Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  va koki mano eglynėliai žada būt https://totallytomat...Fir Tree Tomato

keista... visad maniau, kad eglynėliuose baravykai auga, o čia kažkoks interesnas tarp eglišakių pomidorų pridėliojo blink.gif
Atsakyti
tai matai, pas mus kiniečiai dirba, tai ir formos pačios keisčiausios, ir spalvos neyprastos, tai nėr čia ko navynautis- eglyne mat tik baravykai- nei velnio- visko ten galima užaugint cool.gif
Atsakyti
parekomenduokit, prašau, pomidorų žinovės, kokią nors vyšninių raudonų (mažų apvalių) pomidoriukų veislę? kad būtų derlingi, skanūs smile.gif Auginau VILMA, bet labai jau maži krūmeliai ir mažai derliaus, užpraėjusiais metais turėjau labai gerus, visą laiką galvojau, kad ten buvo VILMA, bet pomidoras buvo aukštas, didelis, iki šiltnamio viršaus, o praėjusiais metais vėl nusipirkau VILMA ir buvo krūmas mažas, žemas, pomidorų labai mažai, dabar žiūriu ant sėklų pakelio ir rašo, kad neaukštas 20-30 cm g.gif gal dar kokia kita VILMA veislė yra, kad pomidoras būtų aukštas? g.gif dar auginau supersweet 1000 ar kažkaip pan, tai labai jau mažyčiai, kaip pupos, norisi didesnių smile.gif
Atsakyti
Marmaledai, o tavo eglutes tik kad grazus ir idomus krumas ar ir skanus pomidorai?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 18, 15:45)
Marmaledai, o tavo eglutes tik kad grazus ir idomus krumas ar ir skanus pomidorai?

ax.gif dar nežinau, sako kad labai skanūs biggrin.gif

iš mažučių man patiko Balkonstar- nėra visai miniukai , gero skonio, daug. Kietesni ir augesnis krūmas - Bajaja ( 20l talpoje galima auginti be vargo, mažesniuose- neišmaitinsit). Čerius dar visokius augina- raudonus, juodus, aš tik juodus auginau- tai nekontroliuojamo sudėjimo augalas- ilgas ilgas, bet skanus.

o kur auginsit?šiltnamyje, lauke ar balkoną puošit?
Atsakyti
Bad_cat, man pernai visai patiko Pokusa. Auksti, pomidoriukai kaip vilmukai. Siemet bandau kitokius tik is smalsumo.
Atsakyti
Gal kas ruosiates pomidorus balkone augint? Balkonas sauletas, geros salygos pomidoram augt. Noriu pabandyt smile.gif Gal kas zinot kokia ypatinga "naminiu" pomidoru veisle?
Atsakyti
QUOTE(FejaBeja @ 2015 03 18, 15:50)
Gal kas ruosiates pomidorus balkone augint? Balkonas sauletas, geros salygos pomidoram augt. Noriu pabandyt smile.gif Gal kas zinot kokia ypatinga "naminiu" pomidoru veisle?

man vazonikuose nesisekdavo kiek auginus- balkone per karšta kartais patampa, nespėji laistyt, maistas baigiasi- tręši, o norisi natur valgyt, be trąšų- tokių gali ir prekybcentry nusipirkt.
yra sm tema apie balkonų daržininkyste, tai ten plačiau visko aprašyta- Vilma iš favoritų vieni, ir čerius augina- daug ką augina- viskas priklauso nuo Jūsų turimo tam laiko
Atsakyti
Marmaledas, krito jie man i aki, jei bus skanus, bent pusetinai derlingi ir ne hibridai, gal parinksi seklu mano vardan? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2015 03 18, 15:41)
parekomenduokit, prašau, pomidorų žinovės, kokią nors vyšninių raudonų (mažų apvalių) pomidoriukų veislę? kad būtų derlingi, skanūs smile.gif Auginau VILMA, bet labai jau maži krūmeliai ir mažai derliaus, užpraėjusiais metais turėjau labai gerus, visą laiką galvojau, kad ten buvo VILMA, bet pomidoras buvo aukštas, didelis, iki šiltnamio viršaus, o praėjusiais metais vėl nusipirkau VILMA ir buvo krūmas mažas, žemas, pomidorų labai mažai, dabar žiūriu ant sėklų pakelio ir rašo, kad neaukštas 20-30 cm g.gif gal dar kokia kita VILMA veislė yra, kad pomidoras būtų aukštas? g.gif dar auginau supersweet 1000 ar kažkaip pan, tai labai jau mažyčiai, kaip pupos, norisi didesnių smile.gif

Red cherry pabandykit. Aš black cherry auginu, tai derlingas, aukštaūgis, saldžiarūgštis, didesniais pomidorėliais juodukas. Tik va, raudono nesu auginus, bet gal turėtų būt kažkiek panašus į juodąjį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  va koki mano eglynėliai žada būt https://totallytomat...Fir Tree Tomato

Nu tai, kad pas tavi visai kitokie lapukai.Ot, keisti žmonės.Prisisėjo gėlių ir tvirtina, kad užaugs eglė, vedanti pomidorus blink.gif Optimizmas -geras daiktas, ale čia jau rimtesnės kokios ligos pradžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 03 18, 16:05)
Red cherry pabandykit. Aš black cherry auginu, tai derlingas, aukštaūgis, saldžiarūgštis, didesniais pomidorėliais juodukas. Tik va, raudono nesu auginus, bet gal turėtų būt kažkiek panašus į juodąjį.  smile.gif

as pernai red cherry pastogej prie namo auginau vazone- tikrai aukstaugis ir ne visai zirniukai pomidoriukai. siemet sodinsiu siltnamy- ziuresiu gal ir derlingesnis bus ir obuoliukai didesni ax.gif
Atsakyti