Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Mičiko @ 2015 03 18, 20:39)
Aš iš draugės 2 sėklas eglutės iškaulinau, ji iš Gusevo pirko. Išsikalė.  wub.gif  Bandysiu ir aš. Sužavėjo, kad patys ankstyviausi, neserga.

Neserga todėl,kad greitai derlių atiduoda ir reikia išraut.Betaliux su stipriai karpytais lapais ir dvigubai storesne žieve ta jūsų Серебристая или Голубая Ель ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 19, 09:05)
Neserga todėl,kad greitai derlių atiduoda ir reikia išraut.Betaliux su stipriai karpytais lapais ir dvigubai storesne žieve ta jūsų Серебристая или Голубая Ель  ax.gif

Kaip tik betalux nesėjau, o jei vienoj vietoj bus visko betaluxiško dvigubo, tai vieta susitaupys. Vietoj 2krūmų vieną tik kišt reiks. mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 18, 17:45)

PALADĖS noriu pasiklausti kaip ta Amana ar sudygo? biggrin.gif po kiek laiko, jei sudygo?

Amana orange tikrai sudygo, bet kiek turiu daigų ir kaip greit dygo tik vakare pažiūrėsiu, mintinai visų nepamenu
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 18, 17:45)
Šiemet pomidorai dygo labai gerai. Ko nepasakyčiau apie paprikas ir totali nesėkmė su baklažanais Iš 4=0.. lotuliukas.gif, net ir persėjus ir sakyčiau, kad vandenio ženklas tiek paprikom, tiek baklažanams- netinkamas..iš šiemetinės patirties.

visiškai nederlingas, niekam tikęs ženklas sėjai, net pikuojant ir persodinant neprigyja
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 19, 09:42)
visiškai nederlingas, niekam tikęs ženklas sėjai, net pikuojant ir persodinant neprigyja

o kada jis buvo, tas visiškai netikęs ženklas? smile.gif Aš turbūt į jį neįtaikiau, nes pas mane viskas labai gerai dygo ir prigijo smile.gif Tik tas Sunsugar išsiskiria iš konteksto, bet jį kartu su kitais sėjau, tai čia ženklas ne prie ko. Nebent tą minutę vandenis buvo įlindęs glestert, ką darau g.gif

Ir aplamai - kodėl jūs čia skelbiat apie geras dienas, o nėkart nieko nesakot apie va tokias visiškai netikusias, a? blink.gif Kam mes čia veltui sėklas brangias vėjais leidžiam? Daigai va paskui pas kurias persodinti keipsta. Turit raudonai įspėt, sakyčiau taip rolleyes.gif
Atsakyti
man 03.15 paseti trys finikai ir balerinka jau sudyge thumbup.gif o kiti 03.09 seti, irgi dar lenda biggrin.gif
siandien lauke salta. saule per debesis visai nesildo.
i balkona isnesiau tik kelis ankstukus. ir butinai katei prisireike langus atlapot, kad ant palanges pagulet. tai mano "vaikai zalieji" visai susals blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 19, 09:50)
o kada jis buvo, tas visiškai netikęs ženklas? 

vandenis buvo sausio 20-21, vasario 17-18, kovo 16-17
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 19, 10:19)

ai, nebeprisimenu vistiek, kada tas paprikas sėjau biggrin.gif Pomidorų tai tikrai tokiu metu sėt negalėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2015 - 10:55
na va sejau vasario 15d paprikas, ir ankstkus vazoninukus pomidorcikus, tai pataikiau reiskias thumbup.gif bent jau paprikos tai kaip is gausybes rago siemet pasisejo. dabar tik kaip laika zinot kada jas persodint kad nenudziutu g.gif
Atsakyti

QUOTE(Paladė @ 2015 03 19, 10:19)

Kaip tik tom dienom, kovo 16-17 ir paskutinius vakar visus pomidorus ispykiavau doh.gif biggrin.gif Nu ka, ziuresiu, kaip cia bus, kada pasimatys, kad jau jiems blogai? Siandien dar visi gyvi
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 03 19, 10:59)
na va sejau vasario 15d paprikas, ir ankstkus vazoninukus pomidorcikus, tai pataikiau reiskias  thumbup.gif  bent jau paprikos tai kaip is gausybes rago siemet pasisejo.  dabar tik kaip laika zinot kada jas persodint  kad nenudziutu  g.gif

jau blogos dienos praejo, gali persodinti drasiai. bet kadangi pati esu vandenis, gal man tom dienom kaip tik gerai augs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 19, 11:04)
Kaip tik tom dienom, kovo 16-17 ir paskutinius vakar visus pomidorus ispykiavau  doh.gif  biggrin.gif 

tiksliai, taigi ir aš, vištos galva, nuo pirmadienio kas vakarą pomidorus pikiuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 19, 11:04)
Kaip tik tom dienom, kovo 16-17 ir paskutinius vakar visus pomidorus ispykiavau  doh.gif  biggrin.gif  Nu ka, ziuresiu, kaip cia bus, kada pasimatys, kad jau jiems blogai? Siandien dar visi gyvi

juk žinau, kad vistiek labai rimtai nežiūrit į mėnulius lotuliukas.gif , viskas bus gerai, maža dėl ko gali neprigyt
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 19, 11:06)
bet kadangi pati esu vandenis, gal man tom dienom kaip tik gerai augs  biggrin.gif

aš ne vandenis, bet vonioj persodinėjau, tai gal kaip tik labai teigiamas poveikis bus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 03 19, 11:07)
juk žinau, kad vistiek labai rimtai nežiūrit į mėnulius  lotuliukas.gif , viskas bus gerai, maža dėl ko gali neprigyt

Palade, užtat aš specialiai tavo rekomenduojamu laiku kopūstus sėjau, va smile.gif
Atsakyti