Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Otra @ 2015 05 21, 11:49)
Aš klausiau, ar galima kur nors gyvai apžiūrėt. Atsakymas ne, nes siūna pagal užsakymus, tai tos rankinės pas juos ilgai neužsilaiko. Sakė, kad netrukus atsiras keliuose butikuose Senamiestyje. Jau yra Šiauliuose viename butike.

Dėl kokybės mano kolegė viena turi "Laiškas iš Sidnėjaus". Kokybe nesiskundžia  g.gif

O terminas. Per kiek jums zadejo pasiuti? Ir per kiek laiko realiai gavo kolege.
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 05 21, 12:56)
O terminas. Per kiek jums zadejo pasiuti? Ir per kiek laiko realiai gavo kolege.

Jų terminas - per 14 darbo dienų. Kolegei buvo žadėta per 14 darbo dienų, gavo anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 05 21, 11:46)

Va čia bent rankinės į rankines panašios.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 05 21, 16:59)
Va čia bent rankinės į rankines panašios.

nieko gražaus sau ten nematau, turginio stiliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 21, 12:02)
Jų terminas - per 14 darbo dienų. Kolegei buvo žadėta per 14 darbo dienų, gavo anksčiau smile.gif

Protingas terminas, tik ar pavyks toki islaikyti.
Nors gal pati banga kiek nuslugusi...panasaus dizaino gaminiu rinkoje siuo metu keletas. Dalis jau apsipirko
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2015 05 21, 16:43)

Skonio reikalas, ar gi ne? smile.gif

O dingom rankinės nepirkčiau... Modeliai panašūs į tashės, tik tiek, kad vienspalviai. Nei odos kokybė, nei pasiuvimas iš nuotraukų pasitikėjimo nekelia...
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2015 05 21, 17:43)

Man irgi jos ten nelabai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anksčiau tarp Sirenos rankinių nerasdavau nieko patinkančio, bet neseniai aptikau net kelias visai nieko ax.gif aišku, sutinku, kad skonio reikalas smile.gif

Maniškė Sirena atrodo taip (tik yra ne zomšinė, o juodos šiek tiek grublėtos odos)

user posted image

O maniškė tashe tashe ši

Ar va šita Kartu rankinė Jums neatrodo panaši? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 21 gegužės 2015 - 19:14
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 18:13)
Anksčiau tarp Sirenos rankinių nerasdavau nieko patinkančio, bet neseniai aptikau net kelias visai nieko  ax.gif aišku, sutinku, kad skonio reikalas  smile.gif

Maniškė Sirena atrodo taip (tik yra ne zomšinė, o juodos šiek tiek grublėtos odos)

Man daugelis Sirenos rankinių modelių irgi ne mano skonio, bet matosi, kad kokybiškas pasiuvimas ir rankinės atrodo kaip tikros rankinės, o ne kokių kelių siūlių maišai. smile.gif O taviškė sirena tikrai graži. Koks čia modelis? Nematau tokios pirkti...

Man iš tashe tashe patinka delninės, bet labiau reiktų didelės rankinės. Ir vis niekaip niekur tobulos nerandu...
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 20:13)

ši jūsų, visai nieko, tik gal mažoka, kaip tokiam modeliui, bet čia man taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 19:13)
Anksčiau tarp Sirenos rankinių nerasdavau nieko patinkančio, bet neseniai aptikau net kelias visai nieko  ax.gif aišku, sutinku, kad skonio reikalas  smile.gif

user posted image

O maniškė tashe tashe ši

Ar va šita Kartu rankinė Jums neatrodo panaši?  g.gif

Jusiske sirena tikrai grazi, tik tikrai atrodo mazoka. Tiesa pasakius as ten visu neisziurejus, kazkaip nepatogus man ju puslapis, tingisi net gilintis...

O del tashes ir kartu man butent sios tai nepanasios. Jeigu jau taip sutapatint, tada labai daug panasiu gali rast. Nes realiai tai ir forma kita, ir uzsegimo principas (kartu rankineje, kaip dangtis uzsidengia, o tashe tik uzsegimas persimeta, ir siules vienos isorines, kitos vidines, tashes rankine vos ne kvadratine ir gan nedidele, kartu rankine pailga ir gana didele...).

Man va sitas modelis panasesnis
https://scontent-arn...376935101_o.jpg

https://scontent-arn...amp;oe=55CEA4AB
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 21 gegužės 2015 - 19:48
Jei atvirai, tai tiksliai neatsimenu pavadinimo doh.gif biggrin.gif Lyg Žana... Senos kolekcijos rankinė, bet šiais metais Pelenėje ir vėl pamačiau šį modelį.
Būtent Pelenėje sutikau pačią savininkę ir paprašiau patrumpinti ilgąją rankeną bei sugalvoti kažką su viršutine kišenėle - jos oda yra gana plona, todėl užsegimo magnetukas buvo šiek tiek įsispaudęs ir paviršiuje matėsi jo kontūras. Man pasiūlė kreiptis į saloną ir kažkur per savaitę viską sutvarkė. Rankeną patrumpino vietoje, o dėl magnetuko įspaudo pasiūlė prisiūti logotipą. Taip ir sutarėm.

Dėl dydžio, tai man ji net didoka (foto tai ne aš, o pati Serapinienė), nes esu smulki. Išmatavimai 39x42 cm, tikrai labai talpi.

Man dar šios patinka ax.gif

1
2
Ūla
Kaubojus
Reda

neatleidziu, Tavo įkeltos tai visai viens prie vieno blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 21 gegužės 2015 - 21:18