QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 21:16)
Jei atvirai, tai tiksliai neatsimenu pavadinimo Lyg Žana... Senos kolekcijos rankinė, bet šiais metais Pelenėje ir vėl pamačiau šį modelį.
Būtent Pelenėje sutikau pačią savininkę ir paprašiau patrumpinti ilgąją rankeną bei sugalvoti kažką su viršutine kišenėle - jos oda yra gana plona, todėl užsegimo magnetukas buvo šiek tiek įsispaudęs ir paviršiuje matėsi jo kontūras. Man pasiūlė kreiptis į saloną ir kažkur per savaitę viską sutvarkė. Rankeną patrumpino vietoje, o dėl magnetuko įspaudo pasiūlė prisiūti logotipą. Taip ir sutarėm.
Dėl dydžio, tai man ji net didoka (foto tai ne aš, o pati Serapinienė), nes esu smulki. Išmatavimai 39x42 cm, tikrai labai talpi.
Man dar šios patinka
1
2
Ūla
Kaubojus
Reda
neatleidziu, Tavo įkeltos tai visai viens prie vieno
Būtent Pelenėje sutikau pačią savininkę ir paprašiau patrumpinti ilgąją rankeną bei sugalvoti kažką su viršutine kišenėle - jos oda yra gana plona, todėl užsegimo magnetukas buvo šiek tiek įsispaudęs ir paviršiuje matėsi jo kontūras. Man pasiūlė kreiptis į saloną ir kažkur per savaitę viską sutvarkė. Rankeną patrumpino vietoje, o dėl magnetuko įspaudo pasiūlė prisiūti logotipą. Taip ir sutarėm.
Dėl dydžio, tai man ji net didoka (foto tai ne aš, o pati Serapinienė), nes esu smulki. Išmatavimai 39x42 cm, tikrai labai talpi.
Man dar šios patinka
1
2
Ūla
Kaubojus
Reda
neatleidziu, Tavo įkeltos tai visai viens prie vieno
O kokios kainos tu sirenu?
As ten i el parduotuve taip ir nepatekau, vis kolekcijom tik leidzia ziuret.
Nu va, del situ tikrai nesigincyciau, jos tikrai labai panasios... o del tavo ikeltu tai nesmerkciau