Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(adija5 @ 2015 03 25, 12:30)
Matai,Zikai,tabletės tik labai darbščioms tinka.Darbščiausioms.Kaip mudvi va  tokioms ax.gif

Sakyciau- atvirksciai biggrin.gif Su tabl., Ir neprisiterlioji, o nulupti juokum darbas, is zemes kiekviena daigeli krapstyti kur kas daugiau laiko uzima
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 12:33)
Su manim nedraugaujat, ane?  cool.gif

Aha, tikrai, gyni tabl., o adija net nepastebejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 03 25, 12:33)
Su manim nedraugaujat, ane?  cool.gif

Ui,tu tai iš viso be žodžių.Darbo bitė.Dar ir į vystyklus kiši.Kur jau ten man lygintis unsure.gif
Atsakyti
darbo bitės, mielosios, kalbą pradėjom puodeliais durpiniais, pabaigėm tabletėm g.gif Faktas kad ir tie ir tos daugumai nepasiteisino, o tokių kur moka juose auginti, turi popiežių tupintį ir laiminantį derlių- mažuma, sutikit. Nu ne visos gabios ant šito kanto
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 25, 12:50)
Nu ne visos gabios ant šito kanto

Mes sutinkam. biggrin.gif
Kaip būtų gerai,kad tie daigai būtų su kojukėm g.gif Patys į balkoną ar šiltnamį nueitų,sušalę atgal pareitų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 25 kovo 2015 - 13:04
QUOTE(kenis @ 2015 03 24, 22:12)
Sveikos  4u.gif
Panasu, kad siemet siltnamio neturesiu, darzo vietoj, ppasirodo, laukines slyvos, avietes ir karklai, miskas. Maciau, kad kai kurios sesit pomidorus auginimui lauke. Prasau, pasufleruokit veisles, tinkamas lauke auginti. atsparias ligoms, patikrintas, skonis nesvarbu, Lietuvoje prieinamas gauti. Aciu  4u.gif

RAUDONKEPURAITE
MARGLOBE
LAUKO - tokius, be konkretaus pavadinimo, pernai pirkau maximoj, derejo kaip beprociai.
Sitas tris veisles auginau lauke, sejau kovo 10 ~ 26d. Birzelio 24 skyniau pirmus pomidorus.
Gero derliaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 11:28)
ir dar savo patirtim noriu pasidalint dėl visų durpinių priemonių - durpių substratų, kur žemės mažai, durpinių tablečių - nenaudokit, jie tokie dietiniai, kad daigui ten nėr ką valgyt. Apie liūdnai pagarsėjusius durpinius vazonėlius jau visos pagaliau išgirdo. Savo daigus sodinau į riebesnį mišinį, ne durpinį, rezultatas džiugina.

Vat todėl ir pabrėžiau, kad sėju ne į durpines, o kokosines (tamsiąsias, nes būna ir čiut rudos) tabletes. Durpinėse nepatinka augalams, ko apie kokosines nepasakyčiau. Gražiai auga, vystosi jose.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 03 25, 10:54)
Nėr pas mumis.Apvažiavau ir apskambinau visus.Dar Lankavoj nebuvau.Rėksiu, jei vietoj kur rasiu  biggrin.gif

Bet kodėl visos tryzniojat dėl kažkokių trašų. Juk pilna analogiškų ir daug geresnių ir sėjant ir daigučiams. ax.gif
Atsakyti
Kažin ką nuveikus laisvalaikiu g.gif Gal pasisėt ką nors kai namus pasieksiu? savaitgaliui gabensim jau plantacijas į palocius- galės karališkai išsižergę augt, o tai jau tuoj balkone subiniuotis pradės, mama jau pyks jei taip toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 03 25, 13:37)
o nulupti juokum darbas, is zemes kiekviena daigeli krapstyti kur kas daugiau laiko uzima

o aš šiemet nelupu ir auga puikiai ir neluptos. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 13:47)
Vat todėl ir pabrėžiau, kad sėju ne į durpines, o kokosines (tamsiąsias, nes būna ir čiut rudos) tabletes. Durpinėse nepatinka augalams, ko apie kokosines nepasakyčiau. Gražiai auga, vystosi jose.

Bet kodėl visos tryzniojat dėl kažkokių trašų. Juk pilna analogiškų ir daug geresnių ir sėjant ir daigučiams.  ax.gif

Timpt už vadžių,vėl iš pradžių...Tada aš irgi pabrėžiu,kad treti metai sėju durpinėse tabletėse ir nesiskundžiu.Man rods jau išsiaiškinom keliais postais anksčiau apie tam tikrus gebėjimus ir sugebėjimus g.gif

Dėl ko noriu,dėl to ir triznioju,vat ax.gif Kai tu čia nesenai visokių spalvų peniais kliedėjai jau pamiršai,a ?Ar dėl tos Lulamula kokios ten,blakstienas roveisi negaudama?
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 03 25, 13:53)
o aš šiemet nelupu ir auga puikiai ir neluptos.  cool.gif

Aš du metus nelupau ir durpinių tongue.gif Šiemet nulupau,bo aš labai darbšti biggrin.gif
Atsakyti
na, galų gale ir aš pabrėžiu, kad kiekvienas durnius savaip durniuoja - su tabletėm, durpėm, vazonikais, kokosais, fokusais-marokusais, kad tik derliaus būtų ir karo nebūtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 25 kovo 2015 - 14:04
QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 14:02)
na, galų gale ir aš pabrėžiu, kad kiekvienas durnius savaip durniuoja - su tabletėm, durpėm, kokosais, fokusais-marokusais, kad tik derliaus būtų ir karo nebūtų

Tai dabar aš dar ir durnius blink.gif ? Mičiko tu irgi tokia pati glušė kaip aš,reiškias . Tik tu dar ir su kokosu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 03 25, 14:02)
pabrėžiu,

aik aik tik, nei čia durniuoja nei ką- ramios kaip belgai visos, nei norų nei pageidavimų, visoms viskas gerai sekasi, auginam skanius ir raudonus, o kai kas blogai prižiūri tai ir pagelsta, ir pamėlynuoja, ir juoduoja, pas ką prispausti arčiau sienos- plokštesni, kai kurios tiek nučiupina, kad ir pailgi pasidaro, o nuo apkalbų pavydžių kaiminkų tai ir aplamai taškuoti-dryžuoti auga, vyrai pusžalius nuėda- jiem tai kas- negi lauksi spalvos doh.gif
Atsakyti