Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorų augintojai renkasi čia

O .as eksperimentuoju lotuliukas.gif kovo 16 d pasodinau i siltnami 5 pomidorus.
Iskasiau gilu tuneliuka ,pasodinau 2 lauko 3 betaliuksu daigelius,vakarais siltai uzdengiu.Kol kas graziai zaliuoja,ziuresiu ar atlaikys salnas ,nes savaitgali pranasauja iki -5,ar augs ,vystysis mano kudikeliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mano seklu daigumas siemet labai geras,sudygo net ir kur buvau pasizymejusi nedygo.Pernai 3 rusiu pomidorus sejau is 3 kartu ir nedygo,siemet sakau nedaigios ,tai pabandymui supyliau daug ir ka blink.gif ,man sudygo visos 3 rusys,gavosi sepeciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 18 kovo 2015 - 09:43
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 17, 22:17)
į temą- pasigirsiu  biggrin.gif
mano eglučių šokis special for jums

Prisisėjo kokių serenčių ir džiaugiasi,kad jai eglutės auga ax.gif
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 17, 23:23)
pamatytum jų grožį, oj kaip greit išmoktum pavadinimą.. lotuliukas.gif

Nu ką aš žinau dėl jų grožio. Man, tai striošnoki jie:
http://www.gardenhoa...bbed-seeds.html
http://www.gardenhoa.../m/img_0502.jpg

O pavadinimas tai tikrai-bėk ir rėk.Kažin ką reiškia išvertus iš tos mongolų totorių ar kokių turkų seldžiukų kalbos ?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 18, 09:36)
drinks_cheers.gif

Išmest gaila, atiduot nenoriu. . Vienžo, visumoj geriau išmest. Bet perdaug gaila  biggrin.gif

parduokit:)
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 03 18, 08:56)
Smagu, kad dygsta. kolegei daviau, sakė antra savaitė neišlindo nei viena. verysad.gif

labai puikiai sudygo- kiek ir sėjau- visos penkios:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif pasėjau, pagirdžiau, ant pečiaus patroškinau ir sudygo, gana greitai netgi

duosiu aš jumi serenčiai- Eglutės čia, eglutės!!!!Kalėdinės, bus su bumbulais, natur papuoštos- pradžiai žaliai, paskui randonuos wub.gif ps, apsileidimas- šiemet net sėklų serenčių dar neradau- kiba nenusirinkau pernai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 18 kovo 2015 - 09:53
QUOTE(nijole0619 @ 2015 03 17, 20:00)
Rekomendacija: gali būti naudojamos visoms daržovėms, gėlėms, dekoratyviniams ir sodo augalams tręšti. Purškimas ant lapų - 200 - 300 ml/100 l vandens, kas 15 - 17 dienų, ne daugiau kaip 2 - 3 kartus. Laistymas - 2 - 3 l/ha, kas 15 dienų.
P.S. Uogakrūmiams ir sodo augalams rekomenduojama vandens išpurškimo norma nuo 200 litrų ir daugiau, priklausomai nuo jų augumo.
Galima naudoti beicuojant daržovių sėklas - 25 - 30 ml /100 kg sėklos. Prieš sodinimądaržovių daigų bei braškių daigų šaknis pamirkyti Razormin tirpale (40-60 ml preparato +10 l vandens) nuo 0,5 iki 4 val. bei sodinukus ir uogakrūmių dauginamają medžiagą 4-8 val. Daigai ir sodinukai greičiau prigis ir bus atsparesni nepalankioms aplinkos sąlygoms.

jezau, mano buteliukas tik 30 ml doh.gif ir auginu tik pomidorus biggrin.gif
Mane domina kaip praktiškai iš tikro naudoja forumietės 4u.gif . Va viena, tik kartą nupurškė ir daugiau neketina (jei viskas gerai). O kaip kitos?
Bijau persistengti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2015 03 18, 09:50)
šiemet net sėklų serenčių dar neradau- kiba nenusirinkau pernai  g.gif

Kaip tai neradai,jei jau ir prisisėjai ,ir sudygo ax.gif Pati nežinai,ką augini...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 03 18, 09:56)
Pati nežinai,ką augini...

obižajete, dorogaja
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 03 18, 10:36)
man tai 20 viršaus labai daug  smile.gif Lauke nesodinu pomidorų, tai toks kiekis reikalautų trečio šiltnamio  smile.gif Išmest gaila, atiduot nenoriu. Pernai tokius gražius daigus atidaviau, tai dukart sulaukiau pretenzijų. Pirmąkart, kad blogi daigai ir kad nukeipo šiltnamy (nes motera pasodino daigus, uždarė aklinai šiltnamį ir dviems savaitėms išvažiavo, kai lauke buvo +25 ir plieskė saulė). Antrąkart - kad daigai buvo blogi, nes ilgai nenoko pomidorai. Užpernai kaimynė labai daigų prašė - daviau. Paskui girdėjau, kad blogus įkišau, nes žymiai prasčiau derėjo nei pas mane. Ir aplamai per aukšti buvo, nes ji žemų norėjo. Vienžo, visumoj geriau išmest. Bet perdaug gaila  biggrin.gif

Pas mane eilej anyta ir teta, kiekviena su siltnamiu, bet daigu neauginancios. Tai prapuls kaip bedugnej tie 20. O ir zinau, kad neburnos, pati dar galesiu pareguliuot, kaip augint, tai nera ko gaili smile.gif su kaimynem, ypac pagyvenusiom, tikrai neprasideciau smile.gif
Atsakyti
aš perteklinius irgi kaimynei pasiūlau- ji pati neaugina, perkasi vis, ale mano duoti keli jai vis būna geriausi, tai kol nekeikia- metu per tvorą pas ją. Tik kad pas mane tų perteklinių kartais koki du netelpa, arba būna iš po pernai sudygsta patys belekas nežiniukai- negi mesi- blogų gi neauginu, tai dosniai pasidalinu biggrin.gif
Atsakyti
nu bet kaimynai kokie biggrin.gif As kam esu atidavus, tai tik dekavones isgirdau, ir symet auginu ne tik sau, zinau tikrai, kad jokiu priekaistu nesulauksiu, tfu tfu tfu,k nepasitaike mano kely tokiu nedekingu augintoju smile.gif
siry, skiedziau i litra vandens, 2ml.( atsimatavus su svirkstu) Razormino. Bet as laisciau, nepurskiau. Tas pats ir purskiant. Paprikas su baklazanais paliejau tik, pomidorai palauks. Nezinau, ar buvo poveikis, nes neaisku, kaip butu auge be laistymo, paprikos kol kas grazios, lyginant su pernai metais.

Susiskaicavau savo daigus, kuriu as norejau, tie ir sudygo, (isskyrus aladina ir jablokus, jablokai daiginasi, aladino neberandu, nezinau, kur nukisau doh.gif ), o kur ne visai sau auginau, tu kazkiek truks, bet nebeda, ten uzteks ,kiek bus ax.gif Pasodinsiu kruvoj cilius, issispres man klausimas, kur anuos kisti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Gardi,2015 03 18, 06:42]

Laukiniu dar nesejat?

As dar laukiu ,kita savaite sesiu 4u.gif
Atsakyti
[quote=vaidastep,2015 03 18, 11:01]
[quote=Gardi,2015 03 18, 06:42]

Laukiniu dar nesejat?

[/quote]
nu tai vat- rodžiaus savo balerinas, lauke jos žada būt ( na gal viena ne ax.gif )
Atsakyti