Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(Noa @ 2015 05 19, 17:05)
Nors skaitau, kad jei moteriškei su A dydžiu vyras padovanotų maikę pavadinimu "dūrų dūra" ir dar su nupaišytais normalaus dydžio papais, tai turėtų būti visiškai legali priežastis jį nušauti, ir teismas neturėtų už tai bausti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Oi gerai jūs čia vartot. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 19, 19:05)
Juo labiau, kad ten ir dizainas toks... Savotiškas. Reikalaujantis jei ne dūrų dūros, tai ekscentriškavoto žmogaus tikrai... Maikė su papais biggrin.gif

Nors skaitau, kad jei moteriškei su A dydžiu vyras padovanotų maikę pavadinimu "dūrų dūra" ir dar su nupaišytais normalaus dydžio papais, tai turėtų būti visiškai legali priežastis jį nušauti, ir teismas neturėtų už tai bausti lotuliukas.gif

first.gif sisiuką tuoj padarysiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 19, 13:01)
Aišku, yra kategorija visų gailinčių, reikia - nereikia. Tai mes jus irgi užjaučiam, turėtų būti sunku lotuliukas.gif

Noa: oi ne, nesu iš tos kategorijos biggrin.gif greit pavargčiau, neturiu tiek energijos doh.gif

Klausykit, gal kam teko užsisakynėt iš tashetashe - per kiek laiko jos pasiuva? Jau skaičiau, kad su terminais ne kas, bet man įdomu bent jau per kiek žada? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 20, 10:38)
Klausykit, gal kam teko užsisakynėt iš tashetashe - per kiek laiko jos pasiuva? Jau skaičiau, kad su terminais ne kas, bet man įdomu bent jau per kiek žada?  4u.gif

Temos pradžioj ar ankstesnėj temoj labai daug prirašyta apie Tashe Tashe ir jų terminus - kiek pamenu, merginos po tris mėn. laukė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2015 05 20, 09:38)
Noa: oi ne, nesu iš tos kategorijos biggrin.gif greit pavargčiau, neturiu tiek energijos  doh.gif

Klausykit, gal kam teko užsisakynėt iš tashetashe - per kiek laiko jos pasiuva? Jau skaičiau, kad su terminais ne kas, bet man įdomu bent jau per kiek žada?  4u.gif

Buvo netgi atskira TEMA apie TasheTashe's. Bent jau pernai zadedavo pasiut per 7 savaites, bet tos 7 uzsitesdavo iki 14 savaiciu ir ilgiau... Ir jie ten nesiteikia informuot apie velavimus, pacios klientes turi ikyriai prasyt savo tasiu.
Apmoket reikia visa suma iskart uzsakant, bet sutinka ir su puses sumos avansu.
Bendravimas bent jau man ( ir ne tik man ) pasirode komplikuotas. Toks, kad net atsoko noras is ju pirkti.
Rankiniu atgal nepriima ir net nekeicia, net jei issirenki identiska modeli, kuris nurodytas ju puslapyje. Traktuoja tuo, kad galima pasirinkti su kojelemis ar be, su ilga rankena ar be ir cia jau ala individualus užsakymas gaunasi, nors, kai prasiau, kad rankenas siek tiek ilgesnes padarytu, nes ziema ant palto rankoves nelabai uzdesi, tai nedaro... doh.gif
Anksciau ir savo tinklapyje apie tai rase, bet kazkada ziurejau lyg neberadau tos info apie tai, kad nekeicia. Gal kas uzkirto juos, nes mano galva biski su istatymais prasilenkdavo toks ju kategoriskumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 20 gegužės 2015 - 11:07
Aš būtent dėl tos temos atsižegnojau tą tašętašę pirkt. Eina jie peklon, jei tokie arogantiški. Nedaro, netaiso, nekeičia, tai lai patys ir nešioja, ar mažai tų tašių siuvėjų. Atsirado mat žvaigždės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 05 20, 11:20)
Aš būtent dėl tos temos atsižegnojau tą tašętašę pirkt. Eina jie peklon, jei tokie arogantiški. Nedaro, netaiso, nekeičia, tai lai patys ir nešioja, ar mažai tų tašių siuvėjų. Atsirado mat žvaigždės tongue.gif

drinks_cheers.gif As lygiai taip pat, pabendravau ir perzegnojau.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2015 05 20, 10:57)
Buvo netgi atskira TEMA apie TasheTashe's. Bent jau pernai zadedavo pasiut per 7 savaites, bet tos 7 uzsitesdavo iki 14 savaiciu ir ilgiau... Ir jie ten nesiteikia informuot apie velavimus, pacios klientes turi ikyriai prasyt savo tasiu.
Apmoket reikia visa suma iskart uzsakant, bet sutinka ir su puses sumos avansu.
Bendravimas bent jau man ( ir ne tik man ) pasirode komplikuotas. Toks, kad net atsoko noras is ju pirkti.
Rankiniu atgal nepriima ir net nekeicia, net jei issirenki identiska modeli, kuris nurodytas ju puslapyje. Traktuoja tuo, kad galima pasirinkti su kojelemis ar be, su ilga rankena ar be ir cia jau ala individualus užsakymas gaunasi, nors, kai prasiau, kad rankenas siek tiek ilgesnes padarytu, nes ziema ant palto rankoves nelabai uzdesi, tai nedaro... doh.gif
Anksciau ir savo tinklapyje apie tai rase, bet kazkada ziurejau lyg neberadau tos info apie tai, kad nekeicia. Gal kas uzkirto juos, nes mano galva biski su istatymais prasilenkdavo toks ju kategoriskumas.

Mano viena pažystama pas jas užsake. Laukė mėnesį, tuomet nesulaukus pati paskambino - sako, jo turim, atvažiuokit. Net nesiteikė informuoti doh.gif Pavėlavo pas jas 10 minučių - apstaugė, kad jų laikas labai brangus ir ką ji sau leidžia vėluodama...Nesuprantu, gal jos aktyviai eksportuoja į užsienį, kad vietiniai klientai nusispjaut g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otra: 20 gegužės 2015 - 12:01
QUOTE(Otra @ 2015 05 20, 12:00)
Mano viena pažystama pas jas užsake. Laukė mėnesį, tuomet nesulaukus pati paskambino - sako, jo turim, atvažiuokit. Net nesiteikė informuoti  doh.gif  Pavėlavo pas jas 10 minučių - apstaugė, kad jų laikas labai brangus ir ką ji sau leidžia vėluodama...Nesuprantu, gal jos aktyviai eksportuoja į užsienį, kad vietiniai klientai nusispjaut   g.gif

Velniai zino kur jos ten ka eksportuoja, bet tikiu kiekvienu blogu atsiliepimu apie jas. Jau atmetus visas emocijas man net vyras pasake, kad buciau 2ru2ra, jei pirkciau is ju rankine lotuliukas.gif
O gal visgi reikejo pabandyt isigyt, tada vyras gal firminius papus arba sekleta su dedikacija butu padovanojes, ane Noa? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 20 gegužės 2015 - 12:20
QUOTE(neatleidziu @ 2015 05 20, 13:18)
Velniai zino kur jos ten ka eksportuoja, bet tikiu kiekvienu blogu atsiliepimu apie jas. Jau atmetus visas emocijas man net vyras pasake, kad buciau 2ru2ra, jei pirkciau is ju rankine lotuliukas.gif

tai kad neina atmest emocijų. Rankinių šiais laikais ne deficitas, jei reikia tik į kažką piniginę įsidėt, be emocijų, tai pilnas Akropolis... Bet tokio stiliaus daiktą perki ir tiek moki būtent dėl jausmo, dėl emocijų. Paskui žiūrėt į tą jų terbąterbą ir galvot, kaip tu mokėjai belekiek, o tave šūdu laikė - tai ką aš žinau...
Papildyta:
O gal visgi reikejo pabandyt isigyt, tada vyras gal firminius papus arba sekleta su dedikacija butu padovanojes, ane Noa? biggrin.gif

Nu jo. Sakytų, gal tau patinka tokie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 20 gegužės 2015 - 12:23

biggrin.gif

jūs man dūrų dūrai paaiškinkit, ko visi taip užsikepę dėl tos tašių tašės g.gif paveizėjau, paskaičiau ir pasijutau nemažai sutaupiusi..
Atsakyti
Ir aš nežinau. Jau geriau tada tie australai, dabar žiūriu visaip į juos biggrin.gif

Įsivaizduoju, nusipirkčiau aš tašętašę ir glamūrinius apatinius pantalonaipantalonai, taipogi sijoną iš dizainerio undarokasundarokas lotuliukas.gif
Atsakyti