggrin.gif Aš nešioju XS-S dydį, tai dažnokai būna, kad jų rūbuose, pvz. sijonuose, skęstu, o kelnių per šlaunis negaliu apsitempt doh.gif Tarkim, Piekautaitės drabužiai paprastai yra kuriami aukštoms (175+), man su 170 cm ūgiu kelnės labai ilgos, paltų, sijonų liemuo per ilgas... Ji tubūt tikroms manekenėms (ir pagal apimtis, ir pagal ūgį) kuria biggrin.gif

Gal kas turit atsiliepimų apie RobiAgnes?
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 28, 21:02)
Kai matau kiek dėl rūbų vargsta stambesnės draugės, tai tikrai pikta darosi... Didesni dydžiai vien bobiški kažkokie...
Bet su dizainerių šedevrais ir smulkiom nėra taip jau paprasta  biggrin.gif Aš nešioju XS-S dydį, tai dažnokai būna, kad jų rūbuose, pvz. sijonuose, skęstu, o kelnių per šlaunis negaliu apsitempt  doh.gif  Tarkim, Piekautaitės drabužiai paprastai yra kuriami aukštoms (175+), man su 170 cm ūgiu kelnės labai ilgos, paltų, sijonų liemuo per ilgas... Ji tubūt tikroms manekenėms (ir pagal apimtis, ir pagal ūgį) kuria  biggrin.gif

Nervina. Tai galėtų ir reklamuoti, kad drabužiai tik manekenėms, o ne normalioms, normalių, įvairių formų moterims, ne tik pagal žurnalų standartus.
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 28, 12:12)
Kad man su savo 70 kg tenka isgirst, kad kelniu dydi pasiemiau didziausia, didesniu nera  doh.gif  o man su mano ugiu 176 tie 70 kg visai neatrodo baisiai daug. Bet turiu pasijaust, kaip baba dyzel  verysad.gif

Įlendu į tą ,,didžiausią" dydį, bet iš matavimo iš matavimosi kabinos nenorėčiau išeiti su tokiom kelnėm, nebent bulvių kasti. Galvojau, gal mano figūra labai nestandartinė ir tos kelnės kaip kaliausei atrodo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 28, 21:02)

Ir man įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas klausė kiek taše taše kuprinės kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2015 06 11, 11:28)
Gal kas klausė kiek taše taše kuprinės kainuoja?

Vyriska kuprine Tamsus debesis pries pora metu kainavo 1000 litu blink.gif
Atsakyti
Merginos, ieskau rankines...
Internete apsiziurejus esu:
Tashe tashe - atmeciau del ilgu terminu ir kaina truputi kanda...
Toks visoks
Too Handy

Help! Bent trumpai pqrasykit, pas ka verta nusipitrkti tashe... Nenoriu nieko shustro, tiesiog normalios, patogios rankines kasdienai, uz mazdaug 100-160 eu...

Aciu wink.gif
Atsakyti
Ar kas pirkote patalyne is Happeak? Idomu kaip skalbiasi,kaip kokybe blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Milanka @ 2015 06 16, 18:34)
Merginos, ieskau rankines...
Internete apsiziurejus esu:
Tashe tashe - atmeciau del ilgu terminu ir kaina truputi kanda...
Toks visoks
Too Handy

Help! Bent trumpai pqrasykit, pas ka verta nusipitrkti tashe... Nenoriu nieko shustro, tiesiog normalios, patogios rankines kasdienai, uz mazdaug 100-160 eu...

Aciu wink.gif

Jei patinka Tashių stilius, pažiūrėkite brendą "Kartu". Neseniai atradau jį - stilius labai panašus, rankinės odinės, kaina iki 100 EUR. Kaune yra butikas, galima gyvai pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 06 17, 07:23)
Jei patinka Tashių stilius, pažiūrėkite brendą "Kartu". Neseniai atradau jį - stilius labai panašus, rankinės odinės, kaina iki 100 EUR. Kaune yra butikas, galima gyvai pažiūrėti.

Laukiu savosios Kartu rankines jau trecia menesi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 06 17, 08:55)
Laukiu savosios Kartu rankines jau trecia menesi sad.gif

Ouč! doh.gif Mano draugė jos labai nori, tai varysim į Kauną pažiūrėti butike, reikės vietoje ir nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 06 17, 08:28)
Ouč!  doh.gif  Mano draugė jos labai nori, tai varysim į Kauną pažiūrėti butike, reikės vietoje ir nusipirkti...

Papasakokit paskui ka radot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No Fear: 17 birželio 2015 - 11:24
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 06 12, 16:53)
Vyriska kuprine Tamsus debesis pries pora metu kainavo 1000 litu  blink.gif

doh.gif
Atsakyti