Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

QUOTE(BonaDona @ 2015 03 24, 21:58)
Nu va, aš irgi durpinių prisipirkau pikavimui  doh.gif

Jau pernai virė diskusija apie durpinius puodelius.tik keliom augintojom jie įtiko,daugeliui jie pelijo,o ir su laistymu problemų kilo.gal agurkams jie ir tinka,bet pomidorams abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 24, 21:00)
ui, durpiniai puodeliai- kažkas baisaus žmogui

Nemokat augint ,tai ir baisu irnesakyk.gif Man moliūginiam šitie durpiniai patys geriausi,nes sodinant nieko nereikia krapštyt ax.gif Niekas ten nenumiroja ir nenudžiūsta.Tik aš šiltnamy juos sėju,bo man tai jie sutęžta migom.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 24, 21:01)
SVEIKATOS LIGONIUKUI MARMELADŽIUKUI 4u.gif

ačiūūū 4u.gif žinokis ne toks jis jau mažas, sloikas kaip reik uogienės būt smile.gif mamutė tuoj bus mažesnė, jei taip ir toliau augs- kiba antibiotikai skatina augimą g.gif

į temą dar biski- durpiniai ir kiti popieriniai gėriai gal ir gerai kur nuolat pastovi temperatūra, sakyčiau. Pas mane pakuriama tik vakarais jau, ir tai būna kad tik biski, tai jei šlapoks tas tazikas bus, vėsu, drėgna- nu dauginsis visokia kvaraba, o ir augaliukui nepatiks. Šilumos vis tik reik. Bute kai nustodavo kurt- pravalas visiškas- nei laistyt, nei uždžiovint- visaip amen. O jei kas moka juose žaistis- bravo, aš nemoku dar vis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 24 kovo 2015 - 21:09
Sakykit, o pikuojant tikrai daigus iki skilčialapių reikia kišti? Nenupus kotas?
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 24, 20:54)
Girene, patysusius geriausia kisti iki skilclapiu. Siaip, mano galva,didele klaida padarete ispikiavusi i durpinius vazonelius, jie istraukia ir isgarina visa dregme. Kiek tokiuose turejau kokiu nors darzoviu, visos pasimire daigu stadijoje...

persodint zadu.padariau klaida,daugiau nekartosiu

QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 24, 20:54)
šviesos jiems tikrai daug reikia, saulė tikrai tik gerai- tegu plieskia, o pavėsyje gi tys po biski, iš nekantrumo dairysis kaip žirafos- kas kur, kodėl nematom, kur ten ta, šviečiančioji?

saule cia buna nuo14- 15h i velumos.tuos stalcius su pomais vis kaitalioju,nes pirma vieniems daugiau sviecia,kitu dar nepagauna,tada sukeiciu vietom,na taip ir zaidziu.siltnamis sodyboj,tai negreit,kol juos issivesiu

QUOTE(Gardi @ 2015 03 24, 20:59)
Taip jau su jais buna smile.gif o daznai laistot?
]

uzvakar smarkiai palaisciau,siandien dar nereik,ikisu pirsta,ir taip matuoju:) dregme.pavirsius issauseja,bet viduj dregme laikosi
Atsakyti
pirma kart siais metais sejau pomidorus Maskotka ir nesuprantu kas do stebuklas cia jie... visi daigeliai seti ta pacia diena visi dabar panasaus dydzio iskyrus va sita rusi... kazkokios palmes isaugo...
Sviesos tikrai pakanka, langai iki zemes ir istisai i ta kambari saule sviecia.
Ar cia jie tokie turi but?
user posted image
salia maziukai tai Bajaja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 24 kovo 2015 - 21:11
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 03 24, 22:05)
Jau pernai virė diskusija apie durpinius puodelius.tik keliom augintojom jie įtiko,daugeliui jie pelijo,o ir su laistymu problemų kilo.gal agurkams jie ir tinka,bet pomidorams abejoju g.gif

Uzsiminet apie agurkus, nors ir ne i tema, bet prateskim 4u.gif adija, kaip isauginat tuos pacius agurkus situose puodeliuose? Tiesiog siltnamyje statot ant zemes? Kas kiek laiko liejat? As butent su agurkais turejau fiasko, tiesa, namie auginau.
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2015 03 24, 22:07)
Sakykit, o pikuojant tikrai daigus iki skilčialapių reikia kišti? Nenupus kotas?

Nenupus tikrai,isleis pridetines saknis. Man net paprikos isleidzia, nors kai kurie primygtinai tikina, kad jos to nedaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 24, 21:10)

Neturi schmoll.gif Normalūs žemaūgiai daigeliai būna.O šviesa dar ne viskas,nors pagal daigus neatrodo,kad jie ir tos šviesos gautų pakankamai.Net Bajaja patysusi g.gif .Reiškias drūčiai per aukšta temperatūra lyginant su gaunama šviesa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2015 03 24, 21:10)
pirma kart siais metais sejau pomidorus Maskotka ir nesuprantu kas do stebuklas cia jie... visi daigeliai seti ta pacia diena visi dabar panasaus dydzio iskyrus va sita rusi... kazkokios palmes isaugo...
Sviesos tikrai pakanka, langai iki zemes ir istisai i ta kambari saule sviecia.
user posted image
salia maziukai tai Bajaja

Jo,ten nuo veislės aukštis irgi priklauso. O kam juos sukišot kartu? Atskirkite į atskirus indus kuo greičiau.

Mums tai su mama atsimenu durpiniuose nei džiūvo nei pelijo, bet daigai tai žiauriai neaugo nors tu ką... Kokius pasodinom, tokius ir po mėnesio persodinom kitur...

O kas tas seasol ir kuom jis ypatingas?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 24, 22:06)
ačiūūū 4u.gif žinokis ne toks jis jau mažas, sloikas kaip reik uogienės būt smile.gif mamutė tuoj bus mažesnė, jei taip ir toliau augs- kiba antibiotikai skatina augimą g.gif

į temą dar biski- durpiniai ir kiti popieriniai gėriai gal ir gerai kur nuolat pastovi temperatūra, sakyčiau. Pas mane pakuriama tik vakarais jau, ir tai būna kad tik biski, tai jei šlapoks tas tazikas bus, vėsu, drėgna- nu dauginsis visokia kvaraba, o ir augaliukui nepatiks. Šilumos vis tik reik. Bute kai nustodavo kurt- pravalas visiškas- nei laistyt, nei uždžiovint- visaip amen. O jei kas moka juose žaistis- bravo, aš nemoku dar vis

faktas kaip blynas,su GONZIKUjr.tas pats-nuo rudens 4antibų kursai,+7cm ūgio blink.gif doh.gif
pas man namuose stačiamalkis pečius.kur daigai auga taip pat.logiškai mąstant,palangė ,stalas prie jos,gaunasi vėsiausios patalpos vietos.mano durpiniai vazončikai visada apipelydavo.jau gal 4metus jų nebenaudoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 24 kovo 2015 - 21:24
QUOTE(Gardi @ 2015 03 24, 21:15)
Man net paprikos isleidzia, nors kai kurie primygtinai tikina, kad jos to nedaro smile.gif

Ir man išlido. Buvo lbai išdgriuvę, neturėjau ką daryt, tai užpyliau žemėm. Ir joms tas visai patiko.
O beje man net 2 metu obelis isleido saknis is kamieno. Ka jau kalbet apie zoles..
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 03 24, 21:15)
  adija, kaip isauginat tuos pacius agurkus situose puodeliuose? Tiesiog siltnamyje statot ant zemes? Kas kiek laiko liejat?

Nenupus tikrai,isleis pridetines saknis.

Agurkai ne moliūgas biggrin.gif Tuos aš tiesiai žemėn kišu,man ir taip užauga ax.gif .Vo šiemet bandysiu,bet ne durpiniam.Ižtež jie čia man ant palangės,valyk paskui unsure.gif A moliūgus taip,ant žemės šiltnamy.Palieju vieną kartą per dieną.Pilnai užtenka .

Ne faktas . Žiūrint kiek tas daigas jau ištysęs ax.gif
Atsakyti