Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 15:49)
ax.gif dar nežinau, sako kad labai skanūs biggrin.gif

Kiek suprantu iš begalinės diskusijos apie tuos eglinius pomidorus, tai čia Тайана turėtų būti. Mano pirmojo sezono augintiniai, vienas augo lauke, kitas - šiltnamyje. Žemi buvo, pomirodų nemažai, bet kad būtų labai jau skanūs, tai nepasakyčiau

Dešinėj pusėj antras krūmas

user posted image

O kodėl niekas Cerise neauginant vyšniukų? Pažiūrėkite vaizdinę medžiagą pomidoras.eu, ten yra net 4 nuotraukos (ir pačiam pirmąjame puslapyje Cerise nuotrauka įdėta). Tik aš dar neįkertu kaip tiek užauginti, matyt, negenėtas beveik krūmas, pas mane tokio derliaus nebuvo, nors skanus ir derlingas tas Cerise.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 18 kovo 2015 - 16:22
pavydalės cool.gif auginsiu viena sau po uosiu, ir valgysiu- niekam neduosiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 15:56)
man vazonikuose nesisekdavo kiek auginus- balkone per karšta kartais patampa, nespėji laistyt, maistas baigiasi- tręši, o norisi natur valgyt, be  trąšų- tokių gali ir prekybcentry nusipirkt.
yra sm tema apie balkonų daržininkyste, tai ten plačiau visko aprašyta- Vilma iš favoritų vieni, ir čerius augina- daug ką augina- viskas priklauso nuo Jūsų turimo tam laiko

aciu! ieskausi jau info ten mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=merepopins,2015 03 18, 13:37]
Toks klausimas išklio. Kažkurios buvo šiltnamio foto įkelta ir mačiau bazilikus augant tarp pomidorų. Ar auginat? man tai vienais metais baltasparniai šiltnamyje pirmiausia bazilikus apsėdo (gurmanai tikriausiai), o po to ir ant pomidorų persimetė. Tai nuo to laiko bazilikų pomidorų kaiminystėje neauginu... Ir dar kaimynė kažkur girdėjo, kad pomidorams krapų kaiminystė nepatinka. Negirdėjot apie tai? g.gif
[/quote]

[quote=saintlina,2015 03 18, 13:54]
girdėt negirdėjau, bet pas mane tie krapai kiekvienais metais šiltnamyje užsisėja ir auga tarp pomidorų. Na, nepastebėjau, kad kas kam nepatiktų. Auga ir dera taip pat kaip ir kitam šiltnamy, kur krapų nėr.
[/quote]

mano šiltnamy tas pats - n metų (arba x biggrin.gif ) krapai patys pasisėja, patys suauga ir taip kas met tarp pomidorų lysvėj.

[quote=nijole0619,2015 03 18, 14:17]
jezau, o susikaičiuot nemokat?
* 300ml-100l, tai 30ml-x.Trečioj klasėj tokio sudėtingumo lygtys sprendžiamos..
*laistyti kas 15d. ne daugiau 2-3kartų.
* tinka ir pomidorams...
nežinau kaip dar aiškiau parašyti.. lotuliukas.gif
*bijoti nereikia, tereikia vadovautis instrukcija.
[/quote]
Neįdomi man ta teorija. Man praktika patinka. Trčioj klasėj nebuvau - tais metais vyko reforma ir perkėlė į 4 tiesiai.
Atsakyti
Islenda issilavimo spragos . Sidabrines egles pomidorai yra tikri skanus rugstus pomidorai , sultingi ,tinkami su grietine ir svogunais .
Pas mane irgi kazkodel Fukushimos lempa siryt isdygo , o dar vakar dyvijausi is triskilciu pomidoru .
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 18, 16:28)
Trčioj klasėj nebuvau - tais metais vyko reforma ir perkėlė į 4 tiesiai.

aš žinau kiek tau metų mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi trečioj nebuvau, užtat 17-likinė 12-ą baigiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 03 18, 17:18)
O kodėl niekas Cerise neauginant vyšniukų? ... skanus ir derlingas tas Cerise.

Nes negavom! Kaip ir Barbaris! aggressive.gif
Atsakyti
Šiemet pomidorai dygo labai gerai. Ko nepasakyčiau apie paprikas ir totali nesėkmė su baklažanais Iš 4=0.. lotuliukas.gif, net ir persėjus ir sakyčiau, kad vandenio ženklas tiek paprikom, tiek baklažanams- netinkamas..iš šiemetinės patirties.
Iš pomidorų nesulaukiau tik Hillbilly, Hawaiian Pineaplle ( iš R&B), Amana Orange ir Donskije. Bet dar laiko yra, sėti 03 09 laukiu.
.PALADĖS noriu pasiklausti kaip ta Amana ar sudygo? biggrin.gif po kiek laiko, jei sudygo?
*R&B- o pas jus Ananasas havajietiškas ar sudygo?
viena sėkla supuvo...kažkodėl manau, kad buvo nenuplauta apsauginė plėvelė, o sudžiovinta su ja..Bet pasižiūrėjau video, o ten aiškinama, kad su plėvele, sėklos išsilaiko žymiai ilgiau 10m. ne riba, o plautos sėklos- pašalinus plėvelę, skatinamas greitesnis sėklos sudygimas..Kažkas panašaus juk ir su beicuotom sėklomis.
Šiemet daiginu sėklas kitaip, tad dalinuosi: user posted image
Kas domėjosi Tlacolula, ištrauka iš interneto platybių: ,,..Tlacolula is likely where the name of this tomato came from, and is a city situated in the state of Oaxaca, Mexico. Tlacolula, as one might expect, is a Nauhatl word. The exact translation doesn’t seem to be too clear, but it is usually attributed to meaning “place of many sticks” or “twisted thing”.
Man ji graži..kiekvienam savo..biggrin.gif
http://public.fotki....olula-pink.html
Rausva kriaušytė priekyje labai išsiskiria user posted image

Dėl Blkonzauber- ypatingai pagirti negaliu, skonis kiek rūgštokas, derlius nelabai, ankstyvas..siūlyčiau išmėginti Cherry Falls.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 kovo 2015 - 17:57
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 10:50)
labai puikiai sudygo- kiek ir sėjau-  visos penkios:) thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif pasėjau, pagirdžiau, ant pečiaus patroškinau ir sudygo, gana greitai netgi

duosiu aš jumi serenčiai- Eglutės čia, eglutės!!!!Kalėdinės, bus su bumbulais, natur papuoštos- pradžiai žaliai, paskui randonuos wub.gif ps, apsileidimas- šiemet net sėklų serenčių dar neradau- kiba nenusirinkau pernai  g.gif

mano pavyzdingai 100% sudygo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 17:18)
pavydalės cool.gif  auginsiu viena sau po uosiu, ir valgysiu- niekam neduosiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

davai kartu auginkim mirksiukas.gif wub.gif ir įspūdžiais dalinkimės friends.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 03 18, 16:41)
parekomenduokit, prašau, pomidorų žinovės, kokią nors vyšninių raudonų (mažų apvalių) pomidoriukų veislę? kad būtų derlingi, skanūs smile.gif Auginau VILMA, bet labai jau maži krūmeliai ir mažai derliaus, užpraėjusiais metais turėjau labai gerus, visą laiką galvojau, kad ten buvo VILMA, bet pomidoras buvo aukštas, didelis, iki šiltnamio viršaus, o praėjusiais metais vėl nusipirkau VILMA ir buvo krūmas mažas, žemas, pomidorų labai mažai, dabar žiūriu ant sėklų pakelio ir rašo, kad neaukštas 20-30 cm g.gif gal dar kokia kita VILMA veislė yra, kad pomidoras būtų aukštas? g.gif dar auginau supersweet 1000 ar kažkaip pan, tai labai jau mažyčiai, kaip pupos, norisi didesnių smile.gif

o duo arba čio-čio-san gal tiktu pabandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2015 03 18, 16:38)

Pas mane irgi kazkodel Fukushimos lempa siryt isdygo

kas čia per daiktas?
Atsakyti
Mano viena deze pomidoru sia nakti praleido siltnamyje.Ryte vyras paklause ar grudinimui ja palikau- net karsta pasidare isgirdus.Na ir nieko neatsitiko, gyvi.Kitoj pusej buvau pastacius juos ir nepastebejau.Net bijojau eit paziuret.
Atsakyti