Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 21:16)
Jei atvirai, tai tiksliai neatsimenu pavadinimo  doh.gif  biggrin.gif Lyg Žana... Senos kolekcijos rankinė, bet šiais metais Pelenėje ir vėl pamačiau šį modelį.
Būtent Pelenėje sutikau pačią savininkę ir paprašiau patrumpinti ilgąją rankeną bei sugalvoti kažką su viršutine kišenėle - jos oda yra gana plona, todėl užsegimo magnetukas buvo šiek tiek įsispaudęs ir paviršiuje matėsi jo kontūras. Man pasiūlė kreiptis į saloną ir kažkur per savaitę viską sutvarkė. Rankeną patrumpino vietoje, o dėl magnetuko įspaudo pasiūlė prisiūti logotipą. Taip ir sutarėm.

Dėl dydžio, tai man ji net didoka (foto tai ne aš, o pati Serapinienė), nes esu smulki. Išmatavimai 39x42 cm, tikrai labai talpi. 

Man dar šios patinka  ax.gif

1
2
Ūla
Kaubojus
Reda

neatleidziu, Tavo įkeltos tai visai viens prie vieno  blink.gif

O kokios kainos tu sirenu?
As ten i el parduotuve taip ir nepatekau, vis kolekcijom tik leidzia ziuret.

Nu va, del situ tikrai nesigincyciau, jos tikrai labai panasios... o del tavo ikeltu tai nesmerkciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 21 gegužės 2015 - 22:50
Maniškė 420 Lt (120 eur), kitos 110-170 eur, visokios ten dekoruotos jau brangesnės.
Kaubojus 125 eur, Banga 120, Agnietė 130 ir pn. Nežinau kiek Ūla kainuoja.
Per visokias muges (Kaziuko, Pelenėj, rudeninėj kažkokioj) dar nuolaidos būna. Pakankamai normalios tos kainos, palyginus su kokybe smile.gif Man asmeniškai atrodo tikrai adekvatesnės nei tashe tashe, o ir terminai toli gražu ne tokie. Bet tashe tashe kur kas daugiau gražių modelių turi, jų kas trečią galėčiau iti, o vat Sirenų tai ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 21, 15:59)
Va čia bent rankinės į rankines panašios.

man sirenos irgi - gariūnai. bet čia skonio reikalas smile.gif

QUOTE(micefee @ 2015 05 21, 18:23)
Skonio reikalas, ar gi ne? smile.gif

O dingom rankinės nepirkčiau... Modeliai panašūs į tashės, tik tiek, kad vienspalviai. Nei odos kokybė, nei pasiuvimas iš nuotraukų pasitikėjimo nekelia...

Man tuo jos ir gražios, kad vienspalvės smile.gif ir neieškau panašumų su kitais. Jeigu jų ir yra - nematau tragedijos. O kokybę išbandysim. Nepabandžius nesužinosi. Man iš nuotraukų kaip tik jos kokybiškos atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi vienspalvės atrodo universaliau. O dėl tų panašumų tai ir aš abejoju. Kad labai jau viskas ten elementaru, tai su daug kuo panašumų galima rasti... Čia, pamenat kaip senais laikais, kai tik vėlimas buvo populiarus, buvo "plagijavimo skandalų" - viena nuvėlė raudonus burbuliukus ir juos pakabino, ir kita taip padarė, tada pirmoji rėkia, kad čia jos dizainas ir negražu plagijuoti biggrin.gif O kad šūdą ten ką daugiau sugalvosi, bumbulas ir bumbulas...

Taip ir čia... Paprasti tie modeliai, ir tiek... Aišku, kad paprastų modelių daugiausia, visų gamintojų, juk juos labiausiai perka... O rankiniu būdu siuvant, ne kažkokį asortimentą išvystysi - gali pasiūt ką nors labai gudraus, betgi niekas nepirks...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 22, 06:38)
Man irgi vienspalvės atrodo universaliau. O dėl tų panašumų tai ir aš abejoju. Kad labai jau viskas ten elementaru, tai su daug kuo panašumų galima rasti... Čia, pamenat kaip senais laikais, kai tik vėlimas buvo populiarus, buvo "plagijavimo skandalų" - viena nuvėlė raudonus burbuliukus ir juos pakabino, ir kita taip padarė, tada pirmoji rėkia, kad čia jos dizainas ir negražu plagijuoti biggrin.gif O kad šūdą ten ką daugiau sugalvosi, bumbulas ir bumbulas...

Taip ir čia... Paprasti tie modeliai, ir tiek... Aišku, kad paprastų modelių daugiausia, visų gamintojų, juk juos labiausiai perka... O rankiniu būdu siuvant, ne kažkokį asortimentą išvystysi - gali pasiūt ką nors labai gudraus, betgi niekas nepirks...

Noa drinks_cheers.gif surašei viską lyg mano žodžiais. Minimalizme - dviračio neišrasi. O ieškot su padidinamuoju stiklu - o žiūrėikit rankenos tokios pačios, o pas aną forma tokia pati lens.gif - man kažkaip dzin balalaika.

Kaip kažkas čia jau minėjo, jog kūryboje negali būti jokių užpatentavimų. O kad siūlės bus tokios kaip kažkieno, sujungimai, ar odos spalvų derinys - taip, taip visuomet buvo ir bus.
Atsakyti
Aš apie tą paskutinį tai irgi nesuprantu, nuo kur ten nauja kolekcija, o iki kur sena iš tų trijų balachonų biggrin.gif Skonio dalykas... man atrodo, jie čiupinėjami ir matuojami, iš foto man jie visai neaiškūs.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 26, 11:20)
kai kurios suknelės taip nufotografuotos, kad reikia fantazijos turėti įsivaizduoti, kaip jos statiškai atrodytų. Taip nevaikštom, kaip manekenė išsikraipiusi doh.gif o 4 modeliai - dar ne nauja kolekcija.

nors nesakau, kad nepatinka, bet truputį per daug nuotraukų ir per mažai drabužių.. rolleyes.gif

Man tai čia tysalų tysalai, nieko gražaus nematau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 05 26, 13:04)
Man tai čia tysalų tysalai, nieko gražaus nematau unsure.gif  doh.gif

vieną tysaliuką gal ir glausčiau bigsmile.gif , bet iš principo - jūs teisi.. Bet sunku iš tiek bendrai spręsti - gerai ar blogai. Tiesiog nerimta.
Atsakyti
Man kartais išvis juokinga, kai atsiranda tie dizaineriai lyg pilypai iš kanapių, sumodeliuoja eilinį, niekuo neišsiskiriantį tysalą, užsikelia kosminę kainą ir vadina, tai kokia unikalia, ypatinga drabužių linija.
Atsakyti
Aš taip mandagiai išsireiškiau, taip kultūringai, taip diplomatiškai, o jos čia mat į akis tiesiai šviesiai apie tysalus lotuliukas.gif Gal dabar kampe kur rauda dizaineris, ir vis per jus, kobros! lotuliukas.gif

(parašius dar kartą perskaičiau, ką aš pati ten rašiau... Na gal vidutiniškai tos kultūros, nereikia man čia girtis lotuliukas.gif)

Na bet tikrai, kodėl kuriami tokie modeliai, kad arba reikia superfigūros (tie visokie aptempti trikotažiniai, kur visas rinkes išryškina), arba jei ne, tada jau reikia būti žmogumi - kalnu ir figūros neturėti išvis (kur aplamai apkloja, apdengia ir visiškai paslepia).
O tai vidutinėm ką daryt? biggrin.gif Kad vat apsirengtum ir galvotum - o va aš ir su savo +10 kg gerai atrodau? Nes šitie va tai daugiau kur "aš su savo +130"...

Atsakyti
Mane irgi tas piktina, bet netgi aukštosios mados dizaineriai kuria tik miniatiūrinius drabužius, paaugliškom figūrom, o ką daryti normaliom moterims? Aš su savo 64kg ne visada randu tinkamų apdarų, o tai ką kalbėti apie stambesnias, ypač moteris, kurioms virš 50, ir figūros toli gražu ne manekeniškos. Absurdas kažkoks doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kad man su savo 70 kg tenka isgirst, kad kelniu dydi pasiemiau didziausia, didesniu nera doh.gif o man su mano ugiu 176 tie 70 kg visai neatrodo baisiai daug. Bet turiu pasijaust, kaip baba dyzel verysad.gif
Atsakyti