Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

Na, kai kuriems is pasaliniu nupasakojus musu ligu simptomus, tai tik durnemis mes ir atrodom. Todel as be jokiu parkiu priimu sita titula ir einu kudikiu i siltnami nunesti, ta proga, kad saule islindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 14:49)
Na, kai kuriems is pasaliniu nupasakojus musu ligu simptomus, tai tik durnemis mes ir atrodom.

kai spaudoj atsiranda straipsnis apie pomidorų augintojas, kur nuotraukose matosi pavadinimai ORANŽINIS, RAUDONAS, ŽEMAS tai pagalvoju, kad reikia tą augintoją čia pasikviest akiračiui praplėst smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 25 kovo 2015 - 14:55
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 14:38)
Kai netingiu į sodą nuvažiuot, maišau sliekų komposto su 2dalim durpetos durpių. Jei tingiu, perku biohumusą.

Aš šiemet ,kaip niekada dar nenumarinau pomidoru. thumbup.gif Gal todel,kad sodinau į jau savo slieku pagaminta humusą,maišydama su durpe.Auga labai gražiai,matysiu kaip bus toliau.Bijau ir džiaugtis,nes pora metu iš eilės,numarindavau blush2.gif nesuprasdama, ka darau ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 15:54)
kai spaudoj atsiranda straipsnis apie pomidorų augintojas, kur nuotraukose matosi pavadinimai ORANŽINIS, RAUDONAS, ŽEMAS tai pagalvoju, kad reikia tą augintoją čia pasikviest akiračiui praplėst smile.gif

Tai ir turguje taip: koncervams, vynuogės, slyvos, raudoni, geltoni, saldūs, žemi, močiutės, Antano. Ir pan. doh.gif Dauguma mūsų panašiai pradėjo. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 25, 15:49)
Kadangi net verda forumas nuo dalyvių, matyt kokia pietų pertrauka.. tai kl. skaitau amerikiečių forumą ir ten vis kažkokią žuvų emulsiją mini, daigams palieti prieš /po persodinimo. Gal ir pas mus kokios emulsijos yra??žuvų

Na, daigams į šiltnamį naudoju žuvų miltus, o daigams namie super ir visom gėlėm žuvų š. Kas dvi savaites turiu to gėrio. Tai augalai bujoja, žydi. Ir pomidorams super patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 25 kovo 2015 - 15:26
apie žuvų š. prašom- kas tas y? iš kvakkvariumo nuo dugno rankiojat ar kur specialiai šikdinat žuvis( jei teisingai trumpinį supratau blush2.gif )

mano pernai pabandytas ir laaabai patikęs derinys- sodo centro kompostas su galvijų mėšlu, maišau su durpe kokia tai ar kitu žemių mišiniu, mėšlinio pokas, kitokio- du. Nu labai pernai tiko. Šiemet irgi pikiuojant reiks tą patį daryt, bo dar mažuose indukuose auga, reiks persodint į litrinius majonezinius.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 16:25)
apie žuvų š. prašom- kas tas y? iš kvakkvariumo nuo dugno rankiojat ar kur specialiai šikdinat žuvis( jei teisingai trumpinį supratau blush2.gif )

mano pernai pabandytas ir laaabai patikęs derinys- sodo centro kompostas su galvijų mėšlu, maišau su durpe kokia tai ar kitu žemių mišiniu, mėšlinio pokas, kitokio- du. Nu labai pernai tiko. Šiemet irgi pikiuojant reiks tą patį daryt, bo dar mažuose indukuose auga, reiks persodint į litrinius majonezinius.

Turiu mažiuką 100ltr aqua. Kas dvi savaites nusiurbiu nuo dugno 3dalį vandens ir nauju keičiu. Tokia aqua priežiūra. Palaukiu kol nusės, vandens perteklių nupilu, o likusį su nusėdusiais š palaikau ir laistai. Super! Jokių shultz nereik, ekologiška ir ekonomiška.

Aš tai tad galvijų dupes po saują į duobutę dedu. Vazonuose per baisu, per daug azoto negaus taip? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 25 kovo 2015 - 15:32
nu pas mane irgi 100l,ale mano trys skaliarai ir ungurys neprikakoja visiškai- ar tai žolės pasisavina, ar kaip- kas keli mėn dapilu kas išgaruoja, į metius kartą kapitalinis valymas i vsio- pas jumi gal daug žuvų ir dažnai šeriat?( aš dusyk į savaitę. Gal kokių kitų žuvų dasipirkt ant trąšos kad but?jei nustips- pakasiu po šaknim...
)

galvijų tai nėr mano apylinkėse daug, deficitas bulkutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 16:35)
nu pas mane irgi 100l,ale mano trys skaliarai ir ungurys neprikakoja visiškai- ar tai žolės pasisavina, ar kaip- kas keli mėn dapilu kas išgaruoja, į metius kartą kapitalinis valymas i vsio- pas jumi gal daug žuvų ir dažnai šeriat?( aš dusyk į savaitę. Gal kokių kitų žuvų dasipirkt ant trąšos kad but?jei nustips- pakasiu po šaknim...
)

galvijų tai nėr mano apylinkėse daug, deficitas bulkutės biggrin.gif

Nu nemyli savo žuvyčių. mirksiukas.gif Kas dieną šert reik, tik per savaitę vieną kartą badas. Aš turiu mažyčių 15 ir du šamus. Bet pas jus žuvies daugiau pagal kūno išmieras. doh.gif jokių pas mane generalinių nebūna. Kas dvi savaites prasiurbiu, gėlėm trąšas pasidarau, šviežaus vandens dapilu, augalus praraviu. Kokia 15min. Ir aquai gerai ir man. cool.gif
Žuvų š daug gero. Tikras seasol bėga. thumbup.gif
Atsakyti
Mičiko, o kam vandeni nupili ? Taigi tas vanduo taip pat tinkamas laistymui, netgi labai bigsmile.gif
Atsakyti
Nu visos durnės, pusdurnės papuoškite foto, taip niūru be šių dienų vaizdzelių 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 25, 17:22)
Mičiko, o kam vandeni nupili ? Taigi tas vanduo taip pat tinkamas laistymui, netgi labai  bigsmile.gif

Kad neturiu ką lieti su 33 ltr doh.gif tai koncentruoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2015 03 25, 17:23)
Nu visos durnės, pusdurnės papuoškite foto, taip niūru be šių dienų vaizdzelių  4u.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš tai šiemet tingiu fotkint. doh.gif pasidžiaugiu daigais, paglostau, pauostau ir gana. mirksiukas.gif Šiemet tik stebiuosi budionovka medžiu ir apatinuais raudonais jo lapais, sidabrinės eglutės spygliukais ir pagalio sutraukiška ševeliura. Visa kita kaip ir įprasta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 16:34)
Kad neturiu ką lieti su 33 ltr  doh.gif tai koncentruoju  mirksiukas.gif

įdėk skelbimą, kad parduodi ekologišką žuvų mėšlo eliksyrą pomidorams tręšti biggrin.gif
Atsakyti