Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 17:39)
įdėk skelbimą, kad parduodi ekologišką žuvų mėšlo eliksyrą pomidorams tręšti biggrin.gif

thumbup.gif dar gražiai supakuosiu, pamatysit, kaip man lankstysitės, kad rezervuočiau jums, stosit į eilę ne tik iki kinų sienos, bet ir iki Aystralijos kengūros uodegos. doh.gif ot verslo planas. Už idėją Paladei litras po blatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 16:44)
thumbup.gif dar gražiai supakuosiu, pamatysit, kaip man lankstysitės, kad rezervuočiau jums, stosit į eilę ne tik iki kinų sienos, bet ir iki Aystralijos kengūros uodegos.  doh.gif ot verslo planas. Už idėją Paladei litras po blatu  mirksiukas.gif

man gali ir bambalį įpilt lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažin kas užfiksavot, kokio ūgio pernykštis Blinda buvo pas Ex?
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 17:47)
man gali ir bambalį įpilt  lotuliukas.gif

thumbup.gif sutarta. Jau tau nieko negaila. mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskrapsciau keleta seklu is Kumato parduotuvinio pomidoro. Patarkit kiek laiko jos turi dziuti iki sejimo . Gal dar ka jom padaryti reikia ? smile.gif

Skaiciau ,kad yra zaidusiu su parduotuviniais pomidorais . Man ir Mb patinka tas Kumato . Beveik kaip Black Cherry tik didesnis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 03 25, 17:59)
Iskrapsciau keleta seklu  is Kumato parduotuvinio pomidoro. Patarkit kiek laiko jos turi dziuti iki sejimo . Gal dar ka jom padaryti reikia ? smile.gif

Skaiciau ,kad yra zaidusiu su parduotuviniais pomidorais . Man ir Mb patinka tas Kumato . Beveik kaip Black Cherry tik didesnis smile.gif

dėl KUMATO nepatarsiu,nes daugelis auginusių krapštytinį nebuvo patenkintos rezultatu g.gif
pernai auginau mini Roma krapštytinį wub.gif bet sėklų nepasidariau doh.gif
Sverkit naujos triobos adresą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 kovo 2015 - 17:41
nemarinu badu tai tikrai, gauna trečiadieniais (ups, šiandien negaus, mb atsisako nagus kišt) ir sekmadieniais, kitom dienom pasnykauja. jo akvariumo vanduo labai puiki trąša, žinau, tik kad pas mane namie gėlių nėr, na dabar jau biski yr, reiktų nupilt šlakelį, tai aš laukiniam duodu kai tvarką darau. Ravėt nelabai turiu ką, taip sparčiai neauga kažkodėl g.gif, bet ir nagų nekišu aš gilyn, ten gi gavatė dydela gyvena doh.gif vat sraigės tai iš niekur atsiranda rudosios mažos, ir tos tai dauginasi siaubingai doh.gif doh.gif doh.gif ale iš jų trąšos irgi nematyt, kad kas byrėtų tep kad teks žuvies miltus pirkt, jei š neprisidarys (arba žuvis į miltus jei mažai .iks-vien iš ungurio padoriai išeitų jau biggrin.gif )
vaizdo norit? mamka fotke atsiuntė biggrin.gif inkelsiu tuoj
user posted image

čia dar biski mažesni nei dabar. dabar jau dručkiai, drūtais kotais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 25 kovo 2015 - 19:36
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 19:23)

Daigeliai gražūs,o mamka fotkint nemoka kaip ir aš ax.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif tai aš dar ir taip džiaugiuosi, kad ji daug moka- ir kompu dirba,ir telefonais sumaniaisiais valdo, ir planšete- šauni pensininkė, sakyčiau. Na kas kad kadras vienas iš šimto padoresnis, ale bele stengiasi, netingi, nufotkina, susikelia į kompą, atsiunčia.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 20:23)

GRAŽULIAI wub.gif maniškiams iki taviškių kaip keliais iki Kinijos sienos blush2.gif doh.gif bet pas mane tas pats kiekvienais metais,tai bandau savęs per daug negraužt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 20:26)
GRAŽULIAI wub.gif maniškiams iki taviškių  kaip keliais iki Kinijos sienos blush2.gif  doh.gif  bet pas mane tas pats kiekvienais metais,tai bandau savęs per daug negraužt cool.gif

O ko tau graužt save g.gif .Mes jau savo derliaus būnam 2/3 nuskynę,o pas tavi dar kasos gražiausios kabo .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 25, 21:29)
O ko tau graužt save  g.gif .Mes jau savo derliaus būnam 2/3 nuskynę,o pas tavi dar  kasos gražiausios kabo .

tai tik tuo save ir guodžiu doh.gif
klausyk,tavo Lotaringijos žvaigždės turi polinkį į išstypimą?pas man jos laaabai aukštos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 25, 20:26)
GRAŽULIAI wub.gif maniškiams iki taviškių  kaip keliais iki Kinijos sienos blush2.gif  doh.gif  bet pas mane tas pats kiekvienais metais,tai bandau savęs per daug negraužt cool.gif

o ko jau pas jus taip? ir dar kiekvieni metai g.gif tongue.gif

pas mane islindo visi jusiskiai zekai thumbup.gif svarbiausiai islindo tas atsetas o dabar ziuriu lenda ir tie du seti kovo 8 doh.gif matyt uzsvente per daug ta proga ir pramigo truputi lotuliukas.gif
Atsakyti