Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 17:23)
Ir aš nežinau.  Jau geriau tada tie australai, dabar žiūriu visaip į juos biggrin.gif

Įsivaizduoju, nusipirkčiau aš tašętašę ir glamūrinius apatinius pantalonaipantalonai, taipogi sijoną iš dizainerio undarokasundarokas lotuliukas.gif

Man Tashes tikrai negražios, ir gyvai esu ne kartą mačiusi - nono... Už tai va Fruze - labai mano skonio wub.gif
https://www.facebook...ZE.BAGS?fref=ts

undarokasundarokas būtų mano favoritas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šviesi lapė: 20 gegužės 2015 - 16:43
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 05 20, 17:42)
Man Tashes tikrai negražios, ir gyvai esu ne kartą mačiusi - nono... Už tai va Fruze - labai mano skonio wub.gif
https://www.facebook...ZE.BAGS?fref=ts

O man TasheTashe už Fruze tikrai gražesnės. Fruzwedailios tik tos, kur eilinius maišus primena.

TasheTashe savu laiku turbūt buvo vieni pirmųjų, kurie Lietuvoje pradėjo siūlyti tokias rankines. O po to jau pasipylė masiškai... Bet va kad gražios jos man tik paveiksliukuose, bent kokius tris modelius mielai priglausčiau. Pas ką mačiau gyvai - toks įspūdis, kad gerai atrodo tik tik ką pasiūtos. Kaina didelė, o jei dar istorijos apie aptarnavimą tikros... Nėra čia ko.
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 20, 14:00)
Mano viena pažystama pas jas užsake. Laukė mėnesį, tuomet nesulaukus pati paskambino - sako, jo turim, atvažiuokit. Net nesiteikė informuoti  doh.gif  Pavėlavo pas jas 10 minučių - apstaugė, kad jų laikas labai brangus ir ką ji sau leidžia vėluodama...Nesuprantu, gal jos aktyviai eksportuoja į užsienį, kad vietiniai klientai nusispjaut  g.gif

Kitaip tos arogancijos nepaaiskinsi... Nu nebent turi ilga klienciu srauta, kurios maniakiskai nori terbosterbos (gerai cia sugalvojot biggrin.gif ) nepaisant visu nesiskaitymu su klientu. Bet gal jau tas must have pamisimas del tashes (ir peledos) jau turejo but atsluges... g.gif
Atsakyti
QUOTE(issiblaskiusi @ 2015 05 20, 20:04)
Kitaip tos arogancijos nepaaiskinsi... Nu nebent turi ilga klienciu srauta, kurios maniakiskai nori terbosterbos (gerai cia sugalvojot biggrin.gif ) nepaisant visu nesiskaitymu su klientu. Bet gal jau tas must have pamisimas del tashes (ir peledos) jau turejo but atsluges... g.gif

apskritai norėtųsi ir man kažkokio atslūgimo ant tų "must have" šmutkių, tašiųtašių, dūrųdūrų, gėdųpelėdų, vaikiškų kepurių ir supermuper papuošalų už kosmines kainas. Epidemija kažkokia doh.gif

vaikšto kartais tiek "prisioriginalinę", kad jau juokingai pradeda atrodyti..

Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 20, 15:47)
biggrin.gif

jūs man dūrų dūrai paaiškinkit, ko visi taip užsikepę dėl tos tašių tašės g.gif paveizėjau, paskaičiau ir pasijutau nemažai sutaupiusi..

Na jų kainos tai tikrai kosmosas - bent jau mano kišenei g.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 20, 21:39)
apskritai norėtųsi ir man kažkokio atslūgimo ant tų "must have" šmutkių, tašiųtašių, dūrųdūrų, gėdųpelėdų, vaikiškų kepurių ir supermuper papuošalų už kosmines kainas. Epidemija kažkokia doh.gif

vaikšto kartais tiek "prisioriginalinę", kad jau juokingai pradeda atrodyti..

Bet tai tokios must have bangos apskritai ne naujiena. Pvz., buves masinis Michael Kors laikrodziu pirkimas, laikas nuo laiko isledantis vis kitas must have brandas (kokie Ray Ban'ai). Atitinkamai marketinge labiau pasikauste Lt dizaineriai savo preke bando paversti mados dalyku (ir parduoti uz trigubai isaugusias kainas).
Pvz., siuo metu lietuviskoji HD brows studija irgi yra is tu dalyku ant bangos. O kas matet ju FB, tai labai tikslingai eina pjaras - kas savaite po nauja gwiazda puikuojasi nuotraukose kaip kliente, praktiskai nebuna foto "paprastu moteru" pries ir po, kaip ta dazniausiai daro paprastesni salonai.
Tokiu pat budu, tik gal maziau izuliai pjarinasi (ar pjarinosi) tashes, duros, peledos ir kt. Ir, pasirodo, tas veikia. Kazkodel gana placiai sklindantys gandai ir istorijos apie daugumos situ bendravima su klientais srautu neapmazina... Del to man ir liudna, nes neiseina pamokyti siu didziu dizaineriu, kad rinkos desniai galioja ir brangesnems prekems, o ne vaidinti Hermes, kurie sau leidzia atsijoti klientus (tik Lt dizaineriai nori parduoti visiems, bet jau garantinius probleminius atvejus siusti von)
Atsakyti
O man tikrai grazios tashe tashe rankines. Bet nepirksiu, geda peleda turejau ir grazinau po menesio biggrin.gif dar pasiseke.
Atsakyti
Mano tashei tashei kaip tik dveji metai suėjo biggrin.gif
Atrodo kuo puikiausiai, nesusidėvėjo, nenusibrūžino, nor sir nebeimpregnuoju, ir po lietum buvau kelis kartus patekus. Gaal pasisekė, nes manoji mažiukė ir labai tvirtos odos g.gif

Bendravimas nebuvo caca lialia, bet ir ne įžūlus ar grubus. Skųstis neturiu kuo... Turėjau minčių užsisakyt dar vieną jų rankinę, bet už mažesnę kainą nusipirkau Sireną ir esu patenkinta, juo labiau, kad kai radau porą (man) trukdančių dalykėlių ir parodžiau kūrėjai, be jokių problemų buvo rastas sprendimas kaip viską pataisyti ax.gif

Šiuo metu į akį krito Kartu rankinės, bet truputį kliūna tai, kad kelia savotiškas asociacijas su tashėm, nors tashių nelaikau ypatingu brand'u, bet kopijavimas nelabai skaniai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2015 05 21, 00:36)
Mano tashei tashei kaip tik dveji metai suėjo  biggrin.gif
Atrodo kuo puikiausiai, nesusidėvėjo, nenusibrūžino, nor sir nebeimpregnuoju, ir po lietum buvau kelis kartus patekus. Gaal pasisekė, nes manoji mažiukė ir labai tvirtos odos  g.gif

Bendravimas nebuvo caca lialia, bet ir ne įžūlus ar grubus. Skųstis neturiu kuo... Turėjau minčių užsisakyt dar vieną jų rankinę, bet už mažesnę kainą nusipirkau Sireną ir esu patenkinta, juo labiau, kad kai radau porą (man) trukdančių dalykėlių ir parodžiau kūrėjai, be jokių problemų buvo rastas sprendimas kaip viską pataisyti  ax.gif

Šiuo metu į akį krito Kartu rankinės, bet truputį kliūna tai, kad kelia savotiškas asociacijas su tashėm, nors tashių nelaikau ypatingu brand'u, bet kopijavimas nelabai skaniai atrodo  g.gif

man irgi Sirena patinka, kažkaip gali rasti įvairesnio stiliaus, gerai pasiūtų rankinių. O Kartu nė nežinojau.. blush2.gif

taip, must have ne naujas reiškinys, bet kažkodėl paskutiniu metu tas kreizas dėl kiekvieno madingo pirstelėjimo pradeda erzinti - kartais sąmoningai net nesidomiu daiktais, kurie yra "must have".. Irgi ne pagirtina pozicija, bet kol kas apsaugo piniginę ir nervus biggrin.gif
Atsakyti
O kur jūs tą sireną randat? Aš googlinau, nieko neradau g.gif

Ir vis dėl to mėčiausi mėčiausi tarp tashetashe ir dingoM ir užsisakiau iš dingoM šią wub.gif

https://www.facebook...h...e=1

Man ji pati papraščiausia ir nerealiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 21 gegužės 2015 - 12:32
QUOTE(Otra @ 2015 05 21, 11:15)
O kur jūs tą sireną randat? Aš googlinau, nieko neradau  g.gif

Ir vis dėl to mėčiausi mėčiausi tarp tashetashe ir dingoM ir užsisakiau iš dingoM šią  wub.gif

https://www.facebook...h...e=1

Man ji pati papraščiausia ir nerealiausia.

http://sirena.lt 4u.gif

Idomu kaip kokybe dingom? Tik vargu ar kas gali atsakyti, kaip ir naujas reiskinys. Kiek suprantu ju paciupineti kur nera?
Kokie terminai ju?
Atsakyti
QUOTE(mama peleda @ 2015 05 21, 12:46)
http://sirena.lt  4u.gif

Idomu kaip kokybe dingom? Tik vargu ar kas gali atsakyti, kaip ir naujas reiskinys. Kiek suprantu ju paciupineti kur nera?
Kokie terminai ju?

Aš klausiau, ar galima kur nors gyvai apžiūrėt. Atsakymas ne, nes siūna pagal užsakymus, tai tos rankinės pas juos ilgai neužsilaiko. Sakė, kad netrukus atsiras keliuose butikuose Senamiestyje. Jau yra Šiauliuose viename butike.

Pagamina per 14 darbo dienų.

Dėl kokybės mano kolegė viena turi "Laiškas iš Sidnėjaus". Kokybe nesiskundžia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 21 gegužės 2015 - 13:00