QUOTE(Otra @ 2015 05 20, 09:38)
Noa: oi ne, nesu iš tos kategorijos
greit pavargčiau, neturiu tiek energijos
Klausykit, gal kam teko užsisakynėt iš tashetashe - per kiek laiko jos pasiuva? Jau skaičiau, kad su terminais ne kas, bet man įdomu bent jau per kiek žada?
Buvo netgi atskira
TEMA apie TasheTashe's. Bent jau pernai zadedavo pasiut per 7 savaites, bet tos 7 uzsitesdavo iki 14 savaiciu ir ilgiau... Ir jie ten nesiteikia informuot apie velavimus, pacios klientes turi ikyriai prasyt savo tasiu.
Apmoket reikia visa suma iskart uzsakant, bet sutinka ir su puses sumos avansu.
Bendravimas bent jau man ( ir ne tik man ) pasirode komplikuotas. Toks, kad net atsoko noras is ju pirkti.
Rankiniu atgal nepriima ir net nekeicia, net jei issirenki identiska modeli, kuris nurodytas ju puslapyje. Traktuoja tuo, kad galima pasirinkti su kojelemis ar be, su ilga rankena ar be ir cia jau ala individualus užsakymas gaunasi, nors, kai prasiau, kad rankenas siek tiek ilgesnes padarytu, nes ziema ant palto rankoves nelabai uzdesi, tai nedaro...
Anksciau ir savo tinklapyje apie tai rase, bet kazkada ziurejau lyg neberadau tos info apie tai, kad nekeicia. Gal kas uzkirto juos, nes mano galva biski su istatymais prasilenkdavo toks ju kategoriskumas.