Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 11:08)
nu tai vat- rodžiaus savo balerinas, lauke jos žada būt ( na gal viena ne ax.gif )

Čia apie pomidorus klausė,ne apie eglutes ir serenčius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 18, 11:21)
Čia apie pomidorus klausė,ne apie eglutes ir serenčius  ax.gif

nu ale tai tu matei- rimts doh.gif liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 11:43)
nu ale tai tu matei- rimts  doh.gif  liezuvis.gif  liezuvis.gif  liezuvis.gif  bebe.gif

Nenuostabu, kad susipainiojat - reikia ištikimai temą sekti, kad visus palatininkių minčių vingius susektum lotuliukas.gif

Toks klausimas išklio. Kažkurios buvo šiltnamio foto įkelta ir mačiau bazilikus augant tarp pomidorų. Ar auginat? man tai vienais metais baltasparniai šiltnamyje pirmiausia bazilikus apsėdo (gurmanai tikriausiai), o po to ir ant pomidorų persimetė. Tai nuo to laiko bazilikų pomidorų kaiminystėje neauginu... Ir dar kaimynė kažkur girdėjo, kad pomidorams krapų kaiminystė nepatinka. Negirdėjot apie tai? g.gif
Atsakyti
kadaise skaiciau straipsni apie pomidoru ir baziliku draugyste. atseit pomidorai skanesni uzauga, augdami salia baziliku ( nu kaip bliude pomidoras su baziliku dera) lotuliukas.gif , sveikesni ... tai ir auginu gal trys metai smile.gif ir dabar pasisejau as ju. vistiek lauke jie man augt nenori, o siltnamyje thumbup.gif
siandien dar trys kilputes miegaliuku islindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 03 18, 13:37)
Nenuostabu, kad susipainiojat - reikia ištikimai temą sekti, kad visus palatininkių minčių vingius susektum  lotuliukas.gif

nesusipainiojau nesusipainiojau, pomidorai ten gi, tik egliniais ar krapiniais lapais, jei kas neįsikirto dar biggrin.gif Pristojo, piktoji ant šluotos, su savo serenčiais cool.gif Irgi pora dar su kepurėm, bet nekrapštysiu- tegul patys kariauja, maža kas- dar galvą nurausiu kuriam belupdama, o aš gabi. Kartais. Nors ryte vynuoges kitam lovy, radau išlinduses ir su kepurėm, tai nulupau, išgelbėjau ax.gif Bet pomidoriukai labai gražiai patys savimi pasirūpinti gali. Jau kaip laukiu didesnių lapų wub.gif

baltasparnių uošvė mano mėgiama, tiksliau jos augalija visa- pernai lauke agurkus nunaikino jie, pomidoram baisiai kliuvo, tagetes ir tas vartojo- ot parazitai neišrankūs- mutuoja jie ar kaip. Kasmet naikina ir vis be naudos visos priemonės.
Atsakyti
QUOTE(merepopins @ 2015 03 18, 13:37)
Ir dar kaimynė kažkur girdėjo, kad pomidorams krapų kaiminystė nepatinka. Negirdėjot apie tai? g.gif

girdėt negirdėjau, bet pas mane tie krapai kiekvienais metais šiltnamyje užsisėja ir auga tarp pomidorų. Na, nepastebėjau, kad kas kam nepatiktų. Auga ir dera taip pat kaip ir kitam šiltnamy, kur krapų nėr.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2015 03 18, 09:53)
jezau, mano buteliukas tik 30 ml  doh.gif  ir auginu tik pomidorus  biggrin.gif
Mane domina kaip praktiškai iš tikro naudoja forumietės  4u.gif . Va viena, tik kartą nupurškė ir daugiau neketina (jei viskas gerai). O kaip kitos?
Bijau persistengti  rolleyes.gif

jezau, o susikaičiuot nemokat?
* 300ml-100l, tai 30ml-x.Trečioj klasėj tokio sudėtingumo lygtys sprendžiamos..
*laistyti kas 15d. ne daugiau 2-3kartų.
* tinka ir pomidorams...
nežinau kaip dar aiškiau parašyti.. lotuliukas.gif
*bijoti nereikia, tereikia vadovautis instrukcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 kovo 2015 - 14:18
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 13:53)
Pristojo, piktoji ant šluotos, su savo serenčiais cool.gif

Nieko aš nepristojau.Tik ant serenčių ir eglučių pomidorai neauga.Jei nežinojai, netyčia ax.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 18, 14:17)
* 300ml-100l, tai 30ml-x.
nežinau kaip dar aiškiau parašyti.. lotuliukas.gif

O iš kur čia X atsirado blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 18, 14:37)
Nieko aš nepristojau.Tik ant serenčių ir eglučių pomidorai neauga.Jei nežinojai, netyčia  ax.gif

x- nežinomasis, kurį sprendžiant lygtį apskaičiuojam.. biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 18, 13:54)
girdėt negirdėjau, bet pas mane tie krapai kiekvienais metais šiltnamyje užsisėja ir auga tarp pomidorų. Na, nepastebėjau, kad kas kam nepatiktų. Auga ir dera taip pat kaip ir kitam šiltnamy, kur krapų nėr.

Tai čia todėl, kad tu pomidorų su krapais nevartoji lotuliukas.gif

Tyliai tyliai išlindo iš po eglutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 03 18, 15:08)
Tai čia todėl, kad tu pomidorų su krapais nevartoji lotuliukas.gif
Tyliai tyliai išlindo iš po eglutės  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va koki mano eglynėliai žada būt https://totallytomat...Fir Tree Tomato
Atsakyti