Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

user posted image
user posted image
user posted image

man labai svarbus jusu pastebejimai.tai pirma kart seti,sodinti mano pomikai.na ne visi tilpo i eteri,bet mazdaug tokios isvaizdos.
man jie lyg patyse
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 03 24, 20:47)
man labai svarbus jusu pastebejimai.tai pirma kart seti,sodinti mano pomikai.na ne visi tilpo i eteri,bet mazdaug tokios isvaizdos.
man jie lyg patyse

Gražūs daigiukai. Tokie nenusistiebę.
Čia durpiniai puodeliai? Seniau mes daigus bandėm augint, tai visiškai nepasiteisino. kažkaip augalai labai nemėgo jų. Bet gal per tiek metų kažką patobulino...
Atsakyti
Girene, kaip pirmam kartui - trys zodziai - NUOS TA BU
Atsakyti
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 03 24, 20:52)
Gražūs daigiukai. Tokie nenusistiebę.
Čia durpiniai puodeliai? Seniau mes daigus bandėm augint, tai visiškai nepasiteisino. kažkaip augalai labai nemėgo jų. Bet gal per tiek metų kažką patobulino...

durpiniai.pradzioj daigykloj,cia jau ispikiuoti,bet pirkau didesnius plastmasinius.zadu dar persodinti.maniau sodit su jais,bet ziuriu jusu didesni.mazai saknim gal vietos bus
Atsakyti
Girene, patysusius geriausia kisti iki skilclapiu. Siaip, mano galva,didele klaida padarete ispikiavusi i durpinius vazonelius, jie istraukia ir isgarina visa dregme. Kiek tokiuose turejau kokiu nors darzoviu, visos pasimire daigu stadijoje...
Atsakyti
šviesos jiems tikrai daug reikia, saulė tikrai tik gerai- tegu plieskia, o pavėsyje gi tys po biski, iš nekantrumo dairysis kaip žirafos- kas kur, kodėl nematom, kur ten ta, šviečiančioji?

kad nežino nieks kas- buvo gripas, komplikavosi į plaučių uždegimą. pasveiko. praėjo 4 dienos, ir vėl tempa kosminė, tyrimai geri kolkas, nežino nei ko laukt nei ką daryt. gulim hospitaly dabar, linksminamės kas su knyga, kas su kompu ( o prie kompo tai aš biggrin.gif ačiū už palaikymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif )
Atsakyti
jėzus kaip dziaugiuosi.aciu
va ka reiskia konspektuoti:)
Papildyta:
QUOTE(Gardi @ 2015 03 24, 20:54)
Girene, patysusius geriausia kisti iki skilclapiu. Siaip, mano galva,didele klaida padarete ispikiavusi i durpinius vazonelius, jie istraukia ir isgarina visa dregme. Kiek tokiuose turejau kokiu nors darzoviu, visos pasimire daigu stadijoje...

pikiuojant ikisau.vel pastipo
Atsakyti
Nu va, aš irgi durpinių prisipirkau pikavimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2015 03 24, 21:56)
pikiuojant ikisau.vel pastipo

Taip jau su jais buna smile.gif o daznai laistot?
Bona Dona, gal musu ismintingosios turi kokiu receptu, kaip su jais nesusimauti, gal juos kas patobulino? Nes man pries du metus buvo visiskas fiasko. O ir siom dienom viena nare skundesi, kad 18 baklazanu deka situ puodeliu palaidojo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 24 kovo 2015 - 21:01
ui, durpiniai puodeliai- kažkas baisaus žmogui, kuris negali aplink juos tupinėti bent kas tris valandas- džiūsta juose velniškai greit, ir šiaip augalam kažkaip nepatinka, vargu ar daug atsirastų juos giriančių ir juose super duper daigus auginančių, ne kaktusų kokių, žinoma. Aš irgi kol dar žalia buvau- prisipirkdavau visokio ... gėrio, sakykim, ir paskui laidodavau tai tą, tai aną...
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 24, 21:54)

kad nežino nieks kas- buvo gripas, komplikavosi į plaučių uždegimą. pasveiko. praėjo 4 dienos, ir vėl tempa kosminė, tyrimai geri kolkas, nežino nei ko laukt nei ką daryt. gulim hospitaly dabar, linksminamės kas su knyga, kas su kompu ( o prie kompo tai aš biggrin.gif  ačiū už palaikymą 4u.gif  4u.gif  4u.gif )

SVEIKATOS LIGONIUKUI MARMELADŽIUKUI 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, supratau, durpinius į sandėliuką smile.gif Kas tris valandas tikrai neprilaistysiu.... cool.gif
Atsakyti